41 thoughts on “MOTIF VIRAL: Suara Siti Shower Memang Sebijik Macam Dato’ Siti Nurhaliza!

  1. miss Ct August 30, 2017 at 10:50 pm

    Kita pun tak ada bakat macam dia.. Pengganti dato siti…

  2. miss Ct August 30, 2017 at 10:50 pm

    10bintang……

  3. miss Ct August 30, 2017 at 10:50 pm

    Mesti laki dengat jatuh cinta… Tapi laki wahhhhhh kelebihan diaaaa….berbakat sgt suka2…hihi

  4. miss Ct August 30, 2017 at 10:50 pm

    Dato siti kena tengok ni plssss heheh

  5. miss Ct August 30, 2017 at 10:50 pm

    Kelebihan diaaa

  6. miss Ct August 30, 2017 at 10:50 pm

    Wauuu

  7. Adawiyah salim August 30, 2017 at 10:50 pm

    Omg sebijik suara dato siti. cara cakap pn sama, HAHAHAHAHA. adoi meremang bulu roma, tengah gelak pn sama. kalah perempuan duaorang tu. budak laki nih lagi sopan 😂 malu oi

  8. Iszam Asraff August 30, 2017 at 10:50 pm

    Yess Yg haters tu jeles ke??..Elok yg haters tu tiru suara TRUMP bahabi..Support sikit budak mcm ni bukn down kn dia

  9. nuya zara August 30, 2017 at 10:50 pm

    kalau dia taktahu siapa siti takkan lah dia tahu lagu siti 😒😒

  10. Mohamad Shafiq Abdul Halim August 30, 2017 at 10:50 pm

    Kunyit detected

  11. Nurul Musthofa August 30, 2017 at 10:50 pm

    dia ni patut berduet dgn ct nurhaliza…hihi

  12. Nurulsyaidatul 7707 August 30, 2017 at 10:50 pm

    Hahahah kelakar lah comel

  13. Adi August 30, 2017 at 10:50 pm

    aku nak panggil dia datang nyanyi dekat sekolah aku. Dato Siti mahal sangat aku call dia je la HAHA

  14. muhamad saiful August 30, 2017 at 10:50 pm

    https://youtu.be/uDHOb3JYBQ8

    Please subscribe me after watching this video.. Tq ^_^

  15. Ariq Rifqi August 30, 2017 at 10:50 pm

    pengacre gemuk tu mmg prodcer srh bt prngi mcm tu ke

  16. kyra henderson August 30, 2017 at 10:50 pm

    I feel in love with ASH 😍 anyway siti shower luv his voice i want more cover

  17. Lee Min August 30, 2017 at 10:50 pm

    Serabut babi standard asrama nyanyi time mandi. Haih serabut sia

  18. Hamidah Ibrahim August 30, 2017 at 10:50 pm

    Ni klu dto siti skit tekak ni dia blh ganti ni 😂😂

  19. Nasi Goreng August 30, 2017 at 10:50 pm

    menyampah aku tengok pompuan gemuk tu. buruk gila gelak.

  20. Muhammad Shahidu August 30, 2017 at 10:50 pm

    Bapak sedap suara dia beb

  21. NUR SHAHERA ROZALI August 30, 2017 at 10:50 pm

    nyampah plak pengacara2 tu….

  22. mohd yazid abdul ghani August 30, 2017 at 10:50 pm

    Sama gila suara dia dgn tok ti..

  23. nntsyaaa sthpfy August 30, 2017 at 10:50 pm

    Pengacara annoying lahh 😒

  24. Assyura Fateh August 30, 2017 at 10:50 pm

    ohh dia non muslim..love ur voice

  25. aty alif August 30, 2017 at 10:50 pm

    aku pelik nyanyi pon kene gosok pipi ke….😂😂😂

  26. Heletis Lenchau August 30, 2017 at 10:50 pm

    rimas aku tengok pmpn gmok ty. dduk cam tersiksa

  27. wanee smn August 30, 2017 at 10:50 pm

    ckp mcm siti.nynyi takla..tp kwn tu iras kamal adli la..haha

  28. Kyle Co August 30, 2017 at 10:50 pm

    oooo orang langkap

  29. Yasmeen Razak August 30, 2017 at 10:50 pm

    Mind blowing!!! Sumpah cam miming like tak lari sikit pun suara 😭

  30. PgNurul Al-Aziz August 30, 2017 at 10:50 pm

    sora dia lagi sedap aa ngam ngam sora pompuan….dri nur sajat..still sora laki..😅

  31. Khai Syah August 30, 2017 at 10:50 pm

    Soalan bodoh2 je host lelaki ni tanya.. Buat program Motif Viral, tpi host tak professional langsung

  32. Khairul Izzam August 30, 2017 at 10:50 pm

    gelak mcm cilaka lg 3ekoq tu…

  33. Qidz SFX August 30, 2017 at 10:50 pm

    sejibik

  34. Zack Hakim August 30, 2017 at 10:50 pm

    serius aku menyampah do tgk gemuk tu gelak.. dri first show ni smpai skrg aku mmg menyampah tgk dia.

  35. daz lemon August 30, 2017 at 10:50 pm

    Meremang bulu Roma dengr kah3

  36. Atikah Adnan August 30, 2017 at 10:50 pm

    suara macam itik .takde bakat jadi penyanyi

  37. uwing takiya August 30, 2017 at 10:50 pm

    pengacara mcm gampang…bodoh gelakkan org tk ingt dunia..bodohhhhhhhh!!!

  38. Nur Amirah August 30, 2017 at 10:50 pm

    sebijik kot..

  39. Fyza Lonely August 30, 2017 at 10:50 pm

    ya allah asal teruk sgt yg perempuan dua org tu gelak please lah kawal sikit .

  40. kepalahotak kamuberjambul August 30, 2017 at 10:50 pm

    saya xkenal dato sini.. siapa siti..? siapa siti?? abah kau dato siti!! poyo xkenal dato siti!! out kau dari malaysia kalau xkenal dato siti!!meh sini aku kahak muka ko baru ko kenal siapa siti.

  41. Pinak Wang Terang August 30, 2017 at 10:50 pm

    Apa kata dato CT lak?

Leave a Reply