Loading...

28 thoughts on “Viral, Mummy Mas Idayu Mengamuk Lagi?

  1. Marcelo Bigbang November 29, 2017 at 6:15 am

    Ckp ngan dia,last kene sepak bile?

  2. Allister Daniel November 29, 2017 at 6:15 am

    mas idayu ptutnya bljr drpd simon cowell cara nak tegur contestant kat public. 😉😉

  3. Last First November 29, 2017 at 6:15 am

    ……

  4. zarirvtech November 29, 2017 at 6:15 am

    masak maggie lah mummy

  5. Mohd Zaires November 29, 2017 at 6:15 am

    Be PROFESIONAL LA
    JANGAN BLAIM depan² orang Awam…
    ini Rancangan Hiburan…
    back Stage / Atau Modul Kelas…. BARU LA MARAH ATAS KESALAHAN…
    BILA ON STAGE JURI BAGI KOMEN yang Bernas/Waras Pada Anak didik…
    volume Suara jangan OVER sangt SEBAB BOLEH Down KAN PESERTA ATAU ANAK DIDIK SENDIRI…
    KALAU ANAK DIDIK TU PERFECT, AKU rasa dia Tak jumpa juri² mcm ni,
    sbb tugas juri/cikgu mengilap bakat² .
    anak seni dengan cara profesional….

  6. heehehe November 29, 2017 at 6:15 am

    Hoi ko nyi pun sengau

  7. ISKANDAR ZULKARNAIN November 29, 2017 at 6:15 am

    Woi mas idayu hang ingat hang tu pandai sangat ka

  8. Doo Viel November 29, 2017 at 6:15 am

    Sengau idayu ni..

  9. Thai Ko November 29, 2017 at 6:15 am

    Dia tegas macam ni sebab dia tak tutup aurat latu.. Kalau dia tutup aurat lagi lah haramjadah dia.. Memang patut pun kalau dia buat macam ni.. Jilake binawe punya Mas Sak Alah betul la

  10. Dee El Dorado November 29, 2017 at 6:15 am

    Bila nya mummy nak happy ?

  11. Sri Adura Marlini November 29, 2017 at 6:15 am

    ptg nyanyi dgr lain..mlm dgr lain..adakah mummy yg x fokus..tua da x leh fokus…

  12. Mohd Lazuardi Ariffin November 29, 2017 at 6:15 am

    TAK TUN TUANG, TAK TUN TUANG………….. 😂😂😂

  13. Mohd Lazuardi Ariffin November 29, 2017 at 6:15 am

    Ada nmpak Papa happy……???

  14. Awanis Zawani November 29, 2017 at 6:15 am

    Sakit orang ni

  15. ダニシューイクバル NsWind November 29, 2017 at 6:15 am

    Masuk je pitching mas idayu jahanam

  16. MUHAMMAD BAHAUDDIN HAMIDAN November 29, 2017 at 6:15 am

    amal kejadah ape ko kat negara ko,,, aurat pon xtutup lagak nak cakap amal kat negara… bukan bab agama ko nk lebih2… menegur biar lah kena caranya…

  17. Qalesha Umairah November 29, 2017 at 6:15 am

    kalah sinetron… i like..

  18. CHICKEN & WAFFLE November 29, 2017 at 6:15 am

    In my opinion Bunda Hatty lagi baik daripada Mas Idayu dari segi penjurian, at least pembukaan nak komen tu puji lah dulu, lepas tu baru ada ayat "Tapi"….ni main cari kesalahan je tak best lah kan;(

  19. Tam86 Ocey November 29, 2017 at 6:15 am

    Mas idayu ni… Mgkin xdpt batang… Tu yg nk marah je… Cer sumbat kontol dlm mulut tu snyap… Huuu…

  20. totomark Jr November 29, 2017 at 6:15 am

    Ko je lh nyayi anjay sampai rancagan tv tu habis ko je lh nyayi…komen orang smpai 3jam

  21. Irwan syahz November 29, 2017 at 6:15 am

    Minah ni komen mcm dia perfect sgt. Lg best tgk hetikosendang beri komen dlm gegavaganzah. Tegas dlm lembut. Betulkan kesalahan peserta. Naikkan semangat. Beza sgt dgn minah ni. Meroyan x abes2…benci tau 😅😅😅

  22. Adhar Familyq November 29, 2017 at 6:15 am

    Betina setan!

  23. Adyfarah Aidde Mazor November 29, 2017 at 6:15 am

    Hebat sgt ka mas idayu oi?

  24. Zorroblack Copypaste November 29, 2017 at 6:15 am

    Dh sengau..bodoh pula..kesian budak tu..tegas laa konon..pundek laaa betina ni..

  25. labu labi November 29, 2017 at 6:15 am

    ala… ni sje je acting bg kaw2…nk bg rating naik…

  26. ku kejar bayang semalam November 29, 2017 at 6:15 am

    Bnyak air terkumpul

  27. Firdaus Kamal November 29, 2017 at 6:15 am

    Dulu ada nmpk mami happy skrg da cukup latihan lom

  28. jo jambul November 29, 2017 at 6:15 am

    ini orang elok kene kongkek..kasi beranak..

Leave a Reply