14 thoughts on “”Amaran Terakhir, Viral Lagi Ditangkap Khalwat Siaplah!” – Aiman Tino

  1. ZAIDI BIN MD September 30, 2017 at 11:58 pm

    orang yg bodoh saja buat cerita tak ada akal ke

  2. mukhery roslan September 30, 2017 at 11:58 pm

    Teruk aiman tino adoh adoh

  3. Muhammad Ruhaimi September 30, 2017 at 11:58 pm

    Stop buat cerita lah durian we. Tak takut dosa ka…hang jangan sampai pala ang aku sumbat dengan kulit durian kut

  4. masaz ohsem September 30, 2017 at 11:58 pm

    Aiman telur

  5. Shafiq Azmi50 September 30, 2017 at 11:58 pm

    Hm tak penat ke buat dosa

  6. Norashiken Ashidan September 30, 2017 at 11:58 pm

    Menipu cite ni

  7. Fat Gen September 30, 2017 at 11:58 pm

    Aiman Tinor kunyit kunyit la .

  8. Mira Nadia September 30, 2017 at 11:58 pm

    Kenapa lah manusia ni banyak yg ber andai2 ngan hal orang…aibkan orang tanpa ada bukti yg nyata. Siapa yg buat TAJUK and story ni tanggung dosa seberapa banyak orang2 yg views ni berita. Lain lah kalau benda tu memang nyata ada video nya….bodoh sangat😈😈😈😈😈😈

  9. Anas Nasution September 30, 2017 at 11:58 pm

    Sial pergi cakap AIMAN TINO BERKHALWAt SUMBER SIAL

  10. Tarmimi 8207 September 30, 2017 at 11:58 pm

    geng kunyit ni

  11. AA September 30, 2017 at 11:58 pm

    oo dia ada nafsu dekat perempuan jugak rupanya

  12. PS4 MASTER September 30, 2017 at 11:58 pm

    Betul ke?? jangan nak berfitnah kalau nak bagi ramai views kesian dia

  13. Sheillawaty M. Zain September 30, 2017 at 11:58 pm

    Ye laaah tu sngt bdk oiiiihhh….

  14. bumbble Bee September 30, 2017 at 11:58 pm

    Bodo

Leave a Reply