VIRAL HANTU “TUMPANG” NAIK UBER



#SERAM “Terima kasihlah (sebab) ‘tumpangkan’.”
.
Kisah rider book Uber (dan akulah driver Uber tu) utk tumpangkan ‘sesuatu’ dr tanah perkuburan ke tempat lain. Serius aku menggigil lepas tu.
.
Eh, babilah!!!
.
PS: Tolong tonton semua video dahulu, baru komen. Tiada kemunculan entiti. Hanya dialog saya & rider melalui panggilan telefon sahaja.
.
#KhamisMalamJumaat #TanahPerkuburan #Uber #UberDriver

source

42 thoughts on “VIRAL HANTU “TUMPANG” NAIK UBER

  1. untaian kata August 29, 2017 at 11:24 pm

    halah… tak dak

  2. Muhd Izzat August 29, 2017 at 11:24 pm

    Ni prank ke betul?

  3. Noh Danish August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hantu tu pakai telco ape? Banyak kredit die

  4. Nusantara Warrior August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hantu dimana2 pon.. Ada dalam perut kita.. Pon ada hantu

  5. bibiy waniy August 29, 2017 at 11:24 pm

    ni nak buang hantu kot

  6. bibiy waniy August 29, 2017 at 11:24 pm

    ni nak buang hantu kot

  7. Kaeru Razikin August 29, 2017 at 11:24 pm

    puki

  8. Cyreen Eren August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hantu pun penat nk terbang. Bagi lah dia chance.

  9. Ilul Eneres August 29, 2017 at 11:24 pm

    hantu mbahmu

  10. adinda com August 29, 2017 at 11:24 pm

    ngemeng epe ?

  11. Mustafah Hashim August 29, 2017 at 11:24 pm

    Ini cara baru tuan bunian nak pindahkan bunian ke tempat lain..sebab dulu diorang sewa van..agaknya sekarang dah ade uber…pkai jelah😆

  12. cik bunga August 29, 2017 at 11:24 pm

    kesian org nak cr rezeki bt main2

  13. Delly Kwan August 29, 2017 at 11:24 pm

    Gk ngerti..😯

  14. Shahrul Senju August 29, 2017 at 11:24 pm

    aku pernah kena dulu…jalan lama bukit putus negeri sembilan..siap tumpang motor aku..suruh berhenti dekat ada pokok besar…dia kata rumah dia dekat2 situ je…selang bape hari baru aku tau situ mana ada rumah…

  15. Xpope Xpope August 29, 2017 at 11:24 pm

    Gile lu ndro 😂

  16. Shahridhwan Tan Morgan August 29, 2017 at 11:24 pm

    Tak nampak hantu pon jgn nk bodoh2 kn. Kasi nampak baru kita percaya

  17. _ Didin97's August 29, 2017 at 11:24 pm

    kepala babi die hantu naik uber🤦🏻‍♂️

  18. Amyzie Lieza August 29, 2017 at 11:24 pm

    perangai mcm hantu

  19. Mr anonymous August 29, 2017 at 11:24 pm

    Ini kena prank je ni hahahah sg tangkas ni tempat aku je 😂

  20. Nor Bahiyah Abu Bakar August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hantu pun nak naik uber weyh..penat kata nya asyik terbang ja.. Hahahaha

  21. Arjuna 95 August 29, 2017 at 11:24 pm

    antu dh pnt nk jalan.. zaman pon dh moden naik uber je…

  22. Dila Adila August 29, 2017 at 11:24 pm

    Mintak no ekor la

  23. Lena Suwo August 29, 2017 at 11:24 pm

    pemalas punya hantu. boleh terbang nak naik kereta

  24. Khai Syah August 29, 2017 at 11:24 pm

    Sungguh terkilan

  25. eqram muhammad August 29, 2017 at 11:24 pm

    hantu pun pandai pilih seat belakang yea? nice… highclass ni… hahahaha

  26. proton wira August 29, 2017 at 11:24 pm

    bodoh punye cerita

  27. zarif zaib August 29, 2017 at 11:24 pm

    ini mybe slh 1 cara buang something la.. org yg fhm ak thu la… something yg xwujud.. ha mcm tu la

  28. amat albab August 29, 2017 at 11:24 pm

    Allah maha mengetahui… Kena batang hidung sendiri baru taw…

  29. zaiaz 5379 August 29, 2017 at 11:24 pm

    Mengarut betul la korg ni!

  30. Amirul Hakim August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hantu modern

  31. JY Zaidi August 29, 2017 at 11:24 pm

    FAKE & BULLSHIT

  32. Kadeli Chiki August 29, 2017 at 11:24 pm

    hantu pandai pakai kad kredit…..hebat malaysia……aku yg hidup ni pun x reti……

  33. Amiey Mazlan August 29, 2017 at 11:24 pm

    Kalau kena prank tapi orang tu bayar okeyla…haha

  34. Zakariah Baharum August 29, 2017 at 11:24 pm

    DRIVER BODOH.OPERATOR PUN BODOH.'funeral land' stupid.mana ada 'funeral land'. grave site.grave yard.or cementery.

  35. Eddy Malique August 29, 2017 at 11:24 pm

    Yg call owner uber tu manusia jugak , ni mungkin punca buang jin ni , tu dia suruh buat macam tu .

  36. Brotherhood August 29, 2017 at 11:24 pm

    Apebende ni??? mcm xsampai je…😂🤣😂

  37. Hitam Kepala Tahi August 29, 2017 at 11:24 pm

    biasa la ni. dlu kt politeknik dungun start nk buka . ustaz sewa 2 buah bas. bawak kaum2 bunian pindah tempah.

  38. Daishinkan Sama August 29, 2017 at 11:24 pm

    dia boleh berubah wajah boleh bertukar suara ini bukan cerita hantu pontianak jembalang. siang hari pun dia ada malam hari boleh berubah wajah jaga jaga jaga minyak petrol pun ditelannya…

  39. netmatrix75 August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hahahah….. kena prank. Senang sgt guna agama utk takut2 org.

  40. syahril sidik August 29, 2017 at 11:24 pm

    dikerjain mau… goblok

  41. Lemon Juice August 29, 2017 at 11:24 pm

    hantu ni naik uber kena bayar jua !!! termasuk gst !!!

  42. hussein LI August 29, 2017 at 11:24 pm

    Hamjadah pnye video

Leave a Reply