Teh Ais Bangladesh Yang Viral Di Malaysia



VIRAL!!! Teh Ais Dhaka, Bangladesh..
Memang berasal dari bangladesh ni.. cuma yang buat jer bukan.

Cara diorang buat.. teh dimasak selama 1 hingga 2 jam bg teh betul2 padu meresap kedalam air..

Sekali minum, esok mai lagi..

Sila like Facebook kami yg baru: http://alturl.com/zind6

Terima kasih kerana menonton video di channel ini. Sila click like jika anda menyukai video ini atau unlike jika sebaliknya. Tinggal komen anda jika tidak keberatan.

Semua video2 menarik akan diupload antara 5 – 30 Video setiap hari! Jangan Lepaskan peluang untuk menontonnya.. Sila Subscribe!

#mhXXX mewakili nombor video di channel ini.
COntoh #mh240 mewakili video yang ke 240 di channel ini, oleh itu ada 239 video lagi yang menarik yang belum anda tonton.

Ada banyak lagi video2 yang menarik di channel ini YANG TELAH DIUPLOAD , sila click bahagian video list di channel ini. Untuk video2 yang terbaru akan datang.

source

24 thoughts on “Teh Ais Bangladesh Yang Viral Di Malaysia

  1. gname August 31, 2017 at 3:06 pm

    negara Banglasia…

  2. Adindastrawberry August 31, 2017 at 3:06 pm

    Hausnyaaa

  3. Firdaus 1989 August 31, 2017 at 3:06 pm

    lw xsilap ni kai teh cap masjid..tehnye rebus…mmg sedap…

  4. Abidin Shaik August 31, 2017 at 3:06 pm

    Bagi la nama patriotik and tempatan sikit.. Bangla tu bukan adat kita la kawan…

  5. Ziyad Mokss August 31, 2017 at 3:06 pm

    Rela Puasa Bro…

  6. 하백의 August 31, 2017 at 3:06 pm

    Ketul ais banyak selalunya kalau beli sedih OOO 😂

  7. Omar Kadir Oma August 31, 2017 at 3:06 pm

    Woooiii
    .bangla pun manusia jga lah..

  8. blackmaria August 31, 2017 at 3:06 pm

    org melayu la yg buat bkn bngla..baca dulu sblm kecam…

  9. Hani Bidin August 31, 2017 at 3:06 pm

    Bangla pun islam jgn hina

  10. Ammar Jr_11 August 31, 2017 at 3:06 pm

    bagus lah orang bangla tu datang malaysia sebab diaorang sanggup tinggal kan ank istri diaorang untuk mencari rezeki untuk keluarga siapa sokong

  11. Juhana Jue August 31, 2017 at 3:06 pm

    Mcm sedap je

  12. Adam_S 0110 August 31, 2017 at 3:06 pm

    Ouhh air teh ais ni memang dah viral.. Kalau kat tmpt aku orang panggil teh beng cincau/teh ketagih

  13. youtube subscriber August 31, 2017 at 3:06 pm

    pergh… ini misti ada sikit itu campur ayer2 puloh ha… kasih itu bau naik munya…

  14. frank faeezienov August 31, 2017 at 3:06 pm

    Bangla punya mmg tak selera.

  15. Ze'ev Zeke August 31, 2017 at 3:06 pm

    Ini teh es asalnya indo……maling loe dasar malingsia!!!!! (maklumlah boyfriend bangla)

  16. mdnor matnor August 31, 2017 at 3:06 pm

    ada rasa sikit mcm sireh

  17. boair airbo August 31, 2017 at 3:06 pm

    bangla plk dh. kt subang nama dia teh ais phuket

  18. तnn_ Dreadlurve August 31, 2017 at 3:06 pm

    pekat sia paduu !

  19. Jamal Ludin August 31, 2017 at 3:06 pm

    bangla pengotor

  20. al August 31, 2017 at 3:06 pm

    okay bangla jual, kalau rosmah yang jual?

  21. abam lambung87 August 31, 2017 at 3:06 pm

    sapa yg beli air ni untung sebab ada perisa tambahan dr bawah periuk tu..cer tengok balik..air tu mengalir bawah punggung periuk dia tuang air tu kotor…uwerkkk

  22. KRISHNAVENI RAMASAMY August 31, 2017 at 3:06 pm

    Sungguh saya cakap, saya memang tak berani nak beli ape jenis makanan pun dari mereka even aiskrim. Pernah terserempak dgn mamat Bangladesh jual aiskrim korek korek hidung, tangannye dia lap kat kain yg dia simpan kat bahagian kotak air yg simpan aiskrim. Memang terasa loya dibuatnye.

  23. KRISHNAVENI RAMASAMY August 31, 2017 at 3:06 pm

    Sungguh saya cakap, saya memang tak berani nak beli ape jenis makanan pun dari mereka even aiskrim. Pernah terserempak dgn mamat Bangladesh jual aiskrim korek korek hidung, tangannye dia lap kat kain yg dia simpan kat bahagian kotak air yg simpan aiskrim. Memang terasa loya dibuatnye.

  24. zul amy August 31, 2017 at 3:06 pm

    Harumkan nama bangladesh…
    bagus2

Leave a Reply