Kisah Sebenar Pengemis Viral: HAZAMA



Kebelakangan ini, ada video yang menunjukkan seorang pengemis menyanyi dengan sekumpulan buskers yang menjadi viral disebabkan suara pengemis itu yang begitu hebat. Di sini, Rocketfuel ingin mengesahkan bahawa pengemis itu sebenarnya penyanyi terkenal.. Hazama.

Projek video viral ini dibuat untuk mengingatkan orang supaya jangan menilai orang lain dari paras rupa mereka sahaja.

Saksikan.. proses makeover Hazama dan cerita di sebalik pengemis viral ini.

Jangan lupa like, comment dan subscribe!

source

Loading...

42 thoughts on “Kisah Sebenar Pengemis Viral: HAZAMA

  1. Abang Rambo September 24, 2017 at 9:11 am

    Huiii tak sangka aku betul ingatkan gosip je

  2. Asmudin Asidin September 24, 2017 at 9:11 am

    tulaaa korang bebal xtau hahaha… kt fb bnyak kata bukan hazama,padahal ramai yg kata hazama…kan betul…

  3. Asmudin Asidin September 24, 2017 at 9:11 am

    tulaaa korang bebal xtau hahaha… kt fb bnyak kata bukan hazama,padahal ramai yg kata hazama…kan betul…

  4. rahmah hayati September 24, 2017 at 9:11 am

    nice hazamaπŸ˜‚

  5. Azuan Sarimah September 24, 2017 at 9:11 am

    ??? tda yg merdu pun

  6. Fine full September 24, 2017 at 9:11 am

    Meme kantoi la, suara dia orang boleh kenal dan cam. Suara legend beb hazama ni. Pengganti ramli sarip zaman moden.

  7. Batman video September 24, 2017 at 9:11 am

    assalam geng jom follow chanel saya . saya perlukan bantuan kawan2 semua utk [email protected] channel saya .terima kasih ye pada yang follow .

    https://www.youtube.com/channel/UCcWZsFrMP6IQZnYbadmD43w

  8. Naoki Kamiya September 24, 2017 at 9:11 am

    Sempoi la hazama

  9. Han Bachok September 24, 2017 at 9:11 am

    Tbaik lah..jarang2 artis yg sgguh pakai mcm ni

  10. Mastura Hamzah September 24, 2017 at 9:11 am

    hazama ni walaupun sikit eksyen, tapi jujur aku cakap bakat dia memang hebat. bukan menyanyi je, malam tu tengok dia berlakon dengan izreen dan amy search pun menjadi je. dari sikit meluat ada jugak rasa kagum kat bakat hazama. good job hazama.

  11. EZ1_Wan September 24, 2017 at 9:11 am

    Masa nyanyi lagu sendiri orang dah dapat teka siapa dia ni.

  12. Bahrain Arifin September 24, 2017 at 9:11 am

    WOW HEBAT

  13. Uzyras Asma September 24, 2017 at 9:11 am

    Low class Sgt ke sampai kena menyamar…

  14. Mizz Zou September 24, 2017 at 9:11 am

    bukit bintang last aku pergi hari tu.. setahun lepas repair gadget dekat low yat..

  15. Ar ni September 24, 2017 at 9:11 am

    Hahaaa…lawakk lah hazama.."nie last saya jadi gila"aduhaiii::;)

  16. Hazrul Affendy September 24, 2017 at 9:11 am

    Hahaha..album dah tak laku buat benda bodoh untuk raih simpati.

  17. Joey Tribbiani September 24, 2017 at 9:11 am

    πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  18. Din Timun September 24, 2017 at 9:11 am

    hazama xleh wat keja ni. kantoi.. sora unik dia org senang cam.

  19. Reli aja September 24, 2017 at 9:11 am

    I love you

  20. Ali4624 Ali4624 September 24, 2017 at 9:11 am

    nak tiru mcm Ronaldo buat la niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  21. Anas Kasful Anwar September 24, 2017 at 9:11 am

    Bertanya dong lagu Pertama/ awal yg dinyanyikan hazama ini judulnya apa ya ?? Terimakasih

  22. Orheo September 24, 2017 at 9:11 am

    Nice hazama dtng nyanyi kat busker adik dia hehe

  23. Orheo September 24, 2017 at 9:11 am

    Vokalist baju unggu tu kan adik nye hazama sendiri

  24. Mohd Nasri September 24, 2017 at 9:11 am

    dah layan busking to hulur2 la ya,mereka cari rezeki to

  25. Pantai TimurSabah September 24, 2017 at 9:11 am

    paklang mmg best. terbaik mr hazama!!

  26. asam gelugur September 24, 2017 at 9:11 am

    Bese je….ermmmm…..xmcm cr punye..hahaaha

  27. devi devi22 September 24, 2017 at 9:11 am

    Terbaik la bro πŸ‘

  28. pablo askoba September 24, 2017 at 9:11 am

    Siapa tahu tajuk lagu first yg hazama nyanyi tuu

  29. dara sunti September 24, 2017 at 9:11 am

    kelibat manusia yg hampir mirip arwah pak yus .. minit 1:49 … bbaju kelabu …

  30. viral malaysia September 24, 2017 at 9:11 am

    Bob marley yeahh

  31. erzuar nizam September 24, 2017 at 9:11 am

    perhhhh terbaik … hazama πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΎ

  32. Zackriezmann September 24, 2017 at 9:11 am

    Terbaik ahh ORG KL !

  33. Mior Hanafi Napi Tiger September 24, 2017 at 9:11 am

    geng tmpt ni kt mana yee

  34. Anas Sempoi September 24, 2017 at 9:11 am

    pergh terbaik experiment sosial mcm nie….hrp ada video lain pulak

  35. Azizi Azizimn September 24, 2017 at 9:11 am

    terbaik πŸ‘ alang2 promote lagu sndri..

  36. Aribah Salleh September 24, 2017 at 9:11 am

    Hazama sangat bajik baik.

  37. Wan Afif September 24, 2017 at 9:11 am

    terkejut aku sial. betul cakap member aku memang hazama tapi menyamar malam tu. aku mati-ll ingat orang gila ni dulu bekas penyanyi and gila sebab taksup menyanyi πŸ˜‚ xaxaxa

  38. lililili lululu September 24, 2017 at 9:11 am

    terbaik…tahniah hazama..

  39. hafiz apit September 24, 2017 at 9:11 am

    Tu adik dia tu perasaan x tu

  40. Jamal M. Nasir September 24, 2017 at 9:11 am

    πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ˜ˆπŸ˜ˆπŸ˜ˆ

  41. Aizat 7 September 24, 2017 at 9:11 am

    Brader baju purple blakg tu minit 1.56 muka terkejut cipanzi dibuatnya..

  42. Izham Helmi September 24, 2017 at 9:11 am

    Klu aq thu hazama aq slm mlm tu

Leave a Reply