28 thoughts on “Viral mengeletar lutut nampak pocong dalam bilik

  1. Firdaus VR October 12, 2017 at 2:50 pm

    Aaaaaa nak tengok sangatkan aaa tengok tengok dia ada tu….

  2. Khusai Riey October 12, 2017 at 2:50 pm

    Org ganu ni๐Ÿ˜…

  3. ฯƒlษ– ส‘ั”ัั”ฦ’ October 12, 2017 at 2:50 pm

    lol

  4. Kemosabe 88 October 12, 2017 at 2:50 pm

    fake and gay ! hanya hantu Rosmah jelmaan badak air menakutkan aku…

  5. XlastzXD PW October 12, 2017 at 2:50 pm

    Mak aku cakap berani cabar berani tanggung

  6. Krikk Krikk October 12, 2017 at 2:50 pm

    yg blum kne btg hdung blhlah xcaye๐Ÿ˜‰

  7. Nick WC October 12, 2017 at 2:50 pm

    ada kata betul ada kata tidak.. sekurang2nya dia jadi viral.. boleh gak buat korang menonton..

  8. AmiT Ibnu October 12, 2017 at 2:50 pm

    Dia Nak Minta Tlong Cuci Kain Bh Tu.. Sebap Tangan Dia Kena Ikat Kan…

  9. osman kitty October 12, 2017 at 2:50 pm

    Menipu

  10. Muhamad Lutfi October 12, 2017 at 2:50 pm

    nmpk mcm real,benda tu tibe2 hilang

  11. Mohd Faizal October 12, 2017 at 2:50 pm

    Apa motif dia merakam video.macam dia tahu je pocong tu ada dalam bilik..btw..terbaek..nampak real..

  12. Johny Alias October 12, 2017 at 2:50 pm

    hahaha finally masuk jugak viral msia. Sumpah demi Allah kejadian nie benar berlaku. nie member aku jimy budak dungun terengganu. mase nie diorang tgh duduk umah spupu diorang tgh malam sambil buat live then kene kacau mula mula lampu tutup sendiri. bukak lampu balik then tutup balik. korang tengok dekat fb jimy aziz die ade save live dia yg pocong nie. seriau beb tengok. aku terus call member aku tanya pasal tu. merecun semua kuar umah hahaha

  13. memet 46 October 12, 2017 at 2:50 pm

    korg semua tipu tak ada otak betul

  14. anonymous 123 October 12, 2017 at 2:50 pm

    Real la ni. Sbb bnde tu hilng lps org tu perasan

  15. DL HS October 12, 2017 at 2:50 pm

    spe prcya dia bangang

  16. Aril Beber October 12, 2017 at 2:50 pm

    nie yg betul punya .. sbb aku knl dia .. jimiy dlm bigo
    . hari ti dia live lam fb tiba2 kna kacau

  17. mhdsyk kkk October 12, 2017 at 2:50 pm

    wow

  18. Aa Bb October 12, 2017 at 2:50 pm

    Boleh tahan aktingnya…

  19. Rocky Labu October 12, 2017 at 2:50 pm

    Abg yg shirtless tu sado laa.. kalau xde hantu, aku nk ajak dia masuk bilik nak isap konek dia…

  20. Irfan Archilles October 12, 2017 at 2:50 pm

    hotak dia sikitยฒ fake habis yg betulnya mana?

  21. Thomas Vermaelen October 12, 2017 at 2:50 pm

    kawan2 prank, lepas dijadikan cerita depa upload video..jadi situ terjadilah batak..nampak tak permainan depa..batak ada di mana mana..

  22. Synyster Gates October 12, 2017 at 2:50 pm

    Kalau saya nampak pocong, saya baca ayat Al Quran je. Sape suka komen saya , sila like dan komen saya.

  23. PELANGI NOR October 12, 2017 at 2:50 pm

    Nak tgok hantu…bila muncul takut pulak๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

  24. Naz Lala October 12, 2017 at 2:50 pm

    hantu punya usik. . babi dapat nama. ๐Ÿ˜‚

  25. Dark Vampire October 12, 2017 at 2:50 pm

    pocong tu nak mintak tolong clorox kan baju dia sbb da kuning sangat, nk clorox sendiri tak boley tangan dah kena ikat .๐Ÿ˜ข

  26. Shyzrl _ October 12, 2017 at 2:50 pm

    real tu,cer bt slow motion,msa si perakam ny lari,hntu tu hilang mcm angn…wallahu'alam

  27. Amarzz Walker October 12, 2017 at 2:50 pm

    Sapa yang rakam ni

  28. WEIRD CREATURE October 12, 2017 at 2:50 pm

    Hahahaha

Leave a Reply