27 thoughts on “Video Viral Hazama Menyamar jadi Homeless Nyanyi Lagi Tiara

  1. Greg Gmg September 25, 2017 at 1:41 pm

    steadyyy

  2. Nur Fatihah September 25, 2017 at 1:41 pm

    Makeup Artis tu gagal .

  3. Ben sawae September 25, 2017 at 1:41 pm

    Apa yang saya buat apa pun aku rasa tak puas hati dengan

  4. Faridzul Zulkifly September 25, 2017 at 1:41 pm

    Apa sembang Aiman Tino ni? Tolonglah. Geli aku dgr. Aku nk dgr hazama nyanyi ni!

  5. KikiLela September 25, 2017 at 1:41 pm

    pawe la suara aiman tino ni. first time aku dgr aiman tino nyanyi kat utube! gempakkkk!!!

  6. Ridho Syaputra September 25, 2017 at 1:41 pm

    Judul lagu nya ape nih?

  7. izz xix September 25, 2017 at 1:41 pm

    xde yg video ni dalam hd ke hadoii nk wat tu bgi lah professional sikit bgi lagi gempak gune lah camera cannon ke

  8. awan syazwan September 25, 2017 at 1:41 pm

    Legend detected.

  9. cipta labs September 25, 2017 at 1:41 pm

    besepah budak ni..tothis lah kau nak..aduhai sekali…jobedor sikit..apo sopethor tu lah

  10. Lin Salina Nasir September 25, 2017 at 1:41 pm

    Confirm eh Hazama ni?

  11. Ario Rahmat Dy September 25, 2017 at 1:41 pm

    hidap kotek aku ni dari pada hang gadoh

  12. rizal faz September 25, 2017 at 1:41 pm

    ape tajuk lagu baru yg dia nyanyi?

  13. camilia wong September 25, 2017 at 1:41 pm

    Klcc?

  14. Miframzam Miframzam September 25, 2017 at 1:41 pm

    Hazama ni siapa ?

  15. mohd yazid md salleh September 25, 2017 at 1:41 pm

    apo tajuk lagu yg hazama nyanyi ni..??

  16. Mohd Ali September 25, 2017 at 1:41 pm

    Terbaik hazama

  17. iffa asylah September 25, 2017 at 1:41 pm

    dah agak . mane ada homeless punya vocal mantop .ada pon mesti sejarah dia sblum ni penah menjadi vokalis

  18. Ha Tin September 25, 2017 at 1:41 pm

    hazama bwk lg sedap

  19. Silok 60 September 25, 2017 at 1:41 pm

    Ni belum lagi dengar Rapiji dan Nurul Izah berduet lagu ni…tambah pulah Mat Syabu main lead guitar. LKS petik bass dan TDM kaki pukul dram, pasti gempak dgn balaci2 PH terloncat2 sesuka yg amat sangat mcm kera kena belacan…Torbaikk beb…

  20. Lord Phantom September 25, 2017 at 1:41 pm

    Record pakai nokia ke ?

  21. Radzi Ganu September 25, 2017 at 1:41 pm

    puok2 kero ute…mnda g ni nk baloh.klu dpn2 tekok pendek..pelir kepit celoh jubo blako..im sory

  22. Azam Lori Kren September 25, 2017 at 1:41 pm

    Hazama rupanya… Salam kenal bro

  23. yondaime hokage September 25, 2017 at 1:41 pm

    mcm bingai,komen leklok laa…sama2 dgr nk rasa feeling lgu yg dye smpaikn..bukn nk berbalah psl mnde kecik

  24. Ahmad Usamah September 25, 2017 at 1:41 pm

    ramai2 yg rakam tu..1 video ni je ke yg ada?

  25. Danny Danger September 25, 2017 at 1:41 pm

    tak jadi la hazama… dgr suara aku dh tau tu suara hazama

  26. Airul Jamaica September 25, 2017 at 1:41 pm

    Lah ni ke yg jepsepahtu viralkan. Aku ingt orang lain

  27. adam abdullah September 25, 2017 at 1:41 pm

    hazama ny dah mmg jdi kategori profesional..jangan law nak bandingkan dengan bebudak yg baru nak up mcm aiman tino tu..hazama black akim tomok mmg best

Leave a Reply