10 thoughts on “VIRAL MAHATHIR DEDAH RAHSIA BESAR MAT TAIB

  1. Hidden Hazard September 26, 2017 at 7:08 pm

    Jasa mu akan kukenang. Tapi kalau macam ni kata2 yang Tun lemparkan, Maafkan saya Tun….No respect for u anymore!!

  2. Zol Hamzah September 26, 2017 at 7:08 pm

    lahhhh dulu madey pun jdi katak dah berapa kali masa zaman tun husin on..zaman pak lah last sekali zaman najib…mcm ludah ke langit kena atas muka sendiri…dah nyanyok ke buat2 lupa…tag line melayu mudah lupa.

  3. wan firexs September 26, 2017 at 7:08 pm

    Jgn risau lah , Najib buat PC umum Ts Muhammad taib masuk umno balik bukan nk hantar hang balik india . Jgn laa gelabah😂

  4. hoslam deesar September 26, 2017 at 7:08 pm

    tua tua pun masih nak dedah sana nak dedah sini.minat sungguh kearah dunia

  5. atorn atornbaskara September 26, 2017 at 7:08 pm

    Bukan tun dlu pun bawah tempurung umno jugak ke? Hahaha ang pun sama la tun. Mentang2 dh kuar tempurung ang gebang la. Masa ang jd org paling berkuasa slama 22 tahun, dlm tempurung tu jugak la yg dok bg buncit kroni2 ang. Haha tun2 sama ja ang dgan dpa pun. Smua ketedarah duit negara. Bla dh x ngam antara satu sama lain, berlagak suci pulak. Hihi bulih dah wat team ngan tmy next maharaja lawak mega. Nanti kami undi tun na.. 👏👏👏😂

  6. ayie kl September 26, 2017 at 7:08 pm

    Munkin mat taib tidak di beri jawatan dan kuasa di dlm parti yg dia join.
    Sbb tu melompat lompat kesana kemari mencari emas di dlm lubuk

  7. nurahmad daud September 26, 2017 at 7:08 pm

    tua ni tak sedar ka dia tu pun katak …hari tu lompat keluar umno… lepas tu lompat masuk umno balik… lepas tu lompat keluar umno balik… mahathir serupa katak nyanyok

  8. nurahmad daud September 26, 2017 at 7:08 pm

    asal tak join dia semua teruk je…

  9. Chern Lee September 26, 2017 at 7:08 pm

    Mahatir should be enjoying life. Not these…

  10. penonton youtube September 26, 2017 at 7:08 pm

    Slow je suara die…

Leave a Reply