Loading...

25 thoughts on “Viral dahsyat nak makan durian pisau takda sekali dia gigit

  1. tamadun dunia asalnya indon November 28, 2017 at 7:49 am

    inilah bapak kepada spesis yang kopek durian kat kebun.celaka betol.

  2. Hev Kf November 28, 2017 at 7:49 am

    ganas betul si botak!

  3. Zulikhmal Zailani November 28, 2017 at 7:49 am

    Konfius yg mane satu durian

  4. Pecinta Dua roda November 28, 2017 at 7:49 am

    Gigi mas

  5. Sarwan Wan November 28, 2017 at 7:49 am

    Wow gigi besi

  6. [eis] HeNzo November 28, 2017 at 7:49 am

    Macam lah pisau ni harga 24k macam boleh buat hantaran … teruk benor zaman pemerintahan najib pokjib…

  7. People Power Big Daddy November 28, 2017 at 7:49 am

    Ni betol dipanggil antu derian ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Terbaik la pokcik ni ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  8. areyiey November 28, 2017 at 7:49 am

    aku pon boleh..buat… sbb.. kulit doghian…. nipis… cuma.. duri tu….jd…msalah sikit….

  9. Wmardi Mardi November 28, 2017 at 7:49 am

    Hrummm itu je

  10. Hasanah Talib November 28, 2017 at 7:49 am

    Ingat ni rambutan ke doii power pakcik ni ingat tu rambutan hahahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  11. Elvie Yana November 28, 2017 at 7:49 am

    Dia sangup makan durian macam mana sekali pun….โœŒโœŒ

  12. Muhammad Aidil Khairul Azuan November 28, 2017 at 7:49 am

    ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

  13. dina sofia November 28, 2017 at 7:49 am

    Tkluka ke?

  14. ismael abdul November 28, 2017 at 7:49 am

    Pakai poliden tu paklong….trcabot gigi susah pula

  15. HITAM KUNING November 28, 2017 at 7:49 am

    Wuuu … org gopeng bukan biasa biasa

  16. Fizzi 3214 November 28, 2017 at 7:49 am

    Nie baru btol hantu durian

  17. Quenn Sue November 28, 2017 at 7:49 am

    kebalnya๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  18. Muhammad Farhan November 28, 2017 at 7:49 am

    Aku dh berape thn x mkn durian, mengidam siot!!!…mengalahkan perempuan mengandung๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  19. Man Z 90 November 28, 2017 at 7:49 am

    Bocor molot tu karang.. ish.. brader ni yg gigit kulit durian,aku plak yg takut nengoknye.. terbaik bang.. salute

  20. aiyna saufiey November 28, 2017 at 7:49 am

    seqiyau Luka mlut tu๐Ÿ˜ฐ

  21. Rodzie Saad November 28, 2017 at 7:49 am

    Dah merekah kot

  22. baby kiki November 28, 2017 at 7:49 am

    kesian pak cik ni nak makan durian tak da pisau

  23. norkhairiah ratu November 28, 2017 at 7:49 am

    masya Allah….xluka …

  24. Ibn_Hurairah Talibesen November 28, 2017 at 7:49 am

    Otai kalau beraksi mmg sukar kita percaya.. Hahahaha.

  25. haykarl putera November 28, 2017 at 7:49 am

    Bosan Dan nak gelak jom..tengok channel aku,aku buat lawak hambar sambil main game..p/s aku baru nak up

Leave a Reply