19 thoughts on “Viral kereta dicalarkan kerana reject jadi kawan di Facebook

  1. Allai Manjajito October 5, 2017 at 4:41 am

    Patut la kena reject sbb prangai dah buruk blum kawan dah calar apa lagi dah kawan mmg tikam blakang punya😎😎😋😋😋#RedhoooAjeeeLahh

  2. Money Tree October 5, 2017 at 4:41 am

    Patut tajuknya: Akibat berkawan dengan harimau

  3. amy jb October 5, 2017 at 4:41 am

    die nk jadi mcm lagu org putih tu …u block me on facebook and now u go to die😹😹

  4. DL HS October 5, 2017 at 4:41 am

    pndai2 ko je buat crita

  5. candle sweetlikeschocolates October 5, 2017 at 4:41 am

    apa nama jnis cat ni…? purple chrome kah???
    yg pasti bkn metallic nih…

  6. Thomas Vermaelen October 5, 2017 at 4:41 am

    kalo calar pun,ape ada hal…duit banyak kan…cat je lain kete tu…alah duit banyak tak yah viral laaa…tukar je laaa cat baru kete tu…tak yah viral la duit kan banyak…

  7. Ahmad Haziq October 5, 2017 at 4:41 am

    Bodo budak

  8. Basar Bin Jee October 5, 2017 at 4:41 am

    khianat

  9. Zack Zack October 5, 2017 at 4:41 am

    pakai kolgate la

  10. awann mendung October 5, 2017 at 4:41 am

    haha .. boleh percaya ke? entah ii buat sendiri.. haish bila laa rakyat nk maju kalau post benda ii remeh temeh. x de sivik betul

  11. miss misteri October 5, 2017 at 4:41 am

    Kepala pelaq pak hang lah..motif saja nk tayang kereta colour baru je

  12. TONY STARK October 5, 2017 at 4:41 am

    Aku pon penah ada lahabau yang nak add aku kat fb bila aku dah senang sikit, masa kita sama level dgan dia sikit pon tak layan. So pi mampos laa ye

  13. manja sayang October 5, 2017 at 4:41 am

    Betul ke reject Fb ye pun.

  14. 하백의 October 5, 2017 at 4:41 am

    BETUL KE SEBAB REJECT FB KE SEBAB LAIN ?

  15. Redwan Wan October 5, 2017 at 4:41 am

    aduududuu..

  16. wak tevez dodol October 5, 2017 at 4:41 am

    kucing mengawan ats kereta la tu…

  17. Smooth DLX October 5, 2017 at 4:41 am

    orang tu entah kenal kau pun tidak nak mental kenapa..

  18. Abang Man October 5, 2017 at 4:41 am

    Haha

  19. Honey nn October 5, 2017 at 4:41 am

    Psycho tu

Leave a Reply