29 thoughts on “EZA & ARUU: Viral Kerana Kawan (Sila Meninggal)

  1. The Game October 13, 2017 at 5:06 am

    teringat kt luqman podol

  2. Khairul Nizam October 13, 2017 at 5:06 am

    comellll n merdu suara kamu bahhh.mau kawen sama aku ka bahhhh😁

  3. Fatin Izzati October 13, 2017 at 5:06 am

    Lagu bahagia ni sumpah buat aku nangis. Sebab …

  4. hanis alyah October 13, 2017 at 5:06 am

    Comelnye akak akak ni

  5. Nia Ardini October 13, 2017 at 5:06 am

    Wtf lagu

  6. aQila Zaidi October 13, 2017 at 5:06 am

    Kebanyakkan orang sabah almost 100% suara sedap2 arr 😍

  7. Tasha Fardila October 13, 2017 at 5:06 am

    MasyaAllah sedapnyaaaa suara, merdu Dan sedap didengar!

  8. Amar Ma'arof October 13, 2017 at 5:06 am

    Komposer Ajai dah akui time dia ujibakat satu program realiti. Suara orang2 Sabah mmang sedap. Dato' Hattan pun mmang puji suara2 org Sabah.

  9. Muhammadreno Muhammadreno October 13, 2017 at 5:06 am

    https://youtu.be/uDHOb3JYBQ8…hello motif viral..sy nk share video n joget step yg sedang viral di perak

  10. Super Kenyalang October 13, 2017 at 5:06 am

    Negeri jiran mmg power .. *from sarawak

  11. Hendry Tom October 13, 2017 at 5:06 am

    Kakak saya suka lagu kakak memang sedap kakak dua memang comel dan cantik

  12. Amirul Azmira October 13, 2017 at 5:06 am

    kalau dgr btol2 lagu dorg ni ada unsur2 hampir sama dgn lagu yg skrg ni, mungkin dorg byk dgr lagu barat dan latin.. allahualam.. apa pon semoga berjaya dimasa akan datang..

  13. Amirul Azmira October 13, 2017 at 5:06 am

    yang bestnya dorg ni, bila soalan ditanya, dorg jawab serentak..hahaha

  14. udin 467 October 13, 2017 at 5:06 am

    Suara dia sedap..lagu nya bagus..sy suka..

  15. Ah_ Zuann October 13, 2017 at 5:06 am

    yang lagu budak2 nak up tu konferm bedesing jeee dengar XDXDXD

  16. Haiqal Haswan October 13, 2017 at 5:06 am

    i love org sabah hehehe

  17. Muhd Aiman October 13, 2017 at 5:06 am

    Diorang dua orang ni adik beradik ke

  18. Hamimahbinti Abubakar October 13, 2017 at 5:06 am

    Meow recik hawau yg main gitar tu πŸ˜€

  19. ijat steady October 13, 2017 at 5:06 am

    main gitar tu saya minat awak.. bagi la no telefon

  20. Kaio Malik October 13, 2017 at 5:06 am

    Aku akan tunggu korang 2 compose lagu korang versi studio and I WILL WAIT FOR ALL OF YOUR SONGS FOREVER!!!

  21. Muhd Iskandar October 13, 2017 at 5:06 am

    nice la dia belajar kat uitm dengkil..aq kat uitm puncak alam..x jauh tu..wkakaka

  22. Yatimah Saniman October 13, 2017 at 5:06 am

    ahahaa ayat last tu btul ahhaaha

  23. SAIBIE SAIBA October 13, 2017 at 5:06 am

    Basuk tu bukan kurang pandai TAPI pekak. -.-

  24. Asni Aniey October 13, 2017 at 5:06 am

    org sbh bh ini ahhahahaa btw best la korg…πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

  25. power rangers October 13, 2017 at 5:06 am

    saya ada ramai kawan orang sabahan……diorang steady lah

  26. power rangers October 13, 2017 at 5:06 am

    majoriti orang sabah adalah muslim…..hidup orang sabah

  27. power rangers October 13, 2017 at 5:06 am

    alamak….awek sabahan nyanyi lagu sila meninggal……aduoiiii…..sebelum meninggal kawin dulu……sayanglah pendek umur tak sempat kawin

  28. Q8Tuber98 October 13, 2017 at 5:06 am

    just an english comment passing through

  29. Fauzi Pojj October 13, 2017 at 5:06 am

    dh bole buat album nie

Leave a Reply