Loading...

24 thoughts on “Viral orang suruh belajar dia main phone kan dah mendapat

  1. Mika Kagami September 26, 2017 at 11:11 pm

    hahaha

  2. nick austine September 26, 2017 at 11:11 pm

    lain kali lempar kuali besor sikit hahhahaha

  3. Noraidah Taib September 26, 2017 at 11:11 pm

    Hai mabang kau main lempar periuk ..sebaik tak bocor kepala

  4. freddy krueger September 26, 2017 at 11:11 pm

    belakon je ni

  5. Nur Alya Syazwani Bt Abdul Lattif Syazwani September 26, 2017 at 11:11 pm

    Aku suruh baco bukn surh pegang talipon….😂

  6. Tengok Movie September 26, 2017 at 11:11 pm

    suara kawan dia tu

  7. _ Am_ September 26, 2017 at 11:11 pm

    Laawaakkk kannn

  8. shahrol rock September 26, 2017 at 11:11 pm

    hambik ko…periuk terbang..haha

  9. Zaim Nor Rizan September 26, 2017 at 11:11 pm

    hahaha.bawak lawak

  10. Hakim Max 2.0 September 26, 2017 at 11:11 pm

    Mne lawak dia?

  11. Zan Ismail September 26, 2017 at 11:11 pm

    Org srh bljr bkn main telepon…hahaha

  12. Che Ahmad Hazman September 26, 2017 at 11:11 pm

    Kesian..sendiri jd bodoh..nak buat lawak la kononnya..lawak ni kelas bawahan..tahap jamban tahi babi..langsung aku tak gelak..ni semua tahi..konon konon lawak la buat2 pegang buku terkalih?kesian

  13. Cute Kitty September 26, 2017 at 11:11 pm

    Guys pergi apps store download app shoplex anda boleh mng IPhone &mcm2 lagi dgn hanya satu coin,saya nak bagi free coin dkt semua.cpt install dan sign up guna code ni (EKB3UA)nnti dpt free coin& make sure verify account utk dpt free coin tq guys

  14. dina sofia September 26, 2017 at 11:11 pm

    lol

  15. Nick WC September 26, 2017 at 11:11 pm

    action
    cut
    sakit bodoh
    hebat lakonan anda

  16. Wan Abdul Rahman Wan Nazmy September 26, 2017 at 11:11 pm

    Huhuhuhuhuhuhihihihihihahahhahhhahahahahhahuhuhhuuhohohohohohohehwhehhwhehwhwhehhwhwhuehhuehhuehhueh

  17. R apiz September 26, 2017 at 11:11 pm

    lakunan ni kurang baik laa.. cuba buat yg hempuk betul2.. tapi jangan la kuat sangat takut mati lak member kang…. lepas tu bakar

  18. ig:kerascokeng 46 September 26, 2017 at 11:11 pm

    acting je tu

  19. Muhammad Nabil September 26, 2017 at 11:11 pm

    tu ler mase sekolab rendah tak nk belajar ni dah sekolah menegah asyik main phone …nasib baru kena baling periuk ..nasib tak kena pedang ultraman

  20. Iron Syafiq September 26, 2017 at 11:11 pm

    Garangnya ayah dia hahaha

  21. Amirul Ashraf September 26, 2017 at 11:11 pm

    Like meh

  22. Muhammad Farhan September 26, 2017 at 11:11 pm

    Hahahaha🤣🤣🤣…tula main lagi kn dh mendapat balingan kuali drpd mak..mcm mne sakit x? hahahaha

  23. Edy Low September 26, 2017 at 11:11 pm

    hahahah kn dh kna

  24. Build Afiv September 26, 2017 at 11:11 pm

    Hahaha

Leave a Reply