21 thoughts on “Apabila Duit Rm50 Luahkan Isi Hatinya Be Like.. | Viral & Menarik

  1. 4 Years ago March 28, 2018 at 1:59 am

    memang la kecik . kalau dah gaji 1800 nak pakai honda city

  2. Sahril Omar March 28, 2018 at 1:59 am

    Itu pun tak faham-faham lagi.

  3. Lan Lan73 March 28, 2018 at 1:59 am

    Belum pernah sy nampak org bagi percuma rm50..(pemberian dr kawan2x) Klu rm5 selalu nampak.. Bermakna nilai rm50 itu BESAR.

  4. pro Jawi March 28, 2018 at 1:59 am

    Nilai 50rm tetap sama dulu dgn lani.. harga barang yg mahal.. Kalau nk bezakan harga beli brg lani dgn dulu mmg payah laa.. nenek aq pn segak msa dulu..

  5. 하백의 March 28, 2018 at 1:59 am

    Wuuu macam mana edit ? 😱😍 Macam best je

  6. Khai Tie March 28, 2018 at 1:59 am

    Nilai duet x penting.yg penting berkat.

  7. rahil Yahaya March 28, 2018 at 1:59 am

    Yang comments semua budak budak , rm50 besar bagi budak sekolah bukan bagi yang berumah tangga , rm50 pergi pasar beras dgn minyak je cukup rm50 .

  8. muhammad haiqal March 28, 2018 at 1:59 am

    Duit 50 tu kecil je nilainye sekarang ni kalau zaman dulu 50 ringgit tu boleh hidup 1 bulan tau

  9. Soros 666 March 28, 2018 at 1:59 am

    Be like…be like. Takde ayat lain ke

  10. Eddie Zaini March 28, 2018 at 1:59 am

    Dulu 50 ringgit kalau beli barang dapur penuh troli mcm2x boleh dpt beli tpi zaman skrg 50 riggit boleh beli cikit ja tmbh pulak brg anakx2 brg dapur mahal..kalau xbuat dua kerja mkn pun xcukup..hidup skrg mmg stress byk tkanan..bgi org yg bkeluaga brpendapatan xseberapa..

  11. Alice Kim March 28, 2018 at 1:59 am

    Haih duit pon berpolitik

  12. Ivy Fahmi March 28, 2018 at 1:59 am

    Tumpang tnya ni lagu apa 0:02

  13. Noh Way March 28, 2018 at 1:59 am

    Lain x bagi gambak 1 trilion,tu dia

  14. Mobile Lagging March 28, 2018 at 1:59 am

    huhuhuhuhu

  15. Adam Nadzari March 28, 2018 at 1:59 am

    Intro tu pakai music apa?

  16. Mohdpaehtetel Mohdpaehtetel March 28, 2018 at 1:59 am

    😁😁

  17. Shariee Bin Muda March 28, 2018 at 1:59 am

    Betol aku bru pecah 50ria tinggl 6ria je lg jem jem😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  18. inspektor gaban March 28, 2018 at 1:59 am

    Aku prasan lama dah.. Start tahun 2000 aku prasan.. Dlm rm 1000 cuma ada 20 keping je.. Sekeping one shoot je pakai.. Sab sab soiii zap zuss zass habesss.. 😄😄😄😄

  19. Mohamad Khalid March 28, 2018 at 1:59 am

    music latar tu aku tak suka( hehe lps ni kena kecam aku)

  20. muhdhafiz sabri March 28, 2018 at 1:59 am

    Patut cakap nogori..agong bukan dari kedah

  21. Razxmix Kiok March 28, 2018 at 1:59 am

    nanti duit tu msuk motif viral

Leave a Reply