36 thoughts on “PS MANSOR: Viral Kerana Latah Mati Kena Tembak

  1. Muhammad Faiz Azmi August 29, 2017 at 12:02 am

    Shalma gelak macam langsuir serius la sakit telinga aku dah la aku pakai earphone hahaha

  2. mia bella August 29, 2017 at 12:02 am

    mmg lawak diye latah..ermm tpi penat kot…

  3. don't leave me stranded August 29, 2017 at 12:02 am

    Cantik….besarrr hahahahahahaha

  4. Tyra Tira August 29, 2017 at 12:02 am

    Mmg lawak. Hahaha tp actually melatah ni penat oii.

  5. mai Khan August 29, 2017 at 12:02 am

    Tudung is tudung guy. Attitude is attitude .

    kalau aku cakap kau pakai songkok tapi otak blue , aku panggil apa ? Imam muda ?

  6. KAUMEMANG COMEL August 29, 2017 at 12:02 am

    GELAK DENGAN KUAT TAKDA KENA MENGENA DENGAN "TUDUNG"

  7. Kay Qhair August 29, 2017 at 12:02 am

    Dia pernah berlakon..ibuku mee segera lawakk hahaha

  8. Samsiah Binti Jemburet August 29, 2017 at 12:02 am

    kena timpa dengan paha dia boleh meninggal woo…berapa tan tu,

  9. rashidy mohd August 29, 2017 at 12:02 am

    ayam bnyi lg…ehh bnyi lg…hAha

  10. Cinta Lathika August 29, 2017 at 12:02 am

    Kesian die..geram tgok org olok3 kn org mlatah ni…
    Naik nk pengsan org tu
    Klako mmg klako tp jgn mlmpau

  11. be betty August 29, 2017 at 12:02 am

    maka kami. rakyat malaysia HAAH

  12. farrah arishah August 29, 2017 at 12:02 am

    Ramai yang kutuk syafa ni pakai fake acc. Nampak tak siapa yang hipokrit sebenarnya??

    Well at least syafa jadi diri dia sendiri

  13. Lyana Shafiqa August 29, 2017 at 12:02 am

    HAHAHHAHAHAHAHAHAHA….πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  14. Muhammad Sufian Abu Bakar August 29, 2017 at 12:02 am

    best lh kali ni..hahahah

  15. Kristen Rose August 29, 2017 at 12:02 am

    everytimes ade motif viral.. ade saje yg kecam syafa ni gelak.. kemon laaaa.. aku pun gelak dri selatan, org utara dengar.. jahahahahaha.. okey ape.. happy2 xdelah hambar.. xkanlaa nak diam je kt situ.. kontrol ayu.. jgn kecam aku lak.. jahahaha.. susahla nk gelak tahan2 ni.. jgnla dok kecam die.. aku dlu pun kdg2 annoying lak die.. tpi enn.. bile tgok die, aku tgok diri sndiri..

  16. Kristen Rose August 29, 2017 at 12:02 am

    everytimes ade motif viral.. ade saje yg kecam syafa ni gelak.. kemon laaaa.. aku pun gelak dri selatan, org utara dengar.. jahahahahaha.. okey ape.. happy2 xdelah hambar.. xkanlaa nak diam je kt situ.. kontrol ayu.. jgn kecam aku lak.. jahahaha.. susahla nk gelak tahan2 ni.. jgnla dok kecam die.. aku dlu pun kdg2 annoying lak die.. tpi enn.. bile tgok die, aku tgok diri sndiri..

  17. Hazim Heafy August 29, 2017 at 12:02 am

    La ingat lelaki yg melatah tu gangster rupenye lembut aduhhh

  18. Augustine Giman August 29, 2017 at 12:02 am

    Hahahaha..xberhenti ketawa weii !! .. Aku pon melatah..ermmm πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  19. lina rosli August 29, 2017 at 12:02 am

    Sopan betul laki tu…gelak tutup mulut.yg sebelah tu xtau lah…rase kasut aq pon muat dlm mulut die.dunie dh terbalik

  20. im a potato August 29, 2017 at 12:02 am

    Menipulah kalau korang yang pakai tudung ni tak pernah gelak kuat kuat. Biarlah syapa tu nak gelak macam mana pun lahai. At least dia tak hipokrit. Asal pakai tudung je kena cover percakapan gelak sume? Centu?

  21. Zikri Danial Sazali August 29, 2017 at 12:02 am

    AKU TAK DAPAT PESANAN

  22. Zikri Danial Sazali August 29, 2017 at 12:02 am

    Yang gemuk tu name die Batu Bersurat…memang keneΒ² dengan badan. Hahaha

  23. Akmar Abdol August 29, 2017 at 12:02 am

    HAHAHAHAHAHAHAA KESIAN DIA

  24. Farhana Fatin August 29, 2017 at 12:02 am

    Win la episode kali ni hahahahha

  25. Thinker Studios August 29, 2017 at 12:02 am

    woi apasal upload awal? Hormat sikit orang buat video, kau tu darjah 3, hormat sikit budak darjah 5 eh?

    NAK TENGOK YANG HD MAI CHANNEL KAMI.

  26. yuuki asuna August 29, 2017 at 12:02 am

    jahal shiall..

  27. Ariq Rifqi August 29, 2017 at 12:02 am

    huh gemuk ni nyekit la

  28. anna yasmine August 29, 2017 at 12:02 am

    episod yang sumpah paling lawak😜😍

  29. siti nurwanis al-shifah August 29, 2017 at 12:02 am

    tina buruk kau tudung tu kasi keluar..mesti ramai nak tgk

  30. haters go to hell!!!!! August 29, 2017 at 12:02 am

    aku rase episod ni paling lawak…… kelakar gila babi dooo

  31. Fy Qarh August 29, 2017 at 12:02 am

    Yg bertudung tu aq perati jee .. Slalu ckp lepas kat org.. πŸ˜ͺ

  32. Surya Azira Sue August 29, 2017 at 12:02 am

    Ulang2 aku tgk video ni hahaah

  33. John Nures August 29, 2017 at 12:02 am

    Mcm tak btl lah meltah macm main2 jer

  34. Asha khai August 29, 2017 at 12:02 am

    kcian kt dy .. bnyak bnyi tmbak ..

  35. nur aisyah August 29, 2017 at 12:02 am

    Kesian nyaaa dia melatah teruk πŸ˜‚

  36. bellaveeful August 29, 2017 at 12:02 am

    Buntat bertudung tu dulu msk motif viral sbb melatah tp aku tgk x teruk sgt pun latah dier..last dpt skali.join motif viral jdi hos lgi..btuah badan.. yg si PS Mansur ni bru betul2 melatah yg teruk..smpai pengsan lagi..πŸ˜‚πŸ˜‚

Leave a Reply