28 thoughts on “VIRAL BOY IMAN UPAH BODYGUARD SADO KAWAL HOTEL

  1. Zamani Lambo October 4, 2017 at 6:31 pm

    Hrap pihak polis rampas smua harta boroi n bini dia ni..haram Jadah punya manusia..sombong bodo

  2. Mira Saleh October 4, 2017 at 6:31 pm

    respect ngan PPIM.. lagi2 abg Yusuf Azmi… that right.. tegakkan maruah org sesama islam.. sokong apa yg korg buat.. 💪

  3. Mohd Faizal October 4, 2017 at 6:31 pm

    tarik betina ni sekali baru betul..

  4. Mohd Faizal October 4, 2017 at 6:31 pm

    yang bodyguard tu mcm elok sanggt..
    pi backup org penipu..

  5. Mohd Faizal October 4, 2017 at 6:31 pm

    betina ni pun kena patut kena lokap sekali..ckp belit2

  6. Syafuan Azlei October 4, 2017 at 6:31 pm

    abang yusuf azmi. saya respect abang. semboyan berbunyi saya turun bang. support.

  7. Akem Akem 5880 October 4, 2017 at 6:31 pm

    Tunjuk sado " sado taik kucing…. mcm tu ler abg sado…jd kucing upahan dr deorg tu jeq… bagi ikan kembong masin dh laju jeq.. " sombong sungguh gaya bodygruad taik kucing tu…" buat malu bangsa melayu jeq…abg sado tu.." igt die jeq yg kuat ler tu… muka mmg pun muka taik kucing..

  8. Kopi Gule October 4, 2017 at 6:31 pm

    den sado jugak, tp sado x semestinya fighter, bukti tgk UFC badan sado2 training klu kena sekali penangan TKO jugak

  9. nabil fikri October 4, 2017 at 6:31 pm

    aku nmpk Key, aku like vid

  10. Kenyadik Juak October 4, 2017 at 6:31 pm

    Setakat body guard bukan beruang, bukan harimau,bkn singa manusia pun…sama mcm manusia lain juga..jgn takut jgn gentar…saya tak pernah pun jumpa org jd bodyguard makan besi ke makan batu ke…mkn batang pokok….

  11. Kenyadik Juak October 4, 2017 at 6:31 pm

    manalah akuantan tu tahu…kalau pecah rahsia ke buang kerjalah..

  12. Ahmad Syahimie October 4, 2017 at 6:31 pm

    abg Ali mana? tak langgar ke? haha! penyabar btol diorg PPIM ni kali ni. 🙂

  13. Harith Lah October 4, 2017 at 6:31 pm

    cucuk steroid je, seminggu boleh besar 😑

  14. Dayang Ku October 4, 2017 at 6:31 pm

    ya Allah permudahkanlah ppim yang telah byk membantu org2 yang tertindas amin…

  15. Mohd Khairul Hilman Mohd Shukri October 4, 2017 at 6:31 pm

    Shabas akhir kena tangkap jugak mangkuk2 ni

  16. Mohd akmal October 4, 2017 at 6:31 pm

    Body guard pn cari yg kepala dogoi… Dia ingt ganas la tu dk cekak pingang puii, nt boy xdak iman byar gji hang p laa buh rambut oter kepala jgn bg dogoi sangat org tgk nk tergelak xgnas lgsung

  17. bendera kuning October 4, 2017 at 6:31 pm

    JAngAn gEntAq wAlau pn bAdan beSaq jeNtiq je tElOq die hAhaHahAhA !!!!!

  18. Zetty Fetty October 4, 2017 at 6:31 pm

    akauntan tu melayu…guard pun melayu…eii bodoh nye melayu tipu melayu..kesian makcik kampung…

  19. Noor Zaiyadi October 4, 2017 at 6:31 pm

    Setakat sado cmtu makanan yusuf azmi je..test baru tau kaki tangan sapa yg cepat..berkicap kau nanti..haha..tapi ok la.abg sado pun cakap sopan je..baru melayu..

  20. Zetty Fetty October 4, 2017 at 6:31 pm

    badan besar xsemestinya…hati besar..konek kecik confirm…bubuh je..

  21. kassim selamat October 4, 2017 at 6:31 pm

    8:35..
    Yusuf azmi: "masalahnya kenapa uoll masih meneruskan program ni"..
    Bini boy iman: x jawab soalan dan jalan teruss..

    Kah kah.. Asyik nk jalan teruss jaa diorang ni.. Wayang pacakk.. Jalan teruss..

  22. Harnizal Ejal October 4, 2017 at 6:31 pm

    akauntan taik…. Masuk penjara tau subahat…. Huhuhu…

  23. Harnizal Ejal October 4, 2017 at 6:31 pm

    sado ke? Macai kot

  24. deobandak bandakdeo October 4, 2017 at 6:31 pm

    da penipu mkn duit haram nk berlagak

  25. idham wkaka October 4, 2017 at 6:31 pm

    Bagi penyepak.. Terabur gigi.. Kimak

  26. Boyzz 81 October 4, 2017 at 6:31 pm

    Saudara yusuf azmi rileks jer aku plk yg panas dgr kta2 betina ni

  27. mohd firdaus October 4, 2017 at 6:31 pm

    lagi power dari bodyguard ppim.

  28. wA LaN KekEZz October 4, 2017 at 6:31 pm

    Skali pandang cm jeff spatu pn ad muke nye. Pape pn salute pada yusuf azmi.

Leave a Reply