Loading...

28 thoughts on “Lagu VIRAL !! Upiak Isil nyanyi Tak Tun Tuang secara live di MeleTOP

  1. Ijun Datuok November 30, 2017 at 6:41 pm

    ngetop

  2. Kucing Sado November 30, 2017 at 6:41 pm

    Baju oren terbaik.. Haha.. Sesuai dgn lgu masok air..

  3. Sil Khannaz November 30, 2017 at 6:41 pm

    Dia ni islam ke? Srry tya..

  4. stichh chhh November 30, 2017 at 6:41 pm

    Ahahahaa…so funnyyy

  5. Nurul Hizzah November 30, 2017 at 6:41 pm

    R.I.P for who wear hearphone

  6. Ani MatTeh November 30, 2017 at 6:41 pm

    macam beruk

  7. Jani S November 30, 2017 at 6:41 pm

    Baru je dgr td d radio Upiak d interview. Sedih bila dgr dia cerita pasal ksusahan khidupan masa zaman kecil. Ibu bapa da bcerai sejak dia umur 8 tahun. Dia anak sulung dari 3 beradik. Upiak ni bercerai pada tahun 2015… Semoga Upiak trus sukses dlm bkarier..

  8. loyalslave November 30, 2017 at 6:41 pm

    Penari baju oren tu dah kenapaa?? Hahahaha lawak lahh

  9. Rizwan Music November 30, 2017 at 6:41 pm

    Semoga Lagu Tak Tun Tuang Jadi Hits

  10. Bahohbah Bah November 30, 2017 at 6:41 pm

    Kami di malaysia tetap support Upiak..

  11. Aeril Notty November 30, 2017 at 6:41 pm

    semangat nye baju colour oren tu..suko…hahahaha

  12. addy asmadi November 30, 2017 at 6:41 pm

    Lagu ni ok la dri satu lagu lagi tu..haha. So team meltop please jangan invite aliff syukri & sajat. Nanti habis kena boikot rancangan ni hahahaa

  13. Nurul Atikah Eka November 30, 2017 at 6:41 pm

    Power suara. Sedapp!😍

  14. shigomaru swankster November 30, 2017 at 6:41 pm

    mungkin emosi neelofa terganggu sebab fatah kot

  15. ihsan kamil November 30, 2017 at 6:41 pm

    lagu ni lagi sedap daripada lgu si sajat tu eeeeeeee meremang dngo sajat nyanyi

  16. Muhd farid Fauzi November 30, 2017 at 6:41 pm

    Yang baju oren tu baru balik dari tnjg rmbtn

  17. Wn Umrh November 30, 2017 at 6:41 pm

    Sumpah power suara dia wehh

  18. Dina Adnan November 30, 2017 at 6:41 pm

    hahahaha enjoy tgk ni xD penari pun best haha

  19. Dayat Santai November 30, 2017 at 6:41 pm

    apehal penari tu?gila ka apa

  20. eyzara eyza November 30, 2017 at 6:41 pm

    Kahkahakhaakhkah lawak la penari2 tu..lebih2 lg baju oren..mcm kene ketum..hahahahaa

  21. lawak budak kelantan Hamizan November 30, 2017 at 6:41 pm

    Meletop saye….:-)

  22. زهره عبدالرحمن November 30, 2017 at 6:41 pm

    Baju oren tu mabuk ketum, ahhaha btw suara live upiak ni lg sedap dr versi record

  23. chang kong November 30, 2017 at 6:41 pm

    Kalau lah ak dpt joget dgn si bju oren tu!!!!!!!!!

  24. Aru aru November 30, 2017 at 6:41 pm

    Baju oren semangat…ngekek aku sorang..sempoi…

  25. ViralM'sia TV November 30, 2017 at 6:41 pm

    https://www.youtube.com/watch?v=HvoQD8xPFLc&ab_channel=ViralM%27siaTV…Pengacara Thailand Temubual Upiak Isil Menggunakan Bahasa Melayu

  26. carolina chow November 30, 2017 at 6:41 pm

    Prihatin ..
    Justru malaysia yg menyalur uni satu ini ke tv..
    Justru tv indonesia sibuk dengan lagu jawa…

  27. Adli Hafiz November 30, 2017 at 6:41 pm

    Baju oren tu pahal dowh.. Sedut gam ke hahahaha

  28. Ahmad Yussof Zainal Abidin November 30, 2017 at 6:41 pm

    baguih upiak ni jadi diri sendri wehhh

Leave a Reply