46 thoughts on “Viral walaupun english berterabur keyakinan dia memang tinggi

  1. ARiP RaYYaN11 November 21, 2017 at 3:13 am

    love u

  2. don juan November 21, 2017 at 3:13 am

    ore mlayu ni pelik..melayu ckp bhasa magris x betul..dia kutuk..tp klau mat salleh ckp melayu x betul..xder plak kutuk kaw..kaw…

  3. Eyka Sahimi November 21, 2017 at 3:13 am

    sengaja…….

  4. Best Videos Original November 21, 2017 at 3:13 am

    Ni lawak apa. Macam anjeng je hahahaha bodoh penghisap kote sendiri

  5. Best Videos Original November 21, 2017 at 3:13 am

    Ini namanya melayu. Semua pon sama….. ingat pandai tapi macam cibai

  6. zul amy November 21, 2017 at 3:13 am

    apa yg nak disampaikan ni????

  7. Kikie Baa November 21, 2017 at 3:13 am

    Mengarut.

  8. Aisya Sofea November 21, 2017 at 3:13 am

    hebat denni..

  9. Wan Hekal November 21, 2017 at 3:13 am

    Muka dy ni mcm penyanyi or pelakon indon tpi nma aq x ingatπŸ˜“

  10. Aiqa Han November 21, 2017 at 3:13 am

    bluekk πŸ˜›

  11. JEBAT DERHAKA November 21, 2017 at 3:13 am

    FUCK YOUU PUKIMAK KAU LAH SIAL
    BAHASA MACAM HARAM JADAH JELA KAU NI.

  12. Amirul Atiq November 21, 2017 at 3:13 am

    Hahahahhahaahahah bodoh laaaaa

  13. asyraf ahmad November 21, 2017 at 3:13 am

    Nk pndai ckp english kene buat silap masa ni. Janji jgn malu n dr xckp lgsg. One day u will good with ur english

  14. Seth Harry November 21, 2017 at 3:13 am

    hahaha budak ni ke??

  15. Eriqa Syah November 21, 2017 at 3:13 am

    What the hell is this. Nico?

  16. Khairul Nizam November 21, 2017 at 3:13 am

    Haha..macam2 budak2 skrg. Nie

  17. rambo knife November 21, 2017 at 3:13 am

    You like gold rain other country.. stone rain in my country ..bhahahaha

  18. Pahlawan Melayu Batusangkar November 21, 2017 at 3:13 am

    English aku lebih kurang dia. Nak gelak, mcm gelakkan aku. Hahaha

  19. Rofina Bungai November 21, 2017 at 3:13 am

    hot hot chicken popπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  20. Let it Be November 21, 2017 at 3:13 am

    mula2 tu je bagus .. last2 tu mencarut je buat ape

  21. MjΓΆlnir November 21, 2017 at 3:13 am

    rasa nak tampar jer mamat ni.

  22. Orang gila November 21, 2017 at 3:13 am

    Inilah hiburan untuk orang2 macam ni. πŸ˜‰

  23. Muhd Faiz November 21, 2017 at 3:13 am

    Sorry..tapi lawak ko x smpai..smoga berjaya.. πŸ‘Œ

  24. Seri Muka November 21, 2017 at 3:13 am

    Alaa dia buat lwk tu

  25. muhd ghani November 21, 2017 at 3:13 am

    paras ketum ke

  26. macha rempit November 21, 2017 at 3:13 am

    Dia saja je…english dia ok…admin lain kali kaji dulu sebelum letak tajuk

  27. RAHMAT BJ November 21, 2017 at 3:13 am

    Really make my day to smile n laugh

  28. Safwan Ngali November 21, 2017 at 3:13 am

    Silameninggal

  29. ν•˜λ°±μ˜ November 21, 2017 at 3:13 am

    πŸ˜‚πŸ‘ apepun terbaik

  30. WEIRD CREATURE November 21, 2017 at 3:13 am

    He's english is quite good but he deliberately did that

  31. Fakhrul faiz November 21, 2017 at 3:13 am

    Wlaupon mcm tu.. Tapi boleh pcahkan perut aku tergelakπŸ˜‚

  32. Puzzling PuzzlingFighter November 21, 2017 at 3:13 am

    Lwak boh dia ni..hahah

  33. balik barat November 21, 2017 at 3:13 am

    kEpalA aTok mu !!!

  34. Monster Gun November 21, 2017 at 3:13 am

    Sengajaaa jea . Hahahah

  35. syafiq November 21, 2017 at 3:13 am

    Hahaha best.. Die saje buat lawak la tu

  36. I'm not perfect November 21, 2017 at 3:13 am

    Hahahahah good job bro…very funny bro . Your english so awesome but if english people's heard you talks likes thats..they will smash you until die lol

  37. K C November 21, 2017 at 3:13 am

    Wtf

  38. Ethan Croe November 21, 2017 at 3:13 am

    You talk talk what this? I donno understand πŸ˜†

  39. Apis Sardin November 21, 2017 at 3:13 am

    Rasa nak tampar je

  40. anorokoktarakka November 21, 2017 at 3:13 am

    Aku rase mamat nih pandai english,saje buat2 tak pandai….

  41. Roy Roy November 21, 2017 at 3:13 am

    kelate ingles

  42. Hp China November 21, 2017 at 3:13 am

    kelakar lah die ni kenape lah x masuk kubur je…

  43. MAIMON ASPAR November 21, 2017 at 3:13 am

    Why he can't speak english????

  44. Heidi Arlynn November 21, 2017 at 3:13 am

    Tittle video tak sesuai dgn vid

  45. Mohd Firdauz November 21, 2017 at 3:13 am

    Kebodohan apakah yang kau buat ni siallll…

  46. Budok Klate November 21, 2017 at 3:13 am

    syok sendiri ni. xpe aku rasa kau boleh femes nnti. kalau nasib baik la.

Leave a Reply