#LOFATTAH MENGAKU BERCINTA? (PART 1) – MOTIF VIRAL



Betul ke Neelofa dan Fattah Amin bercinta? Haaa kali ini dalam Motif Viral, kami bawakan para pelakon Suri Hati Mr. Pilot bersama pengarahnya, Michael Ang bersembang tentang drama yang mencetuskan fenomena di Malaysia. Nampak macam Fattah Amin & Neelofa malu-malu nak buka mulut.

Jangan Lupa Saksikan Motif Viral, Setiap Hari Khamis, 11 Malam, Hanya di Astro Ria & Astro Ria HD

source

36 thoughts on “#LOFATTAH MENGAKU BERCINTA? (PART 1) – MOTIF VIRAL

  1. SITI SALMAH ZAKARIA September 27, 2017 at 1:13 am

    semoga jodoh lofattah kuat..

  2. Chu Ilham September 27, 2017 at 1:13 am

    hahahahaha

  3. Its Maira tho September 27, 2017 at 1:13 am

    Cover cun nk betul2 kan tudung la , tgk2 cermin la . Pui

  4. Imeltha Aradyasyah September 27, 2017 at 1:13 am

    im indonesia ,but i like acting neelofa n fattah

  5. Normila M. Noor September 27, 2017 at 1:13 am

    buruknye neelofa ketawa..

  6. GOSIP September 27, 2017 at 1:13 am

    Kalau sanggup dengar baru bukak link ni k.. https://youtu.be/F0ngcYP21AI

  7. Kim Hanbin September 27, 2017 at 1:13 am

    bodo je

  8. Pikah 2006 September 27, 2017 at 1:13 am

    i like lofa

  9. salim 80 September 27, 2017 at 1:13 am

    so swset

  10. HAZLIYANA BT YAACOP - September 27, 2017 at 1:13 am

    suka the neelofa&fattah..moga cinta ijaz&warda kekal sehingga ke jinjang pelamin&sehingga ke jannah

  11. hafizi yuk September 27, 2017 at 1:13 am

    Aku tgk smpai 2 episode je.. tu pun xhabis tgk.. citer xbest pelakon kayu.. rating tggi pun sbb dua hero heroine lawa tu je.. citer sampai…

  12. NURUL SHAHIRA SOFIA BINTI SHAIFUL NIZAM - September 27, 2017 at 1:13 am

    kantoi becinta ho ho ho ho ho ha ha ha ha !

  13. NURUL SHAHIRA SOFIA BINTI SHAIFUL NIZAM - September 27, 2017 at 1:13 am

    pandai maicheal ang kanto kan lofattah

  14. abbynady September 27, 2017 at 1:13 am

    saya suka lofa dia pandai berlakon

  15. abbynady September 27, 2017 at 1:13 am

    sapa nama pmpuan sebelah lofa tu

  16. Adam Farhan September 27, 2017 at 1:13 am

    momentum bukan velocity darab jisim ke

  17. Ardini Nazirah September 27, 2017 at 1:13 am

    hahaha…kantoii

  18. Nona Boekelman September 27, 2017 at 1:13 am

    best drama eva! well done fattah n neelofa….. hope 2 c u guys in another drama!!!

  19. PERKESO PERKESO September 27, 2017 at 1:13 am

    pengacara mcm hantu rancanga paling teruk

  20. 형태림 September 27, 2017 at 1:13 am

    yg part 4:10 , tu lawak gilerr"! ..
    laki: mic tolong mic
    perempuan host : mic tu elena (tinggi sikit tak dgr)
    laki : bukan mic "tu"(microphone) , *mic*hael ang!!!!
    hahhahahahhahahaahah!!

  21. Ikmal Kamaruzzaman September 27, 2017 at 1:13 am

    huh alhamdulillah bkn Zara zya heroin…

  22. SITI LATIFAH ABD KADIR September 27, 2017 at 1:13 am

    Suka tengok lakonan neelofa. Natural je.

  23. Kedai Borong Permainan Kanak Kanak September 27, 2017 at 1:13 am

    fattah ape maksudnye?????

  24. mhar'e marhia aniesa September 27, 2017 at 1:13 am

    betul tue lofattah.. KETENTUAN ILAHI..👍👍

  25. AL Sihen September 27, 2017 at 1:13 am

    the bast

  26. Husna Najah Mustafa September 27, 2017 at 1:13 am

    4:10 😂😂😂😂😂

  27. tatitunteja September 27, 2017 at 1:13 am

    lofattah???? uwekkkkk…thats effing sucks. seriously, they both suck so bad!!!!
    she's ugly and self centred and she's miss know it all. she thinks shes so pretty that she forgot she's…whatever. she's like…mehhh

  28. Mizs Gee September 27, 2017 at 1:13 am

    Eleena sui so friendly. Pernah jumpa die kat Zawara. She's so nice girl 🙂

  29. IDa KaMal AriFin September 27, 2017 at 1:13 am

    so cuteeeeeeeeeeeee upload the 2nd ep pleaseeeeeeeeeeeeeee tqsm

  30. nisa abusama September 27, 2017 at 1:13 am

    bukan patahnya sebelah sayap

  31. Shakelah Othman September 27, 2017 at 1:13 am

    korang ni xdgr ke kn dia ckp rating drama melayu pling tggi di mlysia…pthnya sblh syp 4.5jta

  32. Nabila Taliff September 27, 2017 at 1:13 am

    paling tinggi dkt malaysia pebenda plakkk ye ye je la dorg ni

  33. Adikordi September 27, 2017 at 1:13 am

    macam bodo

  34. nindya harum September 27, 2017 at 1:13 am

    please part 2 please. and also video hi live special suri hati mr. pilot with host jannah & johan..

    fans from Indonesia 😁

  35. Ireica Syawali September 27, 2017 at 1:13 am

    lawak lah bila Neelofa buat suara

  36. Kharizmi SG September 27, 2017 at 1:13 am

    hollywood be like we tired with action movie adventure thriller movie,

    meanwhile malaysia be like we tired with drama drama cintan cintun yg tak realistik except makcik makcik dan gadis gadis yg ketor kepala c'mon lah this is 2016 realistik sikit ….. #hailharambe

Leave a Reply