MOTIF VIRAL 2.0: AIMAN TINO & SUFIAN SUHAIMI TERKEJUT BILA TAHU UMUR ISMAIL IZZANI?!



Tiga penyanyi yang baru meningkat naik, Aiman Tino, Sufian Suhaimi & Ismail Izzani datang ke set Motif Viral, dan sembang mengenai perkara-perkara viral yang melanda diri mereka. Boleh ke diorang jawab soalan-soalan dari pengacara Motif Viral?

Jangan lupa untuk saksikan MOTIF VIRAL 2.0, Setiap Hari Khamis, Jam 11Malam, Hanya di Astro Ria & RiaHD.

source

35 thoughts on “MOTIF VIRAL 2.0: AIMAN TINO & SUFIAN SUHAIMI TERKEJUT BILA TAHU UMUR ISMAIL IZZANI?!

  1. Celine Celine September 22, 2017 at 1:09 am

    eh kt sini kata takde hubungan dgn el 💁💁💁

  2. Yasmeen Hani September 22, 2017 at 1:09 am

    Ini dh lama

  3. princes fatimah September 22, 2017 at 1:09 am

    Aiman tino x terkejut pun..sebab ismail dan aiman adalah bbf

  4. princes fatimah September 22, 2017 at 1:09 am

    Mende laa sufian terkejut pasal umur ismail izzani..nampak sgat x ambik tahu

  5. Aseikin September 22, 2017 at 1:09 am

    "Kami di motif viral adalah penggemar muzik generasi baru" – Haze, 2017

    "Siapa nyanyi ni? Suara penyek." – Haze, 2017 (video bazaar)

  6. Annur syah September 22, 2017 at 1:09 am

    yg mael tu nyanyi pegang mic x yh tuka tuka tgn laa

  7. Secret lalalalla September 22, 2017 at 1:09 am

    sekolah juvana hahahahaha

  8. Muhd Shah Rizman September 22, 2017 at 1:09 am

    Aku Duk Perati Je Si Ismail Izzani Tu Menyanyi. Kanan Kiri Kanan Kiri Dia Pegang Mic. 😂

  9. jahn firdaus September 22, 2017 at 1:09 am

    makin banyak suara xakil.baligh duk jd penyanyi

  10. Elliya Tachia September 22, 2017 at 1:09 am

    tak serious lah sangat dengan elfira. haha

  11. Acap Denyel September 22, 2017 at 1:09 am

    sufian tak sesuai dengan sape tu entahlah

  12. Qai Za Da September 22, 2017 at 1:09 am

    ayat aiman win beb

  13. Liyana sukri September 22, 2017 at 1:09 am

    Macam mana host boleh tak tahu tentang apa yang nak dibincangkan like when shalma terkejut aima tino ada apps tu?

  14. Norul Hani September 22, 2017 at 1:09 am

    gedik plk aku tgk

  15. daeng izzaty September 22, 2017 at 1:09 am

    mcm mane sufian suhaimi ni boleh jadi penyanyi . suara mcm ape je .

  16. meeni tze September 22, 2017 at 1:09 am

    best tho episod niiiii ahahaha

  17. Eyma Bk September 22, 2017 at 1:09 am

    Mcm x nampak siapa yg cube rebut mike dia..

  18. kyopropaganda September 22, 2017 at 1:09 am

    Macam rancangan Syafa bersama anak-anak menakan pulak riang ria

  19. Farina Mszfr September 22, 2017 at 1:09 am

    why nak terkejut kalau dia 17 ? Orang lagi terkejut umur kau dengan ada degree tapi nyanyi lagu wicet.. yang kau duk kejar tu pun start berlakon dari umur berbelas gak. lol..

  20. kamarul nor hafiz September 22, 2017 at 1:09 am

    https://youtu.be/Yp9jkaP3Nk8
    depa kata muka saya mcm aiman tina

  21. alya sarah September 22, 2017 at 1:09 am

    tangan tak boleh duk diam😑

  22. Marsya Arifah September 22, 2017 at 1:09 am

    Syapaa❤️❤️

  23. Ain Amirah September 22, 2017 at 1:09 am

    lollll aiman tino adventure

  24. Nr Lyen September 22, 2017 at 1:09 am

    Aiman acah hensem 😌

  25. Zapran September 22, 2017 at 1:09 am

    nanti panggil pian kpop pulak haha

  26. smk convent September 22, 2017 at 1:09 am

    pian memang mcm abang faci sbb dia masterkan skrg

  27. Sasha Banks BOSS September 22, 2017 at 1:09 am

    Aiman tino No 1

  28. Arif Sanif September 22, 2017 at 1:09 am

    i'm shook to death 💀.

  29. broFami Samuni September 22, 2017 at 1:09 am

    kenapa pendek sangat video ni aduh nak full

  30. irna natasya September 22, 2017 at 1:09 am

    can u guys add more of this episode?? pleaseee. I don't have the access to watch it on tv.. thankss

  31. Amni Nina98 September 22, 2017 at 1:09 am

    "Sape yg tak pernah kapel masa sekolah?"😌😌😌
    Pernah la jugak, Aiman😅😅😅 hahaha..
    yang tak pernah tu, bagus la😂👍

  32. bananas lover September 22, 2017 at 1:09 am

    kenapa dia tukar2 mic 😭

  33. princes fatimah September 22, 2017 at 1:09 am

    Aiman tino x terkejut mail umur pian je terkejut

  34. Afifah HAFIZ September 22, 2017 at 1:09 am

    Walaupun depa kata kat syafa cam tuh ! Syafa tetap sempoi hhahaha. keep positive !

  35. tyn's September 22, 2017 at 1:09 am

    mail ! kita sebayaaaa ahahaha . jodoh kee kk jk 😂

Leave a Reply