41 thoughts on “Viral meremang bulu roma nampak sesuatu secara live

  1. Saya Anda August 30, 2017 at 3:43 pm

    minit dgn saat pon nk kecam . smue mnusia melakukan kesalahan lol

  2. Hariz Ismail August 30, 2017 at 3:43 pm

    dia main cak-cak pulak

  3. Mamat Mamat August 30, 2017 at 3:43 pm

    Penanggal bnyk kali aq nmpk merayau2 dia xde ape dy xkacau pn org yg xbersalin.. naik jemu tpi tk pernah lah nmpk real face ape.. nmpk dri jauh2 dy main sampai dah xde rase pe. Dy xbole tegur tgur dy hilang. Yg tadi tu Tah2 kepala membe dy haha tgh tuka lampu Mentol terbakar tu gelap hahaha.

  4. Potcot Comot August 30, 2017 at 3:43 pm

    Cuba tngok ke minit 12.46 seram giler

  5. Jap Rose August 30, 2017 at 3:43 pm

    fake. apa penyakit la org zaman skrg ni kan..nak menipu aje..

  6. Hafiz Adnan August 30, 2017 at 3:43 pm

    Hahh acah acah gila. Dia ingat cerita pada budak tahun 1 ke. Bola api tu tuju tuju. Datang mana penaggal. Totally fake. Zaman aku study pun penjara pudu tu dah kosong. Bersemak. Lol

  7. Faizah Md Roni August 30, 2017 at 3:43 pm

    Alaaa nampak sangat dia guna selimut putih 😒😒

  8. Faris Irsyaduddin August 30, 2017 at 3:43 pm

    Terangkan brightness bru namapk

  9. Aidid Farhan August 30, 2017 at 3:43 pm

    bukan penanggallah orb

  10. cik kiah August 30, 2017 at 3:43 pm

    bodoh lahai minit dgn saat pun xleh beza . Noobis

  11. Yonias Elian Driadma August 30, 2017 at 3:43 pm

    Hai saya dari indonesia

  12. Muhammad iz Lovers August 30, 2017 at 3:43 pm

    Aku ade tengok live tu macam muka rambut panjang seram pulak

  13. Muammar Syamil August 30, 2017 at 3:43 pm

    Jgn la nangis . Ilang lah macco bang . Abam2 sado kot

  14. Ahmad Noor Haqimi August 30, 2017 at 3:43 pm

    nampak..tgk HD

  15. Vica Vin'z August 30, 2017 at 3:43 pm

    alaaa biasa la rakyat Malaysia suka mengintai ahha

  16. Syasha Shazwana August 30, 2017 at 3:43 pm

    saat ke 30 tengok atas dinding tu

  17. Lasmida Br. Simatupang August 30, 2017 at 3:43 pm

    Ia lh aku juga nampak, wajah nya pucat… Memang tak napak semua. Tapi cuma kepala…

  18. Skaxcruz Gaming August 30, 2017 at 3:43 pm

    Adoi susah betul la minit,saat senang cita 0:30

  19. Miss Siti 85 August 30, 2017 at 3:43 pm

    Ish nak bik anak tuisyen lalu kat kubur masjid..Dh la hujan..

  20. Shah Kinzo August 30, 2017 at 3:43 pm

    astaga 3 kalj ulang bru nmpak .. tekejuk den .. isss .. dia buat chak chak plak

  21. Arif Shaharani August 30, 2017 at 3:43 pm

    1:24 ade byng-byng bntok orang kt blakang die pastu lesap ke aku sorang je yg nmpk😨😨😨

  22. Zuzu Rahim August 30, 2017 at 3:43 pm

    Apa app ni?

  23. Teratai Biru August 30, 2017 at 3:43 pm

    Detik ke 29

  24. Teratai Biru August 30, 2017 at 3:43 pm

    Mana sy x nampak

  25. Miszika87 Ajijui August 30, 2017 at 3:43 pm

    membongakk je weii mona fendi lepas dh tntu dia yg tetak…bongak je sapa critaaaa..alahia vdeo cmni fake…mak sy warders pnjara la wei jga mona fendi thun 90an ..aku kcik lagi…xde lak aku dgr mak aku cter mona fendi ni baik mngaji…choiii nipu laa wei…baik mende..dia pnjra wanitaaaa bkn pnjra llki…warden apa crita cmni cm x sahih je..aku dgr dia crita pn fake…dia ni tugas mna..luar ke..sthu aku mna bole bwak hp…kcuali ko kja ukp tgas luar…jaga wad…bru bole bwa hp ni ko kja blok mna bole bwa hp…mnipu laaaa

  26. Miszika87 Ajijui August 30, 2017 at 3:43 pm

    muda nya warden pnjra.. sthu sy pnjra pudu dh lama ttup…bohong sgt..kja pnjra cmni

  27. Wan Adiruddin August 30, 2017 at 3:43 pm

    Kaki Blued gaks ke????

  28. CERMIN MUKA KAU DULU August 30, 2017 at 3:43 pm

    Cerita ini hanya lah rekaan semata'mata tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun yg telah meninggal duni

  29. Amirul Azlan August 30, 2017 at 3:43 pm

    La kat live bigo razzi ke…mamat misai ni aku kenal…dia memang jujur punya orang…betul la ade kepala kat tepi tu…meremang segala bulu siaqq…femes arr kau raz

  30. Note 5 August 30, 2017 at 3:43 pm

    THN 2004..
    PENJARA PUDU MASIH ADA LG
    KALAU TAK SILAP LA…

  31. Life is Art August 30, 2017 at 3:43 pm

    the satan is founded in your face

  32. Eijal Rizal August 30, 2017 at 3:43 pm

    ini semua budak2 bigolive la ni gila femes kekeke

  33. Amir Kechik August 30, 2017 at 3:43 pm

    lek je sembang hantu ii dekat tmpat cmtu

  34. Zack Matt August 30, 2017 at 3:43 pm

    ni mamat berak bersepah sepah..pemjara pudu dh tutup lama..dia ni pun msh hingus lagi..

  35. Rec Tgcm August 30, 2017 at 3:43 pm

    Boleh nampak seh sikit

  36. aisyah adriana aisyah August 30, 2017 at 3:43 pm

    3:1

  37. Watafakk !! August 30, 2017 at 3:43 pm

    fake

  38. nuellis ginger August 30, 2017 at 3:43 pm

    Bapak la aku nampak ade benda warna hitam blkng orng tu

  39. GlamoursNaquina 1234 August 30, 2017 at 3:43 pm

    Pucat siak muka dia haha

  40. Wahyuni Ramli August 30, 2017 at 3:43 pm

    aku nampak gakk.. mcm nmpk muka…

  41. Accio Patronuss August 30, 2017 at 3:43 pm

    Weyhh ade.. Aku nampak

Leave a Reply