29 thoughts on “VIRAL BOY IMAN CUAK KENA SOAL DENGAN PPIM

  1. sahak kasa September 24, 2017 at 6:05 am

    Pelik lah kes penipuan Boy Iman ni,Kementerian tak keluar keyataan apa2 ker?Kat Pulau Langkawi dah ramai orang kena kapur dengan mamat ni.Saya nak tanya,orang politik dan ahli parlimen kat sana tak komen apa2 ker. tak kan dok nganga saja kot?

  2. Mohammad Khairi Abdullah September 24, 2017 at 6:05 am

    PPIM ,tolong la pembeli rumah ALFAFA….PLEASE… dptkan kmbali duit kami..at least separuh.

  3. Ridzuan Nieyna September 24, 2017 at 6:05 am

    kasian akak ni kene kambing hitam

  4. hafizuddin othman September 24, 2017 at 6:05 am

    ensem giler azmi … rasanya dia melayu yg paling ensem kat malaysia

  5. hafizuddin othman September 24, 2017 at 6:05 am

    jngn kecam akk anggun ni… nampak kejujuran dia.. yg babi tu kasim dan zubir

  6. hafizuddin othman September 24, 2017 at 6:05 am

    nampak kejujuran anggun tu

  7. hafizuddin othman September 24, 2017 at 6:05 am

    akk anggun ni x bersalah

  8. hafizuddin othman September 24, 2017 at 6:05 am

    besar tetek boy iman

  9. Mohd D September 24, 2017 at 6:05 am

    ppim terbaik… kerja yg baik

  10. kingZy September 24, 2017 at 6:05 am

    kakak tu duk menggelabah!!

  11. abg zack September 24, 2017 at 6:05 am

    tak kena tipu tak melayu la,

  12. hmmm errrt September 24, 2017 at 6:05 am

    Boy Iman ooo boy iman yg hang p letak duit tu dlm account sendiri tu apa hal brok, ooo hati dah busuk lagi tarak cantik, patut pong, abis cerita, KANTOI , kat luar nampak mcm manusia tapi kat dlm ntah hape……zaman skrg ni mcm mcm ado. .

  13. Shibuya Dzadein97 Carats September 24, 2017 at 6:05 am

    52:06 "peguam pun berkomplot.." aduuhh peguam,, kene hati2 laa cari peguam lepas ni

  14. Ayzat Kamikaze September 24, 2017 at 6:05 am

    boy iman mcm mne boleh dpt dato kalau suka tipu org xlyaklah dapat dato k igt snang ke org cri duit nk beli rumah pkirlah skit zubir paling celaka skli puihhhh

  15. carline Kuala lumpur September 24, 2017 at 6:05 am

    Melayu kebayakan skrg mmg pandai menipu..mlyu tipu mlyu..hidup mlyu

  16. Mariwan Nuoxx Baung September 24, 2017 at 6:05 am

    Dato Anggun stay sbb nk perbetulkan keadaan..skng dia tanggung sendirian mempertahankan malaun2 yg lari dan senyapkan diri..dia byk cuba memperbetulkan urusan2 org yg x bertanggung jawab dh buat..dia berani sbb tu dia stay situ..

  17. Kisaragi Wan September 24, 2017 at 6:05 am

    Alhamdulilah.PPIM wakil rakyat

  18. Ammar Asyraff September 24, 2017 at 6:05 am

    Bila bayar pada akaun persendirian dan bukannya akaun syarikat… kesian orang melayu ni…

  19. zaidiferb September 24, 2017 at 6:05 am

    Telinge sakit bile dengar "Abg Long Man" abang long merujuk kepada persatuan lancau bermodalkan agama demi kepentingan sendiri. Good job PPIM, semoga anda berjaya membantu mereka yng teraniaya.

  20. Veronica Sandra Victor September 24, 2017 at 6:05 am

    ya allah..aku menangis tngok makcuk langkawi tu..hmmmm

  21. zil zil September 24, 2017 at 6:05 am

    tolongla sorang siasat title DR. dia.biar dia rasa title dr.tu bukan senang2 nak dapat.orang lain belajar bukan main susah nak dapatkan phd.dia sesenang je claim diri dr.puihh jangan lepas ni dia keluar belon dapat status emiritus prof.madya Ir.Ar.Sr.

  22. Jimmy Kee September 24, 2017 at 6:05 am

    17:49 …the guy punya comment really win!

  23. Eryn Abdullah September 24, 2017 at 6:05 am

    Yg dislike ni satu hari nanti jgn sampai dtg minta bantuan ppim plak…

  24. Suria Ais September 24, 2017 at 6:05 am

    tak payahlah viral kan . ngok

  25. Ako Gambler September 24, 2017 at 6:05 am

    Kesian makcik dari Langkawi tu…

  26. Ako Gambler September 24, 2017 at 6:05 am

    Mangsa : "Kalau macam ni perangai scammer baik tukar UGAMA" . kah3

  27. Ultras Addict! September 24, 2017 at 6:05 am

    bukan nk buat tuduhan yang bukan2..atau nk kecam..atau nk hina..tp apa yg aku nmpak dan aku sgt2 sedih..org2 kita lebih suka menyelesai masalah drpd nk mengelak masalah..skang taun 2017..masuk dek akal ke rumah 50k..?yg tukang rembat duit pon satu..kalau betol nk menipu..nk makan duit org..tlg la carik org yg kaya2..sekali tipu puas ati beratus2 ribu skali dpt..tp yg cuma ada rm20k-rm50k korang tarah… yg makcik pakcik yg sesak2 korang kencing..padahal makcik pakcik tu dah abis hati sbb dorg rasa dpt sediakn rumah untuk keluarga masing2..korg tak tahu mcmne golongan mcm kita yg dikategorikan sebagai org ckup2 makan ni..betapa susanye nk crik rm50k tu..patah riuk segala tulang mencari duit untuk keluarga..doa orang terinaya ni makbul..7lapis langit doa dorg bole senang2 sampai..tak takut ke??apa2 pon goodjob PPIM..Allah saja yg balas jasa korang..teruskn..!

  28. TheXcuTionerX September 24, 2017 at 6:05 am

    Da mcm pilem lak

  29. Ako Gambler September 24, 2017 at 6:05 am

    The cause of corrupt society destroyed. Congrats PPIM! big RESPECT from GUAM ISLAND

Leave a Reply