34 thoughts on “Viral Boy Iman Muka Bengang Nak Maki Rakan Kongsi Anggun, Kes PPIM Boy Iman

  1. Mohd taufik abu bakar September 24, 2017 at 8:09 am

    sumpah la duit tue xkn halal smpai mati ko boy iman

  2. Mior Amir September 24, 2017 at 8:09 am

    Best Nye prgi main game katak rmai2,

  3. Nik Fakhran September 24, 2017 at 8:09 am

    Klau dh dasar penipu

  4. Muhammad Abdullah September 24, 2017 at 8:09 am

    Boy iman ni layak ke pgl dia datuk? Anugrah dr naning x d itiraf xsah.. Makanya xlyk pgl dia datuk …bodoh sgt knp? …

  5. Mohd Adam September 24, 2017 at 8:09 am

    datuk boy ni artis ke

  6. Joe Jron September 24, 2017 at 8:09 am

    sdh2la… polis mn polis??????…

  7. captain ashraf marvel September 24, 2017 at 8:09 am

    tgk muka dia haha

  8. wan amir fuad wajdi Othman September 24, 2017 at 8:09 am

    Timbuk halluh

  9. Nordin Mat Ali September 24, 2017 at 8:09 am

    Ermmm

  10. Ummi Zahidah September 24, 2017 at 8:09 am

    Bekas wife dy ke. Ptt muka mcm nk mrh

  11. Zai Lan September 24, 2017 at 8:09 am

    agak-agak bila nak keluar ek filem ni?

  12. Aidil Fitri September 24, 2017 at 8:09 am

    bayangkan Kalau dia tengok video ni balik.. hahahaha

  13. Dilla Zainoon September 24, 2017 at 8:09 am

    Boy imanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  14. KL Cassidy September 24, 2017 at 8:09 am

    PPIM buat baik tapi kadang2 diorang bajet gengster je nak langgar tempat orang… sikit2 nak langgar kawasan orang… ingat tau yg jaga kawasan sebenarnya bukan polis, ada geng lain yg jaga polis dan jaga kawasan / perniagaan orang lain… PPIM ni asyik langgar tempat orang memang tunggu masa je satu hari nanti langgar tempat salah dan geng yg jaga tempat itu sampai sblm polis smpai sebab polis pun tak nak terlibat… masa itu setiap ahli organisasi ini akan kena rembat di situ jugak.

  15. Alid chiken Chiken September 24, 2017 at 8:09 am

    boi iman ni pun sama ni 2×5 shopping laaa tu

  16. Alid chiken Chiken September 24, 2017 at 8:09 am

    ini kes money laundry ni.. kalau dah tak balik tunjuk sendiri masing masing

  17. you awesome im stupid September 24, 2017 at 8:09 am

    stfu

  18. Morpheus 17 September 24, 2017 at 8:09 am

    anggun ni pun penipu jugak. kimak punya pompuan. suka ckp belit2 .. nah middle finger

  19. Zaki Jeck89 September 24, 2017 at 8:09 am

    Konon artis hebat ke…puikkk

  20. Matase Mat September 24, 2017 at 8:09 am

    Boy iman kau ayahnda ke kau datuk ke klau kerja kau menipu kau ttp babi org akn Pgil.nk tgk babi2 tgk la muka si penipu babi babi

  21. Adnil Zaff September 24, 2017 at 8:09 am

    sama2 kaki belot…

  22. SANGORA SANGORA September 24, 2017 at 8:09 am

    ko org nampak tak muka si boy iman nempak resah sbap dia menipu org ramai , neraka jahanam lah tmpat ko boy iman lahanatulah

  23. faredd ruslan September 24, 2017 at 8:09 am

    yusof azmi ni sebenarnya dok tahan geram nk tibai si belon tu..

  24. Nana KhYe September 24, 2017 at 8:09 am

    hahahah kau bole lari,aku artis!!!

  25. Fadzil Nor September 24, 2017 at 8:09 am

    nampak garang muka oy iman..aku pun takut

  26. Mohd Fitri Ab Malek September 24, 2017 at 8:09 am

    laki bini taik..masing2 nk ttup slah sndri

  27. Anuar Hasim September 24, 2017 at 8:09 am

    Haha terbaik Abg Ali πŸ‘πŸ‘πŸ‘ nak langgar saje.seb baik yusuf azmi kata jgn.klu x xtau la apa jd 😁

  28. saiful kazuya September 24, 2017 at 8:09 am

    Ayahanda boy iman konon..tok ayah p3nipu

  29. kevin francis September 24, 2017 at 8:09 am

    alkisah cerita si penipu dgn org yg nak kena tipu…. semua nak jalan singkat kan padan muka…. da tau org penipu tapi nak juga kena tipu… last2 kena tipu report PPIM jumpa c penipu…. sekian

  30. hmmm errrt September 24, 2017 at 8:09 am

    Duit ni klau dah ketangan orang….hmmmm phm2 je la, ada bukti pon kena masuk polis plak lawyer plak last2 polis jawab org lain kena byk ag, payah payah dunia duit skrg yg jujur nk pupus dahhhh.

  31. ` Ney September 24, 2017 at 8:09 am

    Filem ni mmg pecah abis wayang boboiboy the movie 2018

  32. Heyits Jelaa September 24, 2017 at 8:09 am

    Ppim ape tho? Persatuan puteri islam malaysia??πŸ˜‚πŸ˜‚

  33. rohayu kamaruddin September 24, 2017 at 8:09 am

    nape xcari taiko die tu, bru xleh putar belit lg.. cri smlai dpt si zubir nd sape tu.. cri trus.. bawak jmpa trus.. hentam org bawah.. alasan die sng, org bawah pon tkt org atas, sbb org atas suka main kotor.. huhuhu

  34. Bryan LeeXO September 24, 2017 at 8:09 am

    Boy iman ni pelakon kan ?

Leave a Reply