Perilaku Nelayan Yang Menjadi Viral Seluruh Dunia Islam



Perilaku Nelayan Yang Menyentuh Hati
#mh755.
.

.

Video2 di dalam channel hanya hiburan semata2, mohon jangan serius sangat! Jika ada mana2 video yg perlu dipadam, sila msg atau email kami. Mohon jgn flagkan video ini, ini akan membuatkan channel ini dihapuskan di dalam youtube.

Sila like Facebook kami : http://alturl.com/zind6
Click Di Sini utk list Video di Channel kami: https://www.youtube.com/channel/UCbRL045TXsytxUS5BEzzwSw/videos?view=0&shelf_id=0&sort=dd
Click Di Sini Utk subscribe : https://www.youtube.com/c/MalaysiaViralCollections?sub_confirmation=1

Terima kasih kerana menonton video di channel ini. Sila click like jika anda menyukai video ini atau unlike jika sebaliknya. Tinggal komen anda jika tidak keberatan.

Ada banyak lagi video2 yang menarik di channel ini YANG TELAH DIUPLOAD , samada baru atau lama. Mungkin ada yang telah anda tonton di channel lain. SELAMAT MENONTON

#MalaysiaViralCollections
JANGAN LUPA SUBSCRIBE!

source

25 thoughts on “Perilaku Nelayan Yang Menjadi Viral Seluruh Dunia Islam

  1. Izzul Faris August 29, 2017 at 5:18 pm

    Kenapa sesetengah sujudnya kaki tidak dirapatkan

  2. Syae & Tae August 29, 2017 at 5:18 pm

    Kalau tak dirakam ada ke yang sedar kepentingan SOLAT 5 WAKTU dalam hidup ni?? So tepuk dada tanya iman. Peace..

  3. Purple Glue August 29, 2017 at 5:18 pm

    Kalau ikhlas x payah la nk rakam bagai..nk attention je ni..

  4. Marianishz 9799 August 29, 2017 at 5:18 pm

    Allah lindungi dia dari ombak yang besar

  5. awjanaila btspink August 29, 2017 at 5:18 pm

    subhanallah

  6. Adeel Eqram August 29, 2017 at 5:18 pm

    sesiapa yg sudi tngok lagu ciptaan sya boleh type lagu ciptaan dikala sepi..thank yang tngok..

  7. aqil_pro daniel August 29, 2017 at 5:18 pm

    takut tgk air

  8. Zainal Bandu August 29, 2017 at 5:18 pm

    klau sudah bisa merasakan betapa nikmat nya sholat,tempat bukan lagi penghalang,yg belum ayo berusaha istiqomah

  9. Iman Muhamad August 29, 2017 at 5:18 pm

    الله أكبر

  10. MCdantie August 29, 2017 at 5:18 pm

    Sape dislike👎 video ni…..

    KAFIR KAFIR!

  11. Zulkarnain MA August 29, 2017 at 5:18 pm

    tu kan tanggungjwb sbb kita islam… anggap ini satu kewajipan

  12. Taufiq Taufiq August 29, 2017 at 5:18 pm

    subhanallah..allahuakbar..ape yg aq perasan..ombak besar pon x berani nk kacau org yang tgh solat..air yg masuk kapal pon xpegi tuan punye badan..btullah kata2 seorang ustaz(xingat ustaz ape)..solat la kamu nescaya segala makhluk dikeliling kamu akan mendoakan kamu..terkesan tngk video ni..👍👍👍

  13. baba 7686 August 29, 2017 at 5:18 pm

    org yg unlike msti bkn islam. sekian

  14. SK M August 29, 2017 at 5:18 pm

    ini di Malassial?
    Ah… Gak percaya…
    Orang Malssial kan pemalas…
    Hahahahhaa…
    Sial plak tuh….

  15. oldnok August 29, 2017 at 5:18 pm

    Indonesia

  16. Zach Zubair August 29, 2017 at 5:18 pm

    ada komen yang kecam dia solat..
    ada komen orng ni cari publisiti
    jangan kecam orng yng dh solat
    jika ada keburukannya solatlah yng menghapuskan keburukan itu
    lebih baik kamu dakwahi saja orang yng tidak lagi solat

  17. Aley Zqrien August 29, 2017 at 5:18 pm

    mcm nk ngis je rasa…ya ALLAH ampun kn lh dosa ku yg selalu mlupakanMU..aku hamba mu yg selalu alpa…ya ALLAH buka kn lh pintu hati ku dan brikn lh aku kekuatan iman agar aku sntiasa mengingat mu walau dimana pun aku berada…aminnnn

  18. Asyaa Moyy August 29, 2017 at 5:18 pm

    tenang je dia.. dengan ombaknya kt dpn

  19. stanly neo August 29, 2017 at 5:18 pm

    minta perhatian ,

  20. dcc4111 August 29, 2017 at 5:18 pm

    aku berani kata solat dia x sah sb nampak aurat .cuba tgk waktu dia rukuk atau sujud..nampak auratnya dibelakang..wallahuaklam

  21. Daishinkan Sama August 29, 2017 at 5:18 pm

    ada bab solat memang wajib atas permukaan tanah means bumi atau darat. Kalau situasi solat menghormati waktu kena tgok tempat. Solat la pada tempat yg selamat. Kadang sedih mesti kapal kapal mcm ni tak sediakan tempat solat. Buat la satu area bahagian dalam ke apa ke. Keselamatan kena jaga jugak

  22. sayuti othman August 29, 2017 at 5:18 pm

    30 kafir dislike

  23. Not Available August 29, 2017 at 5:18 pm

    Just anti islam dislike,

  24. Saiful Saharom August 29, 2017 at 5:18 pm

    Alhamdulillah. Masih ada orang seperti ini… Syurga tempat mu saudara… In Shaa Allah

  25. Joe Chua August 29, 2017 at 5:18 pm

    Nothing special!

Leave a Reply