33 thoughts on “VIRAL – Harap muka ja cantik tapi guna cara keji utk berniaga…..

  1. Muhd Daniel August 30, 2017 at 2:29 am

    Perangai mcm babi

  2. Faisal Amin August 30, 2017 at 2:29 am

    saya

  3. Ainajasni Ainajasni August 30, 2017 at 2:29 am

    jangan lah belagak

  4. Farah Dayana August 30, 2017 at 2:29 am

    Sedihnya juga

  5. Ika Ika August 30, 2017 at 2:29 am

    cerita bermanfaat

  6. nur wardina saffia Zulkefli August 30, 2017 at 2:29 am

    Suara pompuan keji tu mcm laki sikit

  7. berlagak berlagak August 30, 2017 at 2:29 am

    ape tajuk lagu muzik tu

  8. jimmy neutron August 30, 2017 at 2:29 am

    Motif cerita ni mereka nak promote minyak mereka tu . Right?😂😂😂

  9. Kaiso_ Killer August 30, 2017 at 2:29 am

    Wuish 😂😂 selamat video kalau real life dh aku maki caci dh

  10. wolf blood August 30, 2017 at 2:29 am

    Muka lawa perangai haram 😊

  11. nornani azis August 30, 2017 at 2:29 am

    Pui harap muka cantik tapi perangai macam babi

  12. nornani azis August 30, 2017 at 2:29 am

    Gedik betul dia tu berlagak kedai ramai pelanggan tapi guna bomoh ha tu lah balasan daripada allah

  13. burhan abdul August 30, 2017 at 2:29 am

    hebat giler setiap hari 50 bungkus

  14. Jalal Biahi August 30, 2017 at 2:29 am

    Jngan lha ckp ngn kdai sbelah tu

  15. syasya and aleesa August 30, 2017 at 2:29 am

    Saya suka akk yg pakai apron warna pink tu,kerana beliau sangat cntik dari akk yg pakai apron wrna purple

  16. camelia melissa August 30, 2017 at 2:29 am

    berlagak la

  17. ALEXANDRIO DELL PIERO - August 30, 2017 at 2:29 am

    astagalaga keji sekali

  18. Nadz Nadz August 30, 2017 at 2:29 am

    ruidjk

  19. Nik Manaf August 30, 2017 at 2:29 am

    spe nok no wasap sy ade

  20. Nik Manaf August 30, 2017 at 2:29 am

    spe nok no wasap sy ade

  21. Gh Kj August 30, 2017 at 2:29 am

    diana

  22. CAPRICORN GIRL August 30, 2017 at 2:29 am

    sy nak cerita sikit,ada satu akak ni baik ngn sy,dia pun meniaga jugak dia jual mihun air nasi lemak nasi kukus,sy ni kalau balik sekolah suka beli kat akk ni,nama dia kak liana,orangnya tak bertudung boleh tahan vouge jugak hehe,tp pada satu hari tu dia tak meniaga,sy pun pergi la kedai lain,and ada kedai ni dia belah hujung jual mcm kak liana jual jugak,dia pakai tudung labuh aurat semua tutup,ok nak di jadi kan cerita sy beli la nasi lemak ngn akk bertudung ni,tiba2 dia kata"adik akk ni selalu nampak adik balik sekolah dan adik regular kat kedai tu kan(maksudnya kedai kak liana la)"sy pun ckp la"ye kak,tp harini akk tu tk niaga,kenapa kak?"dan korg tahu dia ckp apa"adik lain kali jgn beli kt dia hati2 sbb mungkin dia membela"sy pun ckp la"eh kak takkan la sbb sy kenal kak liana ni, dia baik, takkan la dia buat mcm tu?"dia kata"ye la sbb adik cuba tgk adik kerap sgt beli kt dia dibanding org lain,tak pelik ke"akupun tgk jam tgn dan"ok la kak sy nak balik dah terlewat bye"dah aku bla mcm tu je, esok pulak(baru balik sekolah)kak liana meniaga, sy beli la ngn kak liana dn cerita hal semalam"kak liana sy nak beritahu semalam sy beli nasi lemak ngn akk hujung sekali tu pastu dia kata sy jgn beki ngn kak liana lg sbb katanya takut akk ni membela"terus kak liana terkejut"ya allah ye ke dik?takkan la akk pakai bende2 tu, walaupun akk seksi tak bertudung akk takkan mcm tu"sy ckp"entah la kak kenapa dia ckp mcm tu?takpe la kak sy balik dulu",,,dan lepas beberapa hari selepas tu tiba2 je aku nak jumpa akk bertudung tu dan tahu tak ala jadi?akk tu tgh gaduh ngn satu ustad, aku tak berapa tahu la kan kenapa tp banyak jugak la org tgk sbb dorg gaduh mmg agak teruk walaupun gaduh mulut,dn last tu dah reda dan dah habis la gaduh, masa ustad tu nak pergi sy panggil, sy ckp"maaf ustad nak tny kenapa gaduh td ngn akk tu"dan reaksi dia mcm terlupa sesuatu,tiba2 dia ckp kuat sgt(supaya org dengar)"semua org kay sini jgn tertipu dgn dia ni, dia dh banyak hasut org untuk jgn beli di tempat lain dan beli dengan dia, dan korang kena tahu satu benda dia ni membela dan tanam sesuatu di setiap tapak org meniaga,"sy langaung terkejut,biar betul hati sy kata,,,,,jgn la meliht luaran kerana sebaik2 luaran nya tak semesti dalamanya seperti luaran,moral of the story jgn nilai luaran,sekian terima kasih.

  23. Muhd Hakam August 30, 2017 at 2:29 am

    Comel je akak tudung pink lemah lembut lak tu suara manja je 😂
    #pendapat aku je jgn kecam lak 😂😄

  24. WowSkin Vitamin Serum August 30, 2017 at 2:29 am

    Boleh tahan 🙂

  25. Muslim Zuhaidi August 30, 2017 at 2:29 am

    Muslim

  26. Amree Zakeer August 30, 2017 at 2:29 am

    Cite punya panjng rupa2nya pasal minyak herba hahaah

  27. Mohd Faizullah Sani August 30, 2017 at 2:29 am

    yes,good for watching..nice video

  28. Nazuan Nazuan August 30, 2017 at 2:29 am

    Yg pakai tudung tu lgi cantiklah..

  29. anonymous 2 August 30, 2017 at 2:29 am

    rezeki Allah x penah salah alamat

  30. anonymous 2 August 30, 2017 at 2:29 am

    siap bagi bakul. haha

  31. Sahrul Nizam August 30, 2017 at 2:29 am

    Melayu bleh..

  32. ファヒム M_ August 30, 2017 at 2:29 am

    Alamak ai, jalan cerita dah nice… tapi kualiti sampai 240p je… Mohon mintak bantuan beli kamera canggih sikit, sayang.

  33. Blank canon August 30, 2017 at 2:29 am

    Alhamdulillah

Leave a Reply