36 thoughts on “Viral Daniel Lawak Solo Kena Tipu 30 Ribu Skim Macam Kes PPIM Boy Iman

  1. Sufi 0147406795 September 24, 2017 at 8:23 pm

    kenapa melayu penipu plk. dia mamak la cmm hang. haha

  2. ayang md noh September 24, 2017 at 8:23 pm

    Apa fb daniel ni?

  3. azizan zaki September 24, 2017 at 8:23 pm

    Semoga duit yg ditipu, Allah ganti dengan lebih baik
    Dan orang si penipu2 aniaya dibalas dengan setimpal.
    ‎اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن

  4. Muhd Haiqal September 24, 2017 at 8:23 pm

    Kepala nips

  5. maxhero stylo September 24, 2017 at 8:23 pm

    Berjuta juta kelaut duit mereka…

  6. Rfun Hzyq September 24, 2017 at 8:23 pm

    Sabar lh bro… jns bangkai ni klau nk sorok pandai cmne skalipn last2 berbau jgk.hrp si Omar tu dpt pengadilan yg seadil-adilnya

  7. A Random Guy September 24, 2017 at 8:23 pm

    Sudahlah..ko dh xde job..tiba2 pulak ko nk selit..

  8. Fun Tv September 24, 2017 at 8:23 pm

    Sampai skrg ni mlm dan skim cepat kaya masih berleluasa , ramai org masuk mlm rata2 semua melayu , yg buat mlm pun melayu , elok sangat laa tu , lingkup semua .

  9. Aqil Aziz September 24, 2017 at 8:23 pm

    Elehh menyampah aku tengok. Eleh buat la video sendiri kenapa nak suruh oran share. Share la sendiri.

  10. zak dean September 24, 2017 at 8:23 pm

    Viral kan gambarnya…siapa rupanya ….paparkan..

  11. Daniel Tilley September 24, 2017 at 8:23 pm

    hidup tak perlukan duit banyak pun tak pe. yang penting kita kena belajar survival. banyak duit pun hidup resah gelisah.

  12. Akma Fairuz September 24, 2017 at 8:23 pm

    Terbaik danial,semoga dipermudahkan urusan,inshaaAllah

  13. Nor Shuhadah September 24, 2017 at 8:23 pm

    Bodoh punya omar jilat lubang jubo boy iman

  14. Kaki Parap September 24, 2017 at 8:23 pm

    Anak engkau baik cantek molek hitam tu .. Hahahahaha .. Ni paling win woii .. Hahhaha 😂😂😂😂

  15. Ahmad Shahir September 24, 2017 at 8:23 pm

    Encik omar tu penipu lahanat aku nak habaq kt hang pa hahaha😃

  16. Aizhad Hanif September 24, 2017 at 8:23 pm

    Hari ni hari jumaat tgk Umar tu bawa kassim keluar atau tidak…Umar mmg betul bodohla..kena tiaw dgn geng PPIM dia punya pusing mcm sial..

  17. at fairux September 24, 2017 at 8:23 pm

    bangang sungguh kau ni..da tau duit nk pgi haji siapa srh pndai pergi labur forex..pastu xyh xkp psl mak ayah..omar hitam ni sume..rupa kau 2 x5 mcm taik..hitam keling..tgk cermin rupa diri tu sikit..dgn lawak bodoh kau..x puas hati jmpa omar..kau call mk bapak [email protected] org lain call kau sembang lbh..sembng psl forex xyh..pgi report x laku..sb polis x layan..pgi jmpa ppim..kpla bana kau tu…good idea..

  18. megat adib Adli September 24, 2017 at 8:23 pm

    Aku pn masuk gak..barua sial agrobiz..beribu abih..x halal..mkn laa duit haram..lahanat..x pa kita jmpa kat sana lahanat

  19. Fortune Boy September 24, 2017 at 8:23 pm

    siapa encik omar ni. nama penuh dia apa.. aku nak google jap..

  20. Khusyariy Zalila September 24, 2017 at 8:23 pm

    kepaleeeeee timunnnn puyaaa omarrrr

  21. Khusyariy Zalila September 24, 2017 at 8:23 pm

    aku sokong hng danial….sian mak hng😔😔😔 kurang hajak puya omar….

  22. rosrizalrafi roseli September 24, 2017 at 8:23 pm

    Baguih daniel bagi kesedaran kat orang ramai…moga rezki hg bertambah murah….

  23. Captain Aziz'S September 24, 2017 at 8:23 pm

    Buka syarikat kepala timun

  24. Sabri02 Sabri September 24, 2017 at 8:23 pm

    nampak taik idung tgantug

  25. jade genji September 24, 2017 at 8:23 pm

    Cokelat nips..

  26. mohamad afiq September 24, 2017 at 8:23 pm

    lahanat umar tu.

  27. Leav GT September 24, 2017 at 8:23 pm

    Hahahaha chocolate nips

  28. jejaka tepung September 24, 2017 at 8:23 pm
  29. lapendos naz September 24, 2017 at 8:23 pm

    Pala timun lama x nampak

  30. Zulkarnain Subhanordin September 24, 2017 at 8:23 pm

    buat muka comel pulak genetik bangla ne

  31. Surayna 1606 September 24, 2017 at 8:23 pm

    Yg aku hrn PDRM xtangkap2 toi

  32. Faliq Affan September 24, 2017 at 8:23 pm

    incik omar coklat nips…hahaha lawak2

  33. TelipatiEvolustions September 24, 2017 at 8:23 pm

    Syarikat juta tu mmg di latih agent2 menipu org agaknya.

  34. TelipatiEvolustions September 24, 2017 at 8:23 pm

    omar tu la si tangan gaib. Kenapa tak tarik org tua tu?

  35. shafiq ismail September 24, 2017 at 8:23 pm

    saya pun kena tipu dgn onecomunnty world weld

  36. shafiq ismail September 24, 2017 at 8:23 pm

    respect daniel bwk mak pi haji..x smua anak mcm kamu

Leave a Reply