39 thoughts on “Viral hebat brader ni buat magic terpegun semua gadis

  1. Fikri Azlan Dab August 29, 2017 at 11:13 am

    Abg bestz

  2. Khairul Fizree August 29, 2017 at 11:13 am

    bile dia suh letak 4 angke yg random dan di tambah dgn 4 angke ps…dia tunjukkn dekat camre…time tu…camrenye adalah sedang live…dan org dari kawasan lain dpt memberi tahu ape ps dia….hihihi tapi x tau la betul atau tak…sbb helah nie dh ramai yg buat

  3. Khairul Fizree August 29, 2017 at 11:13 am

    hihihi try membongkar helah…yg pertame…try tengok pade tenlinge dia…yg ke dua pade camre…care nye mudah

  4. Hariz FarhaN August 29, 2017 at 11:13 am

    Gedik iler perempuan tu

  5. naim kechikk August 29, 2017 at 11:13 am

    ehh ingat hampa perfect sangat ka ? suka hati dea lha nak buat magic ka apa yg dea suka HAHA jeles lebih nie . try hampa buat video sndiqi and up kat yt tengok ad oqg kecam dakk HAHA jangan tqasa kalau depa kecam . balasan ap yg hg komen HAHA jangan jadi kepala yahudi lha . ☺

  6. Annr Mysra August 29, 2017 at 11:13 am

    mcm perfect sngt plk korng yg kecam2 ni sakai elok blh prgi mampos laa

  7. Annr Mysra August 29, 2017 at 11:13 am

    bodo org yg kecam2 ni smeua pukimak tkde life nk kecam2 org prgi mampos laa bdn dia kecik ke ape ke yg nk kecam2 phl bodo pnya ank babi

  8. Ratna sari August 29, 2017 at 11:13 am

    cuba dia buat macam tu magic yang sama tapi kali ni bukan dengan budak2 tadika tak cukup IQ macam tu tapi dengan brader2 tak pun cukup lah dengan makcik2 mak joyah cik piah tu semua. mau tak dilayan nya mamat ni, malah di'bodoh2 kan tak dilayan je ahahahah. apa pun keep on jela hahah

  9. zul amy August 29, 2017 at 11:13 am

    give me that chikaro..
    give me that chikaro….

  10. mohamad amir August 29, 2017 at 11:13 am

    permpuan yg lyan pun bulu bwah dk naik skit2 baru..elok la dngan bju merah tu

  11. Rafique Mohd August 29, 2017 at 11:13 am

    Anak johor bhai

  12. Pax Javanica August 29, 2017 at 11:13 am

    I like his haircut β€οΈπŸ‘

  13. dj Ace August 29, 2017 at 11:13 am

    bang abang nie xcukup zat dalam badan nie.. makan vitamin banyakΒ²..ada cacing pita tuu dalam badan haha

  14. Farhan Hairuddin August 29, 2017 at 11:13 am

    Aku rasa macam menyesal tengok

  15. Badz Gamer August 29, 2017 at 11:13 am

    abang bestz yeahh

  16. takira genji August 29, 2017 at 11:13 am

    Yg ckap kejap2 tu, ketat betul seluar nye

  17. Septhian Delta August 29, 2017 at 11:13 am

    video mulai dari atas sampek bawah semuanya judul kata depan pertama pasti ada viralnya, padahal cmn kaya gini huffft payahh

  18. Mohd Sallehuddin August 29, 2017 at 11:13 am

    pernah bt skill ni. lama dh. mind reading. kna bkk buku balik. tp set up kena baik la.

  19. Natasha Haslan August 29, 2017 at 11:13 am

    hmm kesian tgk burung belatuk ni, mcm tak cukup makan je 😭 stop la buat magic budak tadika, baik kau fikir mcm mana nak naik kan berat badan&ketinggian kau tu kesian aku tgk seriusss πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  20. ASIF KHAN August 29, 2017 at 11:13 am

    subscribers my channel

  21. Muyu Dank August 29, 2017 at 11:13 am

    wicit

  22. TONY STARK August 29, 2017 at 11:13 am

    Teknologi memasing dah canggih, tapi rakyat malaysia masih syok tengok video kualiti rendah macamni.

  23. Asyraf Hazelee August 29, 2017 at 11:13 am

    jangan kecam tak baik

  24. Ikmal Ahmad August 29, 2017 at 11:13 am

    haishh ingat magic kepala bole tanggal pastu bling kt org hahahaha πŸ˜‚

  25. Daus Family August 29, 2017 at 11:13 am

    good job.. magic terbaik.. respect lahh bro lu memang magic terbaik lahh tak penah aku nmpk magic mcm ni.. at luar negara pon tak boleh buat mcm ni laa.. lu memang power.. aku bangga org malaysia boleh buat magic mcm ni #magic ko hambar sebenayaπŸ˜‚

  26. bak.kut. teh August 29, 2017 at 11:13 am

    OK srang cuba teka minah bertudung yg mana satu hilang dara (tu pun kalau masih ada) dgn mat baju merah tu …..?

  27. ciplose bom bom August 29, 2017 at 11:13 am

    magic apa ni ingat kan dia nak suruh hp tu terbang

  28. Kemosabe 88 August 29, 2017 at 11:13 am

    CUBA BUAT MAGIC HILANGKAN NAJIB DGN BADAK AIR DARI MALAYSIA

  29. Adib Farhannn August 29, 2017 at 11:13 am

    Benda sial ni??

  30. Solehudin Areso August 29, 2017 at 11:13 am

    x npk papew

  31. Haziq Azizi August 29, 2017 at 11:13 am

    Apa benda do dia buat acah cah nampak lak..baik takyah post youtube

  32. Dak Adek August 29, 2017 at 11:13 am

    Isap gam !!

  33. weng _ August 29, 2017 at 11:13 am

    Mmber aku lg dasyat.selalu bt magic kt sekolah.time cikgu BI msk tiba2 dia hilang.

  34. weng _ August 29, 2017 at 11:13 am

    Aku ingt dia nk bt fon tu jd dua.

  35. Joe Black August 29, 2017 at 11:13 am

    bju merah mcm burung belatok aku yg tlepas bru2 ni je…..aishhhhhhh dh pndai mrayappp cari sarang nampakkkkk….πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

  36. Safryggs Ggs August 29, 2017 at 11:13 am

    Ape yang mejic norak

  37. Safryggs Ggs August 29, 2017 at 11:13 am

    Kasianya dah brapa lama blajar .baru bisa ea.

  38. Safryggs Ggs August 29, 2017 at 11:13 am

    Baru tau ke bro.permainan macam ni

  39. Shahfiee Rahman August 29, 2017 at 11:13 am

    Nie magic apa Nie?? Magic ala ala budak sekolah tadika jer

Leave a Reply