30 thoughts on “Motif Viral Xpose Tarian Viral Jeng Jeng Ke Jeng Jeng (Sanggar Teater Fauziah Nawi)

  1. haziq asmadi September 16, 2018 at 11:41 am

    ape babi la haze.. hahahhaha..

  2. Suzy Ziette September 16, 2018 at 11:41 am

    Video Lawak , terkentut ketika akad nikah https://kentutbusuk.sharethislah.com/419831-604569

  3. Hafiz YouTube September 16, 2018 at 11:41 am

    Sama lak mcm bapak aku datang Dr indo merantau ke Malaysia ikut tongkang.. sekarang hidup dah senang rumah sewa bederet.. alhamdulillah .

  4. fazle faizal September 16, 2018 at 11:41 am

    laaaa mat indo punye citer

  5. Siti Marliana September 16, 2018 at 11:41 am

    like seriously terima kasih Haze sebab visualkan mereka ni as characters dalam Inside Out. terus tak rasa pelik mana pun sebenarnya dorang punya jeng jeng ke jeng jeng ni 😂

  6. amir hamzah September 16, 2018 at 11:41 am

    Haze ngn pink buat aku Tak jadi nak murung siot😂

  7. SMASH durian September 16, 2018 at 11:41 am

    patut lah orag indo yang kat kampung aq buat macam ni hahahaha.dah bebas

  8. John Corny September 16, 2018 at 11:41 am

    ohhhh…pasal mak bapak x bagi kluar rupa nye sbb tu la jeng jeng jeng…haha

  9. Jeffry Jeffry September 16, 2018 at 11:41 am

    Buat teater fhm untuk diri sendiri .lawak

  10. mohamad faizo September 16, 2018 at 11:41 am

    Ikutlaaaa ap ap tp awek pink tu comel huhu

  11. Mr. Bahar September 16, 2018 at 11:41 am

    Ttp bangang

  12. farhan samson September 16, 2018 at 11:41 am

    tolong lah.. aduhai.. x boleh nak stop gelak ni

  13. hussein khairil September 16, 2018 at 11:41 am

    boekkkk dancerr

  14. moons moon September 16, 2018 at 11:41 am

    Aku takleh doh tgok pompuan tu menari 😂😂😂😂😂

  15. Diamond Blink September 16, 2018 at 11:41 am

    Apa ig kakak tu ye?

  16. Mastura Hamzah September 16, 2018 at 11:41 am

    Yang pengepam tayar basikal tu lawak gile. Tergelak sorang2 tengok ni

  17. Izzul Azim September 16, 2018 at 11:41 am

    Haze aku nak tanya, kau pakai stokin MSSD adik kau ke?

  18. Fa Fa September 16, 2018 at 11:41 am

    Aq kecik2 lawan jgk mk bpk jgk tp xdela menari mcm org gila cmtu hahaha

  19. farhani Kamarulzaman September 16, 2018 at 11:41 am

    Setiap gerakan tu ade yg nak disampaikan. Nak gambarkan emosi seseorang. Itu laa seni. Kalo tunjuk kat org yg bkn berjiwa seni, mmg dorg akan gelak.

  20. unifi brother September 16, 2018 at 11:41 am

    daudsu dh tukar kerjaya ke?? 🙂

  21. Az Lateef September 16, 2018 at 11:41 am

    Host motif viral tu buat badan ke???

  22. Maznahnot Mamat September 16, 2018 at 11:41 am

    Tak paham dan minat langsung persembahan teater.

  23. Son of Dreams September 16, 2018 at 11:41 am

    next time masa belajar msuk la kelas drama atau teater, tempat pling best nk luahkan perasaan, ataupun at least pg la tgok drama atau teater free yg Universiti atau kolej anjurkan, jgn malas duk perap dlm bilik, dating, lepak je thu, pg la join aktiviti semua bru la bila keluar U habis belajar xjd dungu. Bukan nk suruh faham seni, tp nk suruh jd org yg boleh memahami sesuatu situasi.

  24. mazidah bakri September 16, 2018 at 11:41 am

    1st time tengok xrasa apa2, dah tahu intipati dgn penyampaian yg kedua ni bulu roma aku pun berdiri. Thanks thinker

  25. Darul Amirul September 16, 2018 at 11:41 am

    aku tngk muka Haze bnyk kali mcm muka Alex Madagscar lahhh. LOL!

  26. Black Jack87 September 16, 2018 at 11:41 am

    mamat yg agresif dgn ppuan tu mohon pengarah malaysia ambik berlakon

  27. muhd hazim September 16, 2018 at 11:41 am

    Macam pelik je haze🤔

  28. Nurmahaz September 16, 2018 at 11:41 am

    haha part mngnjing 2 orng last tu xD

  29. Kenzul Kanebo September 16, 2018 at 11:41 am

    Teringat dengan peserta XFactor UK 2018 nama dia Ivo .. macam ni la.. full of art, artistic , seni.. jiwa.. “not everybody understand entertainment and art”..

  30. dikaa _ September 16, 2018 at 11:41 am

    Baru nampak lelaki yang belakang tu menari ikhlas hahaha

Leave a Reply