29 thoughts on “VIRAL. Curi Honda CIVIC Tapi Bodoh.

  1. Malaysia Viral July 16, 2018 at 9:46 am

    KEJAYAAN POLIS DAERAH KAJANG TANGKAPAN SUSPEK PECAH RUMAH DAN CURI KENDERAAN

    Bertindak atas maklumat dan semasa membuat rondaan, pihak polis telah terserempak dengan sebuah kereta jenis Honda Civic dalam keadaan mencurigakan. Semasa cuba tahan, saspek telah melanggar kereta MPV Kajang di bahagian hadapan. Semakan ke atas kereta dapati kereta tersebut telah dilaporkan hilang di Nilai pada 13/07/2018.

    Tangkapan telah berjaya dilakukan ke atas saspek 3(L) dan semakan dapati kesemua mereka mempunyai rekod lampau bersabit kes jenayah dan dadah. Saspek juga mengaku terlibat beberapa kes pecah rumah dan curi kenderaan di kawasan Kajang.

    Fb Info Roadblock

  2. Iron Man3 July 16, 2018 at 9:46 am

    LoL😂

  3. Izzat Safwan July 16, 2018 at 9:46 am

    kereta kemik tu siapa nak bayar pencuri?

  4. Era Zulkarnain July 16, 2018 at 9:46 am

    aduh kesian kete yg follow tu kene langgo haha xpe rosak demi kebaikan harap allah mmbalas jasa baik anda amin

  5. maimunah Muhamad July 16, 2018 at 9:46 am

    baik bai polis pergi tendang

  6. Khairull91 Arolaziz July 16, 2018 at 9:46 am

    Agik rasa ko….hahahaha

  7. Luff Man July 16, 2018 at 9:46 am

    Tahniah polis

  8. Wan Tegarr July 16, 2018 at 9:46 am

    Haaaa tepukkkkk 👏👏👏👏👏

  9. I'm Farrah July 16, 2018 at 9:46 am

    Padan muke uuuuu

  10. Michael Anong July 16, 2018 at 9:46 am

    Salute dgan dua org follow ni…terbaik…! Pls repair their car plss….

  11. Ctbahyah Rosle July 16, 2018 at 9:46 am

    Ni yang viral kat ig

  12. kutudaun July 16, 2018 at 9:46 am

    Syabas PDRM…

  13. xxx tekashi July 16, 2018 at 9:46 am

    Kk

  14. Alif Ali July 16, 2018 at 9:46 am

    hebat la tahniah👏👏

  15. Abdu Rajar July 16, 2018 at 9:46 am

    Geng curi kerita semuanya kaya hasil curi ,

  16. zack zack July 16, 2018 at 9:46 am

    bangsa ni mmg makan kaki la dlm bilik hahaha padan muke ko cine

  17. azila8993 azila July 16, 2018 at 9:46 am

    🤗🤗🤗tbaik lh abg2

  18. Imady Anuar July 16, 2018 at 9:46 am

    Ni cam kat bandar tek jer hahahaha rumah aq masuk YouTube 🤪🤪🤪

  19. cendrerawasih July 16, 2018 at 9:46 am

    Polis tak pki pistol..terus je terjah bahayanya kalau pencuri bawa pistol..Aku bukannya pandai sangat tapi kalau tengo movie tu..mereka aim pistol kat penjenayah dan arahkan get down on your knees. Namun tahniah pdrm.

  20. Ariff Suhut July 16, 2018 at 9:46 am

    Syabas PDRM..

  21. Doug Willis July 16, 2018 at 9:46 am

    POLIS MASYARAKAT BERPISAH TIADA

  22. Kin Yung Wong July 16, 2018 at 9:46 am

    Hamtam dia kasih mati cb

  23. Syed Azzam July 16, 2018 at 9:46 am

    baikk bohhh..salute👍🏻

  24. nà tasha July 16, 2018 at 9:46 am

    civic type r ke tu? pehhhh

  25. John labu labi July 16, 2018 at 9:46 am

    makan Babi negara makan babi

  26. meoyakii xcx July 16, 2018 at 9:46 am

    Gila tol pncuri tu..

  27. Muhd Ashraf127 July 16, 2018 at 9:46 am

    Haha mydin bdr tek

  28. Shahril Imran July 16, 2018 at 9:46 am

    Action begins at 2:35

  29. JAPAN TEAM July 16, 2018 at 9:46 am

    jadi kau pandai curi honda civic nii

Leave a Reply