Viral barang tiruan – Mengamuk Di paksa BAYAR headphone PATAH



Baru nk try dengar headphone patah plak..tak pasal2 kena bayar untuk barang tiruan

Keyword

Taman perling johor,
Johor,
Johor bahru,
yusuf azmi aagr,
yusuf azmi abang long,
yusuf azmi ah long,
yusuf azmi aktivis ppim,
yusuf azmi along,
yusuf azmi ayahanda,
yusuf azmi azhar idrus,
yusuf azmi bergaduh,
yusuf azmi bersama istri,
yusuf azmi bersama keluarga,
yusuf azmi bersama shuib,
yusuf azmi bertumbuk,
yusuf azmi biodata ppim,
yusuf azmi caltex,
yusuf azmi caltex terkini,
yusuf azmi dengan along,
yusuf azmi di terengganu,
yusuf azmi dipukul,
yusuf azmi ditangkap,
yusuf azmi fighter,
yusuf azmi gaduh,
yusuf azmi gaduh dengan india,
yusuf azmi gangster,
yusuf azmi isu caltex,
yusuf azmi johor,
yusuf azmi jumpa ah long,
yusuf azmi jumpa along,
yusuf azmi kedai telefon,
yusuf azmi kena pukul,
yusuf azmi kereta,
yusuf azmi kongsi gelap,
yusuf azmi kpdnkk,
yusuf azmi lengkap,
yusuf azmi live,
yusuf azmi lowyat,
yusuf azmi malaysia,
yusuf azmi marah,
yusuf azmi masuk lokap,
yusuf azmi mengamuk,
yusuf azmi polis,
yusuf azmi ppim bergaduh,
yusuf azmi ppim gaduh,
yusuf azmi ppim marah,
yusuf azmi ppim mengamuk,
yusuf azmi ppim semboyan,
yusuf azmi rambut purple,
yusuf azmi semboyan,
yusuf azmi semboyan 1 malaysia,
yusuf azmi serang along,
yusuf azmi shuib,
yusuf azmi sound ah long,
yusuf azmi sound along,
yusuf azmi tazkirah,
yusuf azmi tengking,
yusuf azmi terbaru,
yusuf azmi terkini,
yusuf azmi tunjuk skill,
yusuf azmi uia,
yusuf azmi vending,
yusuf azmi vending machine,
yusuf azmi viral,
yusuf azmi vs agr,
yusuf azmi vs ah long,
yusuf azmi vs datuk kabi,
yusuf azmi vs polis,
yusuf azmi vs ustaz azhar,
999 yusuf azmi,
999 tv3,
999,

source

23 thoughts on “Viral barang tiruan – Mengamuk Di paksa BAYAR headphone PATAH

  1. secretorganisation October 9, 2017 at 9:21 am

    byk cina kaya sbb import brg tiruan china jual sini…org local tak boleh lawan harga brg china

  2. Onggis_Nade _ October 9, 2017 at 9:21 am

    Di pasar cowkit banyak bos paksa bayar. prodak cream pemutih kulit. Sampai2 dia nak tampar bile kita sikit cakap. Hati2

  3. mas ayu October 9, 2017 at 9:21 am

    yusuf azmi terbaik

  4. furqan mansor October 9, 2017 at 9:21 am

    Puki lancau u la cina mau kencing orng ka

  5. Fuad Bin October 9, 2017 at 9:21 am

    Aku pon kena

  6. Beckly Alvin October 9, 2017 at 9:21 am

    orang nie memang suka cari pasal

  7. mohammad naim October 9, 2017 at 9:21 am

    mmg sial cina ni aku pn pernah kena tipu beli brg 500rm balik rumah rosak puki cibai die

  8. Saiful Bukhri October 9, 2017 at 9:21 am

    Cina babi!

  9. Volvoturbo 940 October 9, 2017 at 9:21 am

    Kaki kncing mmg cina lh.ahlong amik intrest tggi pn.nk cpt kye.klu mlyu x dk hlal haram.lgi kaya dri cine..pk kn lh

  10. zul nain October 9, 2017 at 9:21 am

    999….nk rating ye..

  11. obex rob October 9, 2017 at 9:21 am

    cina babi pk nk untong je. celaka!

  12. exad exid October 9, 2017 at 9:21 am

    Cost 1 baru rm5

  13. Basar Bin Jee October 9, 2017 at 9:21 am

    kau org pergi serang kedai penipu guna parang.

  14. cara memikat wanita z October 9, 2017 at 9:21 am

    Ini cina patut lah,,cina memang selalu tindas mrlayu,,,tolong bangkit islam

  15. Shyam suhaimie October 9, 2017 at 9:21 am

    cissss…. asyik menipu je nak kaya

  16. Nasir Isa October 9, 2017 at 9:21 am

    Yg Babi tu Babi lah yg Mkn bersuap Ni org Kita..bila ckp kerajaan mkn bersuap kena tangkap. Yg Mkn bersuap tp ingat anak cucu cicit Kita nanti takut mkn Babi plk.nak salah siapa klu dah tok wan Kita dulu bg muka pada kaum Ni. Lepas tu dlm buku sejarah kaum Ni akan tulis 'titik mula kehancuran melayu '. Klu dah pihak yg tertentu takut nak Buat kerja berisiko Ni bg pada pihak yg mampu Buat tp bagi lah sokongan. Sekarang ni pun aku tgk byk badan kerajaan Ni dah Mula malu2 tahi Kuching yg mkm bersuap Dan menghabiskan duit kerajaan. Klu Tak mampu Buat kerja letak jawatan balik kampong Bela ayam serama. Klu dah menteri sendiri pun mkn bersuap apatah lg anak2 tikus Kat bawah…putrajaya nampak mewah tanda kemegahan Malaysia. lepas Ni kena buat satu lagi bandar Kat Malaysia ni letak nama bandar korupsi..Sapa rasuah hantar masuk bandar ni bg mkn sampah seluruh selangor ni jadi Tak membazir lah sisa makanan lg. Ppim berjuanglah Demi kebenaran….

  17. M. Firdaus October 9, 2017 at 9:21 am

    Spesis tipu belaka

  18. Nazri Mutd October 9, 2017 at 9:21 am

    cina tipu melayu
    india tipu melayu
    melayu tipu melayu

  19. DJ-II October 9, 2017 at 9:21 am

    menyesal beli laptop online dari kedai cina babi..laptop hrga 2k lebih dia ada tukar component2 kat dalam..better beli kat kedai melayu mahal 80 ringgit takpe tp barang ori kualiti tip top dpd kena tipu cina babi laptop baru beli slow lag

  20. Riez Qimie October 9, 2017 at 9:21 am

    Mcm kt city square je

  21. Mohd azrishah Bin mat desa October 9, 2017 at 9:21 am

    cina babi ni x abis2 nk menipu je….

  22. seo sic October 9, 2017 at 9:21 am

    Pernah aku beli gajet mp3 kecil kat penang shopping complex bukit jambul harga rm99. Bila aku tengok kat online cuma rm12 je. Celaka betol dh la cepat rosak. Cina memang kaki penipu!

  23. Aiman Danial Zamri October 9, 2017 at 9:21 am

    Cina babi itu aku letak je kan neraka biaya mapus

Leave a Reply