Loading...

44 thoughts on “Adik Ni Paling Style Habis Penah Admin Tengok ! | Viral & Menarik

  1. Azuwa White June 9, 2018 at 7:52 am

    Hahaha

  2. mnabilnajmi08 mnabilnajmi08 June 9, 2018 at 7:52 am

    Styloooo

  3. dina sofia June 9, 2018 at 7:52 am

    Tgk bdk ni teringat kat buntat

  4. ู†ุงู… ุณุงูŠ June 9, 2018 at 7:52 am

    Gaya…Mutu…Ramasamy…
    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

  5. Muhd Syamil June 9, 2018 at 7:52 am

    Muke hacem haahaa

  6. Tachoosemirami June 9, 2018 at 7:52 am

    Good job dik comey huhuhu

  7. Nazz Vitro June 9, 2018 at 7:52 am

    Mcm pnh tgk budak ni dlm industri musicgeli๐Ÿค”๐Ÿ˜‚

  8. Mie Joe June 9, 2018 at 7:52 am

    Uih baik magic dia

  9. 117 11 June 9, 2018 at 7:52 am

    boleh pecah ovari kalau perempuan tengok ni..oppa hahahahah

  10. ALI ABU BAKAR June 9, 2018 at 7:52 am

    Dabid blend masa kecik ni!

  11. PIE 02 June 9, 2018 at 7:52 am

    Terbaik lah dik ini barulah namanya musically haahhahaha๐Ÿ˜ธ

  12. PIE 02 June 9, 2018 at 7:52 am

    Terbaik lah dik ini barulah namanya musically haahhahaha๐Ÿ˜ธ

  13. Ivan June 9, 2018 at 7:52 am

    fuhh dak ii musically ni. hahahahaha

  14. Nightcore Deep June 9, 2018 at 7:52 am

    cute ๐Ÿ˜š

  15. na za June 9, 2018 at 7:52 am

    Timing dia bagus kena dgn musik pastu konfiden tinggi tu yg penting… hahahha

  16. Kamarul Don June 9, 2018 at 7:52 am

    Champion…

  17. ๐Ÿ˜‚ Fuhhhhh ๐Ÿ˜‚

  18. Natasha Azrina June 9, 2018 at 7:52 am

    Hensem je…besok kahwin eh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  19. ct sumayyah June 9, 2018 at 7:52 am

    Serius comel.. Hahaha

  20. ARIFMAZ .? June 9, 2018 at 7:52 am

    Nnti besar tngok blik ye video ni

  21. PC *LAN* GK June 9, 2018 at 7:52 am

    Bagus bagus.Tapi macam buntat kan…sape setuju like cikit!

  22. Anis Amira June 9, 2018 at 7:52 am

    Perhhh style kot

  23. Nur Asfadira June 9, 2018 at 7:52 am

    comey laa dia . meh sini nk tarik2 pipi pou tu .

  24. Kim Kagawa June 9, 2018 at 7:52 am

    Cofidnt dia 100%

  25. Fazli Rahman June 9, 2018 at 7:52 am

    Dh hensem dh tu

  26. CHEN DOLLS June 9, 2018 at 7:52 am

    Bapak hensem doe

  27. LEBAH June 9, 2018 at 7:52 am

    ala tomei tomei

  28. Pun Tv June 9, 2018 at 7:52 am

    Kecik2 gemuk semua org ckp comelnyaa , lpstu org tu pun rasa dia comel dan dia kekalkn prestasi gemuk sampai besar , dah besar susah nak cari jodoh , size baju , sluar , dan banyak penyakit .

  29. Noor Sall June 9, 2018 at 7:52 am

    Tembamnya pipi adik ni

  30. afwan tigaline June 9, 2018 at 7:52 am

    Besar nnt kalau ditakdirkan jd pemimpin jgn buat magic hilangkan duit rakyat plk

  31. Kepala Ayam June 9, 2018 at 7:52 am

    abis si buntat ni jadi imaginasi makanan. kot ye pun puasa jgn ler cenggitu hahahaahah pau ada donat ada halahhh halah

  32. aiyna saufiey June 9, 2018 at 7:52 am

    Yakin tu penting๐Ÿ˜‚,nk ggit ja pp tu. Donut2๐Ÿ˜‹

  33. Ahmad Sabqi Atiqurahman Mansor June 9, 2018 at 7:52 am

    Lepas ni masuk motif viral

  34. ABANG GENG PREMIER LEAGUE 777 June 9, 2018 at 7:52 am

    Admin boleh tak upload video masuk akal sikit? Aku subscribe tau jangan la upload merapu

  35. Ameer SerizawaTV June 9, 2018 at 7:52 am

    Syabas dik, confident tu yg penting. Walaupun abang hensem, tapi confident abang tak setinggi confident adik ๐Ÿ‘

  36. Syafika _nurlz June 9, 2018 at 7:52 am

    Geramm ye pipi diaa..rase nk cubit2..hahaa

  37. LOL BAHALOL June 9, 2018 at 7:52 am

    Hahaha

  38. Lopes23 Scoop June 9, 2018 at 7:52 am

    Kreatif dan menggiburkan…๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ…yg penting bukan buat pngakuan x puasa

  39. MR.ALIFF _02 June 9, 2018 at 7:52 am

    Ahhahaha…adik buntat ke ni?๐Ÿ˜‚

  40. karim& Aidil June 9, 2018 at 7:52 am

    jangan laa viral kan video ni … aq nampak pau bergerak jee … lapauu

  41. Nurul Atirah June 9, 2018 at 7:52 am

    Comel je adik ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘

  42. June Gaming June 9, 2018 at 7:52 am

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  43. Lyssa lee June 9, 2018 at 7:52 am

    debabnye..tpi comeyyy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

  44. Mohd Syaiful' Azam Kamarudin June 9, 2018 at 7:52 am

    Perghhh.. hebat ar dik..
    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dengan penuh keyakinan..

Leave a Reply