28 thoughts on “VIRAL Kena Pukul Sebab Tegur Pasal Parking

  1. Jap Rose August 30, 2017 at 12:27 am

    hahaha..tunjuk gangster sgt..hahahaha

  2. Orbea Orbea August 30, 2017 at 12:27 am

    Nooooo china ..good ….you orang balai kampung baguuuuus

  3. Shafiq Lc August 30, 2017 at 12:27 am

    bodoh nye tu kalaw boleh jgn same dgn rupe…..

  4. Errie Shah Imran August 30, 2017 at 12:27 am

    cibai punya cina

  5. ZulTDM August 30, 2017 at 12:27 am

    Jgnlh racist zmn skrg ni cina akn berjaya dlm ekonomi .melayu semakin ketinggalan bidang politik dan ekonomi.cina blh buat ape saje dgn ekonomi.aku ni melayu tapi zmn skrg melayu dh semakin ketinggalan risau risau cina jadi pm .nk buat apa skrg baru nk bertindak.cina ni bkn sgt beri bantuan pon. Fikir skit . hrp sabar ye.

  6. Fat Gen August 30, 2017 at 12:27 am

    Kimak cibai ni anjing atau babi

  7. insan terluka August 30, 2017 at 12:27 am

    Belasah la bodoh.rakam saja buat apa

  8. Aliff Azhar August 30, 2017 at 12:27 am

    Kat golden triangle relau ka ?

  9. ray patrick August 30, 2017 at 12:27 am

    Tapi duit cina nak sanggup jilat buntut cina …nah kan negara pun dah kena jual ngan cina.

  10. Yaya Azahar August 30, 2017 at 12:27 am

    Kalau indon bukan main lagi korg kutuk.. padahal indon tu original sama bangsa je ngn kita plus sama agama lagi.. fikir2 kan la

  11. Yaya Azahar August 30, 2017 at 12:27 am

    Nak cakap pasal 1 malaysia.. apa benda la.. tanah ni original tanah melayu..MELAYU. tak cukup bg muka lagi ke bg dorg jadi rakyat negara ni.. tah ape2 la..nak bg muka smpai mana lagi..

  12. Yaya Azahar August 30, 2017 at 12:27 am

    Report je polis..dia kan dah sentuh ko dulu..teport je kene pukul.. diorg ni kalau bangsa diorg bukan main lgi.. report polis je senang

  13. Azam Alsyahied Larh August 30, 2017 at 12:27 am

    cina macam nie elok dipukol jea…acah gengster depan orang ramai

  14. kepala kentang August 30, 2017 at 12:27 am

    haiya ini olang aa manya sangat makan babi.. suda sebati sama dna maa.. pigi mampus

  15. mohamad hafiz August 30, 2017 at 12:27 am

    Babi cina sedal lah kau tu ada kat Malaysia . Cina sial. Cina babi cina babi

  16. Hazrin Norddin August 30, 2017 at 12:27 am

    kepada smua security..polis bantuan..gunakan kuasa anda mulai skrg..tahan je org2 yg mcm ni..jgn smpai mereka dah mnyentuh anda baru nk tahan..anda ada kuasa di kawasan anda kan..

  17. abdullah hudri August 30, 2017 at 12:27 am

    Tengok singapure, melayu tersingkir..

  18. abdullah hudri August 30, 2017 at 12:27 am

    Saudara2 ku malaysia, jangan mahu dilecehkan cina babi..
    Malaysia tanah melayu, bukan tanah china babi..
    Salam rindu persaudaran dari indonesia…

  19. fique leephia August 30, 2017 at 12:27 am

    Dye x tau lagi kisah parang terbang dlu..biarkan je dlu dye naik tocang..

  20. Kit Raphael9X August 30, 2017 at 12:27 am

    Nowadays it's easier to find a dinosaur than a non-rasist comment in malaysia

  21. Syaf Afiq August 30, 2017 at 12:27 am

    Aku pening

  22. UAI August 30, 2017 at 12:27 am

    melayu makin lama makin bodoh…ada motor sebiji dah mcm kaya sgt dah…pastu merempit..malaysia ni nasib baik ada cina dan india je tlg majukan..harapkan melayu,60% dah jd mat rempit yg mengganggu ketenteraman awam…

  23. Luqman Hakim August 30, 2017 at 12:27 am

    1:00 ,,adakah dia ckp kepala bana atau kepala mana?hahahah

  24. ocean8 August 30, 2017 at 12:27 am

    pon litu lu lilit ah…wtf bahasa…hahaha

  25. AFIFHAFIZI 2112 August 30, 2017 at 12:27 am

    Ni cina kurang kasih sayang mak ni

  26. COC SMKTT August 30, 2017 at 12:27 am

    hek eleh korang ni. ckp mcm2 kononnya cakap melayu ni kuat kutuk china apa lah. mmg lah x semua china yg jahat. tapi korang tau budi pekerti dorang. korang ingat lagi tak peristiwa 13 mei. dimana orang china nak berarak kat kl pastu bwk penyapu nak sapu melayu keluar dari kl. heh itupun sebab dorg mng politik besar. cuba klau pru yang akan datang china mng. haaaa time tu la kau tngok betapa besarnya kepala china nak buat negara dorang. time tu jugak lah kedudukan melayu mcm mne. bukan aq nak ckp rasis tapi mmg kenyataan. korang backup kononnya china ni x semua jahat la apa la. korang tahu ke baik buruk dorg mcm mne klau korg cakap mcm tu. bukannya aq nak cakap china ni jahat tapi itulah kenyataan. aq pun melayu tpi aq tau dorg ni mcm mne perangainya. tapi nasib baik ahh china kt malaysia ok dari china singapura lagi lah. mcm2 perangai x senonoh dorg tunjuk. berak dalam lift lah apa lah. ok aq bukan nak tunjuk bagus. klau apa yg aq ckp ni mcm tersinggung or panas hati. saya mintak maaf lah.

  27. Jack August 30, 2017 at 12:27 am

    Lu olang ke babi atau tak tau dengar hahaha baik ah yang rakam

  28. man toya August 30, 2017 at 12:27 am

    cina bangsattt…

Leave a Reply