21 thoughts on “kompang 5 beradik official di rancangan motif viral

  1. Kenangan 201008 September 25, 2017 at 4:43 pm

    Hensem 😍

  2. Rush Sina September 25, 2017 at 4:43 pm

    kenapa pink menangih weh

  3. Siti Nor Aishah _ September 25, 2017 at 4:43 pm

    Lagu ni masa aku sekolah menengah kot πŸ˜‚

  4. Lalakiki Kikilala September 25, 2017 at 4:43 pm

    Diorang tgok pompoan gemok hitam tu semacam jew. Mesti lepas ni nak kompang perot pompoan gemok hitam hodoh tu. Gemok mcm babi

  5. Asyaa Moyy September 25, 2017 at 4:43 pm

    Seronoknya kalau dapat jemput lima badik nih wat pesembahan time wedding aku πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚

  6. Asyaa Moyy September 25, 2017 at 4:43 pm

    Seronoknya kalau dapat jemput lima badik nih wat pesembahan time wedding aku πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚

  7. Asma Zamry September 25, 2017 at 4:43 pm

    Tgk bnyk kali pon tetap geli hati tgk gelagat adk2 Kompang5beradik. Hahahaha

  8. ASYRAAF AZRAEI September 25, 2017 at 4:43 pm

    Sumpah sempoi gila 5 beradik ni . Hahaha

  9. tasya bella September 25, 2017 at 4:43 pm

    Lawak gile dorg ni..Haha

  10. Ariq Rifqi September 25, 2017 at 4:43 pm

    tlng hapuskn host gemuk tu

  11. Azhar Zulhadi September 25, 2017 at 4:43 pm

    syok adik bradik laki ramai pastu umur dekat2..bole jadi geng tapi depa ni mmg kelakar laaa…lawak jee ..haha

  12. norilya norilya September 25, 2017 at 4:43 pm

    terhibur πŸ˜‚πŸ’™

  13. Aliff Penyol September 25, 2017 at 4:43 pm

    dari KL ke Jb jadi penggiring pengantin bila masa nak main kompang. hahahaha kelakar guyss

  14. Maszulasry armas7337 September 25, 2017 at 4:43 pm

    bile tetamu kongker stage dr pengacara hahahaha

  15. Muhd Hafiz September 25, 2017 at 4:43 pm

    dari awal sampai habis.. non stop doh gelak

  16. Nur Atikah September 25, 2017 at 4:43 pm

    same

  17. Najwa Liyana September 25, 2017 at 4:43 pm

    hahahaha lawak.. happy je semua

  18. nor atikah September 25, 2017 at 4:43 pm

    kalau kompang mamak pun ada formasi.

  19. Ridzwan Ramli September 25, 2017 at 4:43 pm

    terbaik lo lima beradik

  20. Nabilah Jauhari September 25, 2017 at 4:43 pm

    lawak dok 5 beradik ni jemput lagi please haha

  21. Mahfuzah Nazirah Zaidee September 25, 2017 at 4:43 pm

    adehh lawokk laa πŸ˜‚ sakit perut sapa

Leave a Reply