33 thoughts on “Viral kemain lagi dia tiru suara Mas Idayu

  1. hirfxn.__ hirfxn.__ November 28, 2017 at 3:36 am

    emmphh jahanamm betulπŸ˜‘

  2. Syakeee_ Bobbiey November 28, 2017 at 3:36 am

    pundek la hahahaha

  3. Asyraf Syahmi November 28, 2017 at 3:36 am

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  4. Arman Japa November 28, 2017 at 3:36 am

    Hebattt!!..kena bagi anugerah Datuk ni..

  5. Allyshah Ali November 28, 2017 at 3:36 am

    Kuang ajaq

  6. Adeq Are'nem November 28, 2017 at 3:36 am

    PArt last tu memang gempak siot..JahanamπŸ˜‚

  7. aini sara November 28, 2017 at 3:36 am

    Talkative nye laha bdak ni

  8. Waney Zuber November 28, 2017 at 3:36 am

    kalu snyap sngad korang kata org sombong la tak sportinglaaa, bila buat cenni mula nk kata murah bagai , kau habis bagus dhke , mahal sngad ka kau 😌

  9. hai Hack November 28, 2017 at 3:36 am

    Ni semua perempuan senang bgi pepek kat bf.buat malu jer.bodoh melayu

  10. Nazatul Atikah November 28, 2017 at 3:36 am

    mcm taik je dik

  11. boy zank November 28, 2017 at 3:36 am

    tak lawak lh

  12. Syafi Danial November 28, 2017 at 3:36 am

    Up: motif viral

  13. Dark ShadoW November 28, 2017 at 3:36 am

    X same ..skrip pon bape baris tinggal ..

  14. Muhammad Faris November 28, 2017 at 3:36 am

    torbalek!!

  15. DOKTER CINTA November 28, 2017 at 3:36 am

    part last tu dh macam kena sawan dh.. πŸ˜‚

  16. cik widad November 28, 2017 at 3:36 am

    haha

  17. Kak Rokiah November 28, 2017 at 3:36 am

    hahaha, lawak pecah perut.πŸ˜‚πŸ˜‚

  18. DANIAL K November 28, 2017 at 3:36 am

    Baru lah hidup gembiraπŸ˜‚

  19. raihan hani November 28, 2017 at 3:36 am

    boek ah kak

  20. Bal Qis November 28, 2017 at 3:36 am

    kalau laa baca al-quran pulun mcm ni kan bagus… indah jaa Islam dimata org

  21. Ras Bun November 28, 2017 at 3:36 am

    Butuhla mas idayu…tua nk mampos

  22. DDD 2907 November 28, 2017 at 3:36 am

    Ni srs lawak adoi best ulang byk kali

  23. alya siti November 28, 2017 at 3:36 am

    Hahahaha…….πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  24. Redone Rwonde November 28, 2017 at 3:36 am

    x jadi lagsung

  25. Cocpadel Padel November 28, 2017 at 3:36 am

    meluat aku tgk

  26. Haja Maidin November 28, 2017 at 3:36 am

    Jahanam hahahahha lawak

  27. Zooro Baik November 28, 2017 at 3:36 am

    Tk lawak langsung

  28. Kaha Yusof November 28, 2017 at 3:36 am

    Hahahaha…setan t0i..klau k0 xd dlm klas tu.rsenye..sunyi klas tu trase k0 xd hahaha masuk air la kpale k0..hahahahaha..

  29. Norhelmi helmi November 28, 2017 at 3:36 am

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sialla…

  30. Jasperchin soonyee November 28, 2017 at 3:36 am

    'hahaha buduh'..tau la asal mana klu ckp mcm tu πŸ˜‚

  31. Lyssa Ummi lyssa November 28, 2017 at 3:36 am

    hahahahaha trbaik la sis…πŸ˜˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  32. Muhammad Hafiz Ahmad Bistaman November 28, 2017 at 3:36 am

    Mcm ni baru la rasa youtube bermakna.. hahaha

  33. Encik Oren November 28, 2017 at 3:36 am

    Sempoi kelempoi yeeehaaa

Leave a Reply