VIRAL – VIDEO WAJIB TONTON 2018



Pada sekitar Novermber 2017, TBH telah menghasilkan video buli seperti yang diminta oleh stesen TV,

Namun, video ini ditolak atas sebab-sebab tertentu.

Kini, Pink Lady telah mengembalikan nafas video ini untuk tontonan umum.

Buli itu datang dengan pelbagai cara. Dan kita tak tahu sejauh mana kesannya boleh pergi. Oleh itu katakan tidak pada buli.

Kami di TBH terpanggil untuk menghasilakn video ini agar masyarakat sedar tentang bahaynya buli dan buli juga boleh datang dengan pelbagai cara yang mungkin tidak disedari.

Terima kasih Pink Lady kerana sudi menembalikan nafas cerita ini.

#tbh #teambuathal #asaproduction #pinklady

source

Loading...

46 thoughts on “VIRAL – VIDEO WAJIB TONTON 2018

  1. fiq nzr January 13, 2018 at 12:10 am

    bohsia yg post kan tu mmg ahli neraka, kau tggu lh balasan kau nnti

  2. Adam Darwish January 13, 2018 at 12:10 am

    Bodoh yang buli tu

  3. Hazim 552 January 13, 2018 at 12:10 am

    Sdih saye nk nangis

  4. Nasrah Rabu January 13, 2018 at 12:10 am

    15 tahun tapi masih manjer

  5. AT Ranko January 13, 2018 at 12:10 am

    Stupid slut

  6. Ujung Oppa January 13, 2018 at 12:10 am

    Ejas awek sekali..pm tepi

  7. NURUL IZZAH BINTI NAZARUDIN - January 13, 2018 at 12:10 am

    video ni best, ada banyak pengajaran tapi knape ada stesyen tv tolak? 🤔

  8. Ahmad Farish January 13, 2018 at 12:10 am

    bapak ahh 😢

  9. Aleeya Sofea January 13, 2018 at 12:10 am

    😭😭😭 menangis tgk

  10. Akmal Production January 13, 2018 at 12:10 am

    Pompuan zaman skrang memang macam ni suka mengaibkan kaum lelaki kalau x terima cinta tu takyh la aibkan sesungguhnya Allah berfirman barang siapa yg menutup aib orang kelak Allah akan tutup aib nya di hari akhirat

  11. Umairah Maisarah January 13, 2018 at 12:10 am

    Birthday sy hrini..hehe

  12. Dayu Azmi January 13, 2018 at 12:10 am

    Srs sedih menagis aku 😥

  13. Nur Amanina January 13, 2018 at 12:10 am

    Sedih cerita dia Mohon ambil iktibar dlm cerita ni

  14. Umy Rubiatul January 13, 2018 at 12:10 am

    Mmg power filem ni

  15. Shahidan Zakaria January 13, 2018 at 12:10 am

    Sedihnya

  16. shh ah_rul January 13, 2018 at 12:10 am

    😔

  17. Ayish Faris January 13, 2018 at 12:10 am

    Bru nk ckp ayah dia kejam,klau x tgk sampai hbis

  18. jihyoo January 13, 2018 at 12:10 am

    hidup sia smua watak dalam tu

  19. marina hamat January 13, 2018 at 12:10 am

    baik ar video ni

  20. Hafizuddin Haziq January 13, 2018 at 12:10 am

    tak lama nanti trending 🔥

  21. Muhammad Jack January 13, 2018 at 12:10 am

    4:10 ade darah kat bahu😂

  22. Aideed2606 January 13, 2018 at 12:10 am

    Just walk away from the screen if you're getting cyber bullied smh

  23. zarif hakim January 13, 2018 at 12:10 am

    sedih doh

  24. Jr Ker January 13, 2018 at 12:10 am

    Nice

  25. Danish Q 17 January 13, 2018 at 12:10 am

    Terboek ASA

  26. Awang Hitam Bin Juboyam January 13, 2018 at 12:10 am

    Bdk bdk zmn wechat ngn Mobile Legends sila jgn koyak mental …. ini bkn zmn 80-90 yg penuh ragging tpi msih bertahan …. setakat kena kecam mulut pun tatahan

  27. ZaynFake January 13, 2018 at 12:10 am

    2:12 igtkan nk kunyit

  28. nrashh. mn January 13, 2018 at 12:10 am

    ya Allah . srsly sedih trsentuh hati

  29. Donud 94 January 13, 2018 at 12:10 am

    😭😭😭

  30. Kanic Adam January 13, 2018 at 12:10 am

    kenapa cerita korang mesti buat aku sedih 😂

  31. Amir Amir mir January 13, 2018 at 12:10 am

    Kamu rasa siapa lagi bodoh mak ke ayah

  32. ReijiTDS January 13, 2018 at 12:10 am

    Jai petirrrrr

  33. Aizat Rosli January 13, 2018 at 12:10 am

    dunia cyber ni msti hati keras n mental kena kuat,klau idak boleh kmurungan dan buat bnda bukn2,pape pun ASA PRODUCTION video korg mmg kick dn ckup smpai,teruskn berkarya guys !

  34. Yusuf Rashid January 13, 2018 at 12:10 am

    Bapak padu pek cerita ni. Respect la kau ni ! Haha padu siall. Sebak babe tgk !

  35. Ilham Daswin January 13, 2018 at 12:10 am

    Cool, tapi tuk aku first punya buli lagi gempak terus masuk laju dalam hati.

  36. ziq ilanie January 13, 2018 at 12:10 am

    ghoseee tetap menawan

  37. mhd affendi January 13, 2018 at 12:10 am

    nice

  38. fza .__ January 13, 2018 at 12:10 am

    ')

  39. Farhan Huzairie January 13, 2018 at 12:10 am

    Tolonglah sayang , kita kena moveon" 🤣

  40. Farhan Huzairie January 13, 2018 at 12:10 am

    Tolonglah sayang , kita kena moveon" 🤣

  41. muhammad razi Razi January 13, 2018 at 12:10 am

    memang terbaikkkk

  42. Aiman Yuhasri January 13, 2018 at 12:10 am

    Hahaha bapak kesian kene rejct kene malu kene bunuh aku rase pompuan tuh kalau betul ade mcm tuh perangai mmg tak kawin lah dia bukan yg nih nih just belakon je

  43. Saberblast Zoel 98 January 13, 2018 at 12:10 am

    Tak sangka buli bukan saja beri kesan buruk kepada mangsa, tetapi juga kepada ibu bapa mangsa

  44. Beware Studio January 13, 2018 at 12:10 am

    nice video

  45. Leoris YT January 13, 2018 at 12:10 am

    Part 3:45 tu yng boek 👍

  46. Nikki Jonghyun SHINEE January 13, 2018 at 12:10 am

    sian mama dia😭😭

Leave a Reply