MOTIF VIRAL: PS Mansur, Lelaki Melatah Pengsan Di Lapang Sasar



Tersebar video lelaki melatah bila dengar bunyi tembakan, PS Mansur datang ke set Motif Viral untuk membincangkan tentang video tersebut, dan juga kejadian yang menimpa apabila melatah tak kena tempat.

Jangan lupa saksikan Motif Viral, Setiap Hari Khamis, Jam 11 Malam, Hanya di Astro Ria & RiaHD.

source

21 thoughts on “MOTIF VIRAL: PS Mansur, Lelaki Melatah Pengsan Di Lapang Sasar

  1. nur fakeh August 28, 2017 at 11:01 pm

    dia yg lembut2 tu pn tau sopan..yg gagah huru hara je

  2. Paan Nordin August 28, 2017 at 11:01 pm

    sapa ada nombor dia

  3. Ros Ester August 28, 2017 at 11:01 pm

    tengok brulang kali pun still akan gelak..

  4. Aleikl Nasli August 28, 2017 at 11:01 pm

    Cerita yg bukan-bukan je.. macam hidang nasi basi kat orang bagi makan…penyiaran begini tak layak bagi penyiaran…siarkan kat Vblog sendiri lah takyah siar kat lesen tontonan umum atau layar perak buat malu negara je.

  5. Kim Fatt August 28, 2017 at 11:01 pm

    Comel gila abg ni mltah

  6. john cenation August 28, 2017 at 11:01 pm

    ini klu main paintball maunya jd team mati hidup kmbli…hahahaha

  7. Farihah Jiha August 28, 2017 at 11:01 pm

    Macam ucop dubsmash sikit

  8. Amirul Amza August 28, 2017 at 11:01 pm

    Hahah aku kat kedai makan semua tgok aku gelak kuat2.. bab bloopers paling mabi.. ahahah

  9. Ora Zah August 28, 2017 at 11:01 pm

    hahahahah sakit perut tahan gelak

  10. Lavenderiose Sueme August 28, 2017 at 11:01 pm

    penat tgk org melatah,penat lagi nak gelak πŸ˜‚

  11. Hanyakamu Kamu August 28, 2017 at 11:01 pm

    cuma nk ckp jgn bnarkn org latah bmain d lapang sasar,mksud sy mnembak..trlampau bhaya,klu izinkn pun kna ada pngawalan ketat..sgt2 bhaya

  12. wan wan August 28, 2017 at 11:01 pm

    Aku lelaki yg melatah, sebab suka kacau org.. Kadang benda yg tgh pikir spontaneously kita keluarkan..dulu mmg xleh nk kontrol, skrg dh xde melatah lagi.. Cuma ada certain part je akan melatah balik.. Org melatah ni dia xleh terkejut biasanya πŸ˜ŠπŸ˜€

  13. rafain lypotox August 28, 2017 at 11:01 pm

    Sekrg tgah viral part wartawan bernama kejar pelari pecut malaysia dengan gigihnya . Salute

  14. maxtor019 August 28, 2017 at 11:01 pm

    kesian.. ko org gila la

  15. Azwan GP August 28, 2017 at 11:01 pm

    Yg perempuan gemuk tu dah kenapa

  16. viva purple August 28, 2017 at 11:01 pm

    anak dara gelak camtu ker??

  17. Qi Fafa August 28, 2017 at 11:01 pm

    Melatah ni jd sbb kita biasakan diri melatah lama2 bnda tu sebati dlm diri susah nk buang..klu jnis mmg melatah biasakan sebut bnda2 baik "allahuakbar"

  18. syazanur iman August 28, 2017 at 11:01 pm

    kehadapan motif viral cuba try test interview abng malaysia kawin dgn gadis korea ….takot plak nak masok comment ni bagi idea…jngan kecam bukan suka kpop oke…

  19. Natra Radzi August 28, 2017 at 11:01 pm

    Nak tanya episod apa yg budak2 kecik tu melatah. Tak dapat nak cari la. HELP! 😭

  20. Aiman Zamir August 28, 2017 at 11:01 pm

    Makcik aku melatah pun tk sampai macam ni. Ni over sngt ni wey. Nampak macam buat2 nak bgi org ketawa.

  21. Faiz Halim August 28, 2017 at 11:01 pm

    haze ada bakat jadi pelakon.harap pengarah2 ambil haze sebagai pelakon😊

Leave a Reply