VIRAL ! Nur Sajat Dedah Identiti Sebenar ?



VIRAL ! Nur Sajat Dedah Identiti Sebenar ?
—————————————————-

Nak video viral lagi ?

– Like
– Comment
– Subscribe

—————————————————-

Follow saya di

Instagram
https://www.instagram.com/poxjax/

Twitter

Facebook
https://www.facebook.com/muhd.izzat.5477

Ada Pertanyaan ?
email ke [email protected]

Tags. viral tv malaysia, malaysia , lawak 2017 , lawak 2016 , kelakar , viral malaysia , terbaik , vine terbaru , luqmanpodolski , pewdiepie , zukieeeee , doksmash , dubsmash , vine kelakar , nora danish , fasha sandha , bujibu chempel , bayi comel , fattah amin , mira filzah , rempit , kemalangan , eksiden , siti nurhaliza , video viral facebook , video viral twitter , video viral twitter

source

44 thoughts on “VIRAL ! Nur Sajat Dedah Identiti Sebenar ?

  1. lovely maddie October 2, 2017 at 10:31 am

    suara die pon sebijik cam lelaki😨

  2. Syafiee Talesrunner October 2, 2017 at 10:31 am

    allahuakbar 😔 rosak segala ii nya. semoga mendapat hidayah😌

  3. Ahmad Izzat October 2, 2017 at 10:31 am

    Baru ditipu dengan manusia dah mengaku bulat bulat belum lagi dengan bisikkan syaitan atau dajjal kelak, bukan nak tunjuk bagus setiap manusia tak sempurna tolong jgn bodoh kan diri sendiri komen di umum cakap sajat ni sebernanya khunsa kita ada agama kita beri nasihat sesama manusia dah dapat pahala terpulang kepada si pendosa dia nak dengar ke taknak dia punya hal yang penting kita dah nasihat sebagai seorang islam ❤

  4. Nasz Kadir October 2, 2017 at 10:31 am

    Eh sajat .. kan die pompuan .. mane de die maknyah .. lalalalalala .. meletoppp kebaboommmmm ..

  5. Assyura Fateh October 2, 2017 at 10:31 am

    https://youtu.be/-e_z2gpltKg link video full..

  6. Hfz Star October 2, 2017 at 10:31 am

    Jd dia ni makyah lah..hahaha

  7. Zurharmizan Mokhtar October 2, 2017 at 10:31 am

    aritu ko x mngaku ko maknyah..belit2 btol

  8. mie mie October 2, 2017 at 10:31 am

    anda bleh buat apa pn khdk sndri cuma bila smpai masa nya kembalilh pd asal nya itulh saat anda brjaya dlm diri..jln msh trbuka slgi hayat msh ada..

  9. Aneesah Razi October 2, 2017 at 10:31 am

    Kurang pendidikan agama

  10. Ismail Omae October 2, 2017 at 10:31 am

    Haram tetap haram…,

  11. ultra GamerZX October 2, 2017 at 10:31 am

    aku dulu orang panggil maknyah sebab x lawan orang tapi sekarang abang x abang sapa kacau gua pecah

  12. ownerKaWaSaKi_RR October 2, 2017 at 10:31 am

    Nabi tak mengaku umat tau,tukar jantina

  13. Libra Moon October 2, 2017 at 10:31 am

    Teringin jg nk dgr komen dari sajat pasal video ni

  14. Wanlee Phorfile October 2, 2017 at 10:31 am

    Kan haram dalam islam.. Menyerupai kaum berlawan jenis.. Dlm Alquran ada sebut. Walaupun dia maknyah tak jadi pelacur mcm maknyah lain.. Ianya tetap haram kerana memakan pil hormon dn menyerupai wanita. Kalau anda kenal maksud ISTIDRAJ?? Senang di dunia.di Akhirat kelak anda susah. Semoga di beri hidayah sebelum maut mendatang..

  15. nana yana October 2, 2017 at 10:31 am

    pondann ba ne rupanya, ak pkr pmpuan real

  16. budak dusun tua October 2, 2017 at 10:31 am

    kesian kat mak die… kalau mak die cakap perkara sebenar.. mane nak dtg duit lagi.. pasal harta kekayaan mak bapak die sanggup mengaku kebenaran… sian nye

  17. Maruan 214 October 2, 2017 at 10:31 am

    Tak silap Aku dia satu club bola dgn Aku dulu Time form 1. Dia defend terbaik wo.. last Dah jadi maknyah em

  18. Official Elven October 2, 2017 at 10:31 am

    lagu seram 😂

  19. Syafiee Talesrunner October 2, 2017 at 10:31 am

    semoga diberi hidayah 🙂 innshaa allah amin😌

  20. miss Ct October 2, 2017 at 10:31 am

    I keliru sebab kawan i perempuan suara kasar
    Hahah tak tahu lahhh keliru pula hehheheeheh

  21. alifZ 977 October 2, 2017 at 10:31 am

    Babi la. muzik seram mcm citer hantu je. dahla aku tgk tengah 2 pagi buta ni

  22. tang inamo bobo October 2, 2017 at 10:31 am

    memang susah jadi keluarga dia.memang tak boleh buang jgan hina.tapi KENA LAH TEGUR..

  23. TEO Siong Heng October 2, 2017 at 10:31 am

    memang betul kata sajat tu

  24. Gpm Skp October 2, 2017 at 10:31 am

    Sajat ni kalau lelaki handsome.. kenapa awak berubah Ya Allah

  25. My name is October 2, 2017 at 10:31 am

    Kalau sesape jumpa sajat nie tolong tanye dia nie video sape yang ngaku dia makyah. Hahaha bodoh lha sajat nie nak ckap dia tu ponpuan lgi skrang. Hahahhaa oh agaknye nie adik dia kot. Hahaha

  26. makhluk halus October 2, 2017 at 10:31 am

    saya suka saya suka…semangat kawan…teruslah berkarya. semoga berjaya. dan membantu sesama manusia.dan saling tolong menolong. jangan macam orang-orang yang koment just koment. belum tentu yg komen nie orang baik. semangat kawan. berjaya lah selalu.

  27. Ria Ria October 2, 2017 at 10:31 am

    Ni mase tetek dia Kecik lagi 😂😂😂

  28. A Knight To Remember October 2, 2017 at 10:31 am

    "SHE" is a BOY! Forever and ever😅

  29. Roslan Ahmad October 2, 2017 at 10:31 am

    mangkaq

  30. John smith October 2, 2017 at 10:31 am

    shit

  31. Coeyi Eima October 2, 2017 at 10:31 am

    dia nk org terima dia dan faham dia. hm, tapi mcm mna kita nk terima bnde yg salah. no hate just pity.

  32. Ezzatie Najihah October 2, 2017 at 10:31 am

    lagu takyah seram sangat

  33. zombie 66 October 2, 2017 at 10:31 am

    Sajat cun

  34. aiman man October 2, 2017 at 10:31 am

    dkt nk mati kau tahu la nnti

  35. Johanna Johan Ariffin October 2, 2017 at 10:31 am

    Semoga sempat bertaubat. Apa pun.. saya tak sokong ubah jantina, but lagi tak sokong org yg mengkutuk Hina Dia. Dia buat dosa, anda tambah dosa. Allahhh..

  36. Nuls Zri October 2, 2017 at 10:31 am

    Semoga cepat diberikan hidayah dari Allah..berubah laa sebelum kiamat datang..klau tak nak jugak mohon tempat awal tiket gi neraka

  37. sha da October 2, 2017 at 10:31 am

    dulu cakap lain. kenapa sekarang ngaku pmpuan tulin pulak ??

  38. Nur Nazrah October 2, 2017 at 10:31 am

    Tak boleh buat contoh maknyah itu perempuan ini. Maknyah hanya nama. Rasenye xsesuai. Sebab dalam al-Quran, hanya ada lelaki, perempuan, khunsa

    Masa ni macam xlawa sangat. Sekarang macam da lawa sikit

  39. jit viper October 2, 2017 at 10:31 am

    Laa…😎budak setiawan lumut ke rupa2nya

  40. jit viper October 2, 2017 at 10:31 am

    Oooo😎budak setiawan rupa2nya dia ni!

  41. cik jia October 2, 2017 at 10:31 am

    Dulu sajat ade gitau pasal video nie. Die mengaku maknyah sebab video nie berbayar. Hahahha moga sejat berubah

  42. Faridah Ad October 2, 2017 at 10:31 am

    dimana halal/ atau berkat bila dh mcm ni..dia sendiri cerita dia ambil hormon..sebenarnya xde siapa nk pandang serong..cuma bertaubatlah sebelum terlambat😢yg dikesalkan bila ajal nanti.

  43. DJI Phantom October 2, 2017 at 10:31 am

    Dia lelaki

  44. Rahmat Mohd October 2, 2017 at 10:31 am

    kt sini mengaku maknyah tp, knp yg skrng mengaku khunsa plak??? ni yg x faham, tolong jelaskn yg btul2 tepat pd sy sbb sy takut nnti sy salah faham n berdosa plak
    kn

Leave a Reply