26 thoughts on “VIRAL PENGAKUAN DI UPAH KE NOTHING TO HIDE 2.0

  1. MUHAMAD NAJIB October 1, 2017 at 10:08 am

    budak ni la suspek bakar tahfiz kt keramat tu

  2. braun786 October 1, 2017 at 10:08 am

    macam ni lah standard remaja melayu sekarang. layu dan kurang pendidikan.ini kah generasi pelapis anda? hanya mengharapkan tongkat dan menadah tangan pada kerajaan untuk mengubah nasib sendiri. manakala si melayu elit penyamun yang berkuasa pergunakan mereka ni untuk menggemukkan isteri dan poket. Sudah tidak ada pemimpin melayu yang ikhlas lagi.

  3. Algabron October 1, 2017 at 10:08 am

    Duit minyak ex5 pun mak bapak bg ni kn pulak nk trlibat dgn politik..pikir matang sikit dik..ko susah org2 politik xtolong kt..kt sndiri kena siapkn diri..g kerja elok2 ingat mak bapak dilu ape yg kt nk buat..

  4. Boo Anarchy October 1, 2017 at 10:08 am

    Nampak sgt jawap pun bfikir haha.. dpt duit

  5. Black Out October 1, 2017 at 10:08 am

    umno + babi = barisan nasional

  6. Bigogo Yo October 1, 2017 at 10:08 am

    memang dah mcm tu perangai sejak dulu. Sekarang sendiri mau rasa.

  7. Attan Keisha October 1, 2017 at 10:08 am

    Bingai x pasal2 kene tangkap..kene tuduh kene terajang..ko koyak je bj tu..padahal parti sendiri yg buat masalah..

  8. FeeLMix October 1, 2017 at 10:08 am

    melaayu otak kt muka cm lukman podolski

  9. Adam Tanjong92 October 1, 2017 at 10:08 am

    Tak dak pun dia kata diupah..

  10. Rahim Sharif October 1, 2017 at 10:08 am

    Diupah dan disuruh adalah dua maksud yang berlainan.Pergi belajar BM lagi…

  11. Zulfadli Naim October 1, 2017 at 10:08 am

    Mahathir najib ape semua politik is anjing

  12. semerah hati October 1, 2017 at 10:08 am

    tiba-tiba aku pakai baju merah,tiba-tiba aku ada kat situ,tiba-tiba aku ada kat sini, tiba-tiba aku kena diwawancara,tiba-tiba aku polis tangkap aku,tiba-tiba mak aku hijau,tiba-tiba badan ku merah kena libas dengan rotan,tiba-tiba aku suka negro

  13. gaban gabun October 1, 2017 at 10:08 am

    akal vs semangat…akal banyak macai bn..tapi semangat rakyat kian membara..

  14. Syahrul 2RRD October 1, 2017 at 10:08 am

    Melayu zaman sekarang suka sgt tunding jari kat orang lain.. bersatulahh wahai umat islam sekalian ,jgn lah skit2 balaci ,skit2 macai, skit2 penjilat, kite hendak mencari penyelesaian bukanyer MASALAHH WAHAI UMAT MANUSIA SEKALIAN

  15. Zack Zack October 1, 2017 at 10:08 am

    tiba-tiba tertangkap..alahai kunyit😅

  16. Samuel Abraham October 1, 2017 at 10:08 am

    Sapa yg upahnya… bangang ka apa.. tangkap la sipenyupah nyerr.. biol betul lerr…

  17. Abdul Rahim October 1, 2017 at 10:08 am

    sengaja nak buruk Pm N dah dirancang

  18. Macai DAP October 1, 2017 at 10:08 am

    banggang punya parti bunga… budak2 pun kau jadikan bahan politik… ini semua madey karala kutik punya rancangan…

  19. Harizq Shah October 1, 2017 at 10:08 am

    Politik..politik..Jgn lh taksub sgt korg yg ada. Game ni mana2 parti pn leh buat game. Kalo Umno leh kata hantar org buat kecoh, xkn lh pihak lwn xleh upah diorg berdua ni wat statement pengakuan mengaku diri kena upah kononya lh..actually politik sentiasa kotor.

  20. Mohd Shafiee October 1, 2017 at 10:08 am

    Tang mane pengakuan nya

  21. Boy Bie October 1, 2017 at 10:08 am

    kalau aku budak ni saman je

  22. Mohamad Yusof October 1, 2017 at 10:08 am

    Aaron an

    La

    #1
    A4
    L

  23. hafiz likestone October 1, 2017 at 10:08 am

    ORG BUKAN MELAYU SILA TEPUK TANGAN, ORG MELAYU MMG SUKA GADUH SAMA MELAYU,HAMPEH'

  24. Muhamad Riduan October 1, 2017 at 10:08 am

    Bodoh punya anjing Najib !!!

  25. Mohd Arif Bin Ismail October 1, 2017 at 10:08 am

    kena mengaku sebab di upah untuk mengaku..fasiq woi

  26. Idan Qirdan October 1, 2017 at 10:08 am

    Teruk malayu mcm sampah…bosan tengo politik malaya…

Leave a Reply