50 thoughts on “Viral akibat makii JPJ dalam diam baru tahu takut

  1. Muhammmad Khair Mahat August 29, 2017 at 7:21 pm

    yg driver lori ni mesti pakai zello….dah tau jpj mata jumpa tekan le kasi pergi r&r….memang le kene sebab parking dkt lorong kecemasan..bakar lh ini macam

  2. Apit 7025 August 29, 2017 at 7:21 pm

    Konvoi ke hq..aku ada time ni

  3. Apit 7025 August 29, 2017 at 7:21 pm

    Jpj tu parking tepi je tk kacau…

  4. Alom Alom August 29, 2017 at 7:21 pm

    huhuhu

  5. zainol mansor August 29, 2017 at 7:21 pm

    Sapa gelak dia sama dgn aku

  6. roslan rostam August 29, 2017 at 7:21 pm

    dasar… bodoh mengalahkan lembu..

  7. TheDogKiller August 29, 2017 at 7:21 pm

    Hahaha aku slah dgr ka apa dia ckp aiskrim mari 0:46

  8. Zed Braderblack August 29, 2017 at 7:21 pm

    Maki lagi kn dh dpt aiscrim

  9. -mr- public August 29, 2017 at 7:21 pm

    Hahaha puki ayam ini mcm byk

  10. mohd azmir August 29, 2017 at 7:21 pm

    hakhakhak

  11. Muhammad Munir August 29, 2017 at 7:21 pm

    hahaha koyak laa lu macha

  12. Mohamad Bin Ahmad August 29, 2017 at 7:21 pm

    haha….iskrimmmm

  13. TOP 1.0 August 29, 2017 at 7:21 pm

    hahahhahah JPJ jalannnnnnnnnnnnnnnnn

  14. Sharil Shamsuddin August 29, 2017 at 7:21 pm

    haaa koyak lah saya..aiskrim mari πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahu goyang..ingat itu jpj x dgr kah u maki sama dia πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  15. Jesry Reemy August 29, 2017 at 7:21 pm

    ha toya lah saya hahahahaha

  16. danial borhan August 29, 2017 at 7:21 pm

    hareee betui lawak keras perut……hahahahahahahaha

  17. ayie mawi August 29, 2017 at 7:21 pm

    itu la maki org sangat kan dah koyak poket hahahah

  18. Yanzi yann August 29, 2017 at 7:21 pm

    Habis la macca..askrim laa hahaha lawak betul la kau ni..

  19. Iman Iman Azim August 29, 2017 at 7:21 pm

    jgn suka hina pegawai ni semua…sebab kalau xde diorang x aman malaysia ni….rasuah tu hanya segelintir je….tapi kalau diorang tkde susah gak kita yang rasuah kita sebab bila nak saman je mesti ade yang bagi duit sebab tknk kene saman dia amek je punca dtg dari kita gak….So jgn tahu komen je fikir dulu……dengar dari kebenaran bukan dari angin….

  20. Shy Shairazi August 29, 2017 at 7:21 pm

    lu koyak broo….koyak poket

  21. Rustina 1212 August 29, 2017 at 7:21 pm

    Hahahahah " arghh koyaklah saya " hahaha

  22. padey watafak August 29, 2017 at 7:21 pm

    ok la india ni dari india yg lagi satu tu..macibai lu langsoi wa mau kongkek lu ini macam…ini macam..ini malam saia rogol awak.hahaha..

  23. Angah Gogo August 29, 2017 at 7:21 pm

    xbleh blh.. wkwkwk

  24. Muhd Idham August 29, 2017 at 7:21 pm

    ha koyak lh sya hahaha

  25. Cricket Baru August 29, 2017 at 7:21 pm

    lawak bodo padam muka hang

  26. shafie summaiyah August 29, 2017 at 7:21 pm

    Dey..aiskrim merry..

  27. anonymous 2 August 29, 2017 at 7:21 pm

    mgkn bapak kau mati kot tu jpj ramai2 nk mntk byr saman dulu

  28. Ummie Ain August 29, 2017 at 7:21 pm

    Kalau kita naik kereta kat lebuhraya. Banyak puak haramjadah lori ne bawak lebih muatan n laju siap berlumba. Abes kereta dya sapu. Byk india n cina n mlyu yg xdak hati perot mmndu mcm tu. Puak ne mmg patot kna saman smpai xboleh bwak dah. Malam malam lagi dasyat, sampai mcm ribut dorg berlumba

  29. Farid950213 Farid August 29, 2017 at 7:21 pm

    Jpj kuat mkn rasuah..hahha..trase ke..pegi mampus

  30. Kun Anta August 29, 2017 at 7:21 pm

    Lawaakkk hahahah🀣

  31. mohd sabri August 29, 2017 at 7:21 pm

    Pundekkkkk yaaaa

  32. Muhd Hafiz August 29, 2017 at 7:21 pm

    aiskrim mary hahaahaha

  33. AwesomeAjyr August 29, 2017 at 7:21 pm

    kluaq ayq mata aku gelak… babi punya lawak.. koyak la saya.. ais krim ini hri

  34. AwesomeAjyr August 29, 2017 at 7:21 pm

    hahahahaa u made my day bruh. so funny anjenggggg hahahah

  35. zura zul August 29, 2017 at 7:21 pm

    Da 20x aku ulang,tetap lawak…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚koyak

  36. Mohdnor Rosli August 29, 2017 at 7:21 pm

    Ais krim mari wakakakakak

  37. izaki takumi August 29, 2017 at 7:21 pm

    Haha aiskrim hari ni hahah lawak lawak haha

  38. Raziq Aiqal August 29, 2017 at 7:21 pm

    Lawak sial..hahahahahahahaah

  39. Megat Khairul August 29, 2017 at 7:21 pm

    hahaha ayat mcm sial..

  40. Syed Rizal August 29, 2017 at 7:21 pm

    Puki ayam tkleh dgr oo😁😁😁😁

  41. saiful220282 August 29, 2017 at 7:21 pm

    jpj uat kjd die…maki diaorg pun ko dpt ape…ko slah ko dpt saman la…bangsa apa la bdoh sgt mcm ni….

  42. Sky Pearl August 29, 2017 at 7:21 pm

    Dia bukan maki JPJ, dia respect ahli keluarga JPJ mati saja. Nasib baik dia berhenti tunggu JPJ lalu , kalau tidak, dia langgar terus JPJ tu. wahaha

  43. RaziaSultan 69 August 29, 2017 at 7:21 pm

    Haaaa koya laa saya hahahaha …. tu makan dea

  44. Mat Daniel August 29, 2017 at 7:21 pm

    bukan takut sayang duit

  45. Tachibana Kaito August 29, 2017 at 7:21 pm

    nak haram jpj mai seketoi ja.. kahkahkah

  46. iman hazriq August 29, 2017 at 7:21 pm

    dia nk buat roadblock la

  47. Amier Pudin August 29, 2017 at 7:21 pm

    bodoh keling ni gaya

  48. abu sayyaf August 29, 2017 at 7:21 pm

    Ape pasal maki JPJ? Jebo aku JPJ……. πŸ™

  49. BRIE BELLA August 29, 2017 at 7:21 pm

    tulahhh.mulot masin xgosok gg.sebot pundek pundek

  50. Amir Ex5 August 29, 2017 at 7:21 pm

    Ahhh..goyang lh saya…"aiskrim ini hari"

Leave a Reply