45 thoughts on “Viral niat nak sambut birthday tapi lain yg jadi

  1. era 89 October 22, 2018 at 12:55 am

    hahahhaahahahahaahahahhaha xdan tiup,lantai tiup dulu hahahahahahahahahahhaa

  2. Nur Azizah_1520 October 22, 2018 at 12:55 am

    Like sikit hari jadi sye😊

  3. sasi rooban October 22, 2018 at 12:55 am

    Hahahahaaaha

  4. lisa my girl October 22, 2018 at 12:55 am

    sebijik cm kes aq do hahahahhaha…acah nk bgi krim tu kne muke skit last² teros jatuh

  5. leonyninie nie October 22, 2018 at 12:55 am

    Alahaii cianya huhu

  6. muhamad ise October 22, 2018 at 12:55 am

    Hahaha makan kotak kek tu jela..nasib nasib

  7. cgrazakyusof add maths October 22, 2018 at 12:55 am

    huh, kecoh 1 rumah.. punya menjerit.. Nanti orang ingstkn ada ular.. Rupa rupanya kek tergolek.. hahaha

  8. zck 00 October 22, 2018 at 12:55 am

    nnt abg nyanyi lagu awie tragedi october

  9. Kun Ayoy October 22, 2018 at 12:55 am

    Cheh aq ingat kena kacau ngan benda ke kena rasuk ke?? Rupanya memang lain yg jadi.. hahaha

  10. tuan kedat October 22, 2018 at 12:55 am

    Jerit ape…

  11. Mohd Hamli October 22, 2018 at 12:55 am

    Happy birthday to you arrrrrgg waaaaa aaaaaaaaaarrr aaaaaahh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

  12. bollok serrok October 22, 2018 at 12:55 am

    Yg disebelah kanan tu siap pegang pinggan lg..huhuhu

  13. Syed amirul Syafiq October 22, 2018 at 12:55 am

    HAHAHAHA pinggan dah la bnyak □□□

  14. jonnywalker Sung October 22, 2018 at 12:55 am

    Mohon bersabar ini ujian

  15. its amni October 22, 2018 at 12:55 am

    HAHAHAHHAHAHA BUDUH LA

  16. Hasnor Ezira Hasin October 22, 2018 at 12:55 am

    Kasihannnnnnn… 😝😝😝

  17. shafiq mostwanted October 22, 2018 at 12:55 am

    Takderejeki katanya

  18. Rosli Rosli October 22, 2018 at 12:55 am

    Org perempuan..ni..kenapa sikit2 menjerit ha..(cuba fikirkan)…termasuklah…org2 kat gumah ni…hm..hm..hm..

  19. Joe Mama October 22, 2018 at 12:55 am

    Birthday in a nutshell

  20. Aa Bb October 22, 2018 at 12:55 am

    Berkat ikut cara barat tiup lilin ikut cara Islam lah weii

  21. Apix Gaming October 22, 2018 at 12:55 am

    Inilah yang dikatakan tragedi oktober

  22. Maxwell Aluka October 22, 2018 at 12:55 am

    Apalah bodoh betul😂😂

  23. Robin Delonge October 22, 2018 at 12:55 am

    Hallo pulis..

  24. 이자티 October 22, 2018 at 12:55 am

    Kesiannya xD btw bknnya tkleh makan un, amik jelah balik bersihkn sikit-ii then makan ape susah. Tak kotor tak xD

  25. Raudhah Shahar October 22, 2018 at 12:55 am

    Histeria gelak semuanyaa🤣🤣🤣.. itulah manusia yg bergelar perempuan😌

  26. Justin Bibir24 October 22, 2018 at 12:55 am

    Bodoh sgt main letak je tak letak betul2..

  27. Zeid Rifaie Abdul Rahman October 22, 2018 at 12:55 am

    Budak skg byak beza nya.. dari segi akal shja sudah jauh berbeza dari org dahulu yg hanya makan ubi kayu rebus.. mkin bnyak makan sedap kot.. manja sgt tu yg jadi lagu nie…

  28. Ezuwan Ezuwan October 22, 2018 at 12:55 am

    akhir pingan2 yg bnyk tu tidak digunakkn shingga ke hrini..

  29. johan majid October 22, 2018 at 12:55 am

    Masi blh makan tu

  30. miyabi crew October 22, 2018 at 12:55 am

    Mu nak beli kek besar mana pun x kesah..kecik mana pun x di larang..tapi bila mu pacak lilin dkt kek tu untk menyambut hari jadi. Mu adalah kaum kafir.haram. taubat la

  31. Wan Rafiuddin October 22, 2018 at 12:55 am

    Hahahaa… LOL 😂

  32. Andrea Andin October 22, 2018 at 12:55 am

    Hahahhha

  33. Nina Kareena8286 October 22, 2018 at 12:55 am

    Kesian bila nak taruk sekali jatuh, kek dia, lagi pun saya cakap Happy Birthday🍰🍰🍰

  34. karl karl October 22, 2018 at 12:55 am

    bole nmpk letak xkna btol ats kotak..mnjunam la jwbny..ap2 pn Happy Birthday

  35. Mia Amore October 22, 2018 at 12:55 am

    Pdn muka..haha

  36. Saga Merah October 22, 2018 at 12:55 am

    kesian kat member yg bawa pinggan siap2..sabar la..bkn rezeki nk buat cmne..

  37. lanun cartoon October 22, 2018 at 12:55 am

    Beliau trauma dgn kek dan lilin hingga ke saat ini.

  38. Hilmi 389 October 22, 2018 at 12:55 am

    Bhaya ooo tiup lilin time smbut bdy .bole jtuh kafirr ooo….dinasihatkn x buat dh ok tiup2 lilin ni…

  39. nu. ha October 22, 2018 at 12:55 am

    Lawak gile 😂😂😂 adoi tergelakkk

  40. Amirul Hakim October 22, 2018 at 12:55 am

    Kek tu letak kat tepi kotak memang lah jatuh bongok bangang

  41. ЯЕD HEAЯТЕD October 22, 2018 at 12:55 am

    Lagenda mengatakan bahawa ada yang mengata, bahananya.. Badi lilin itu yg dinyalakan lilinnya (sumbu), menunggu si owner (birthday girl) lilin utk ditiup lilinnya ( sumbu), juga dikatakan rumah tsebut bergelap ke hari ini

    Wallahualam..

  42. SuHa Mael October 22, 2018 at 12:55 am

    Ya Allah dia letak kek tu macam letak pen atas meja😂😂

  43. hazamimfadlirabbi October 22, 2018 at 12:55 am

    tiup lilin dan sejarah asalnya…rujuk video ustaz abdul somad…mudahan dapat kita amik pelajaran…

  44. papmalone jr October 22, 2018 at 12:55 am

    murung member setahun

  45. Rostam J October 22, 2018 at 12:55 am

    Bengong…..

Leave a Reply