48 thoughts on “Viral perbezaan lelaki dan perempuan ketika tgk Bola Sepak

  1. Baby Baby December 8, 2018 at 5:15 am

    Ala yg pi ni pun saja ikut pak we depa ja..mana la depa ni minat pun…orabg kata gol,depa pun golllll…emmmmdah tau dah perangai depa ni…trrpaksa pi ja…😁😁😁😁😁😁😁

  2. BRO BRO December 8, 2018 at 5:15 am

    KALAULAH ANAK2 MUDA SEKARANG BERSEMANGAT MACAM NI NAK PERGI BERJIHAD… BARULAH AKU RESPECT πŸ‘Š

  3. Gaming Test December 8, 2018 at 5:15 am

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAVAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. its amni December 8, 2018 at 5:15 am

    aku sorang je ke perempuan yang macam lelaki lelaki tu :/

  5. Amir Aziz December 8, 2018 at 5:15 am

    Wtf…hahhahah

  6. Najwan Nazrul December 8, 2018 at 5:15 am

    Kesimpulannya perempuan yg pergi stadium just nak selfie update2 jer tak payah la pergi ya…kasihanilah yg mmg nak pergi tgk bola dan chant (tiket 40k habis daa)

  7. Anbens 22 December 8, 2018 at 5:15 am

    Pompuan ni ada2 tempat tak sesuai nak kedepan..mcm bolasepak ni..buatnya menjerit and menyanyi..ehh bkn saja sbb aurat tapi epL ke..La Liga ke..bein sport ke..mana ada pompuan nyanyi

  8. de mell des December 8, 2018 at 5:15 am

    Aku lelaki.sape lelaki like ni.JgN cOmMeMt JuSt LiKe tHiS

  9. Zaleha Saad December 8, 2018 at 5:15 am

    Depa tayang phone je πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  10. Mohd Aslam December 8, 2018 at 5:15 am

    Yg depan terlebih excited pulakπŸ˜†,yg penting ad semangat πŸ‘

  11. Sweet Candy December 8, 2018 at 5:15 am

    Xsmpai dua saat aku dah ketawa soal lah jai hahahaha

  12. Zam Zainal December 8, 2018 at 5:15 am

    Tgh on bigo tu pastu acah2 tengok bola depan cam..wadapak

  13. Qayyum Shamizi December 8, 2018 at 5:15 am

    Yg record ni comfirm perempuanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  14. RED BUTTERFLY December 8, 2018 at 5:15 am

    elok la pompuan duduk jer smbil rakam phone…klu sme naik loncat2 mcm bebird dpn tu nnti korang kecam baik bukak tudung jer

  15. kaf alif December 8, 2018 at 5:15 am

    Yg tgh2 ape pondan

  16. Fauzi Poji December 8, 2018 at 5:15 am

    Record update kat story ig

  17. Asikin Ekin December 8, 2018 at 5:15 am

    Amek video time tgh nonton bola tu bukan dorang nak sangat pun tengok,lepas amek video pastu post wat status kononnye tgh layan bola..Pastu menang kalah tnye kwn2..Hahahaha…Itulah prempuan..Klo sy x minat tgok bola.πŸ˜‚..Klo nk tau sape menang kalah tanya kawan je..Kan dah dapat jawapan..πŸ˜‚πŸ˜‚

  18. Fav Fav December 8, 2018 at 5:15 am

    Mentang2 ad prempuan kat blkg,trus smngt nyanyiπŸ˜‚

  19. EdEn_ HaZaRd December 8, 2018 at 5:15 am

    Kdg2 yg laki over lebih lau ada pompuan.. Yg xtau pape pon jdi minat bola πŸ˜‚πŸ˜‚

  20. Abdul Halim December 8, 2018 at 5:15 am

    Umat Islam dilalaikan dgn perkara2 yg laqro…..

  21. Omey Azmilomey December 8, 2018 at 5:15 am

    malayu jgan lupa solat..

  22. Apple Pie December 8, 2018 at 5:15 am

    Kalau jenis macam aku, lagi suka tengok kat rumah je. Riuh dah x macam perempuan. Kalau lelaki tgk boleh terkejut. Nak menjerit pon kita bedal je. πŸ˜‚πŸ˜‚

  23. Littlestawberry chicks December 8, 2018 at 5:15 am

    Tapi even aku pompuan pahal reaction aku time Malaysia menang mcm laki πŸ˜‚ siap lompat2 lagi punya happy die tu πŸ˜‚

  24. AS Production December 8, 2018 at 5:15 am

    gigihnya recordπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚laki tetap steady hahaha

  25. white orchid December 8, 2018 at 5:15 am

    Tak kisahlah cara lelaki or perempuan layan bola mcm mana, yg penting semangat kesukanan dan sokongan tu..

  26. THE PR0FiQ December 8, 2018 at 5:15 am

    klau mcm ni pmpn xleh join ultras malaya.. sbb dlm ultras no camera allow πŸ“΅

  27. sayful2001 December 8, 2018 at 5:15 am

    So pompuan xyah beli tiket. Dah la dudul lelaki perempuan. Xbaik. Baik duk umah sendiri. Kedai mcm gini pun x elok. Sapa nak kata elok aku ni malaikat.. esok dah tua ada anak.. tlg ajar anak lepak mamak n g stadium. Merempit tak nk ajar anak pompuan juga?

  28. Mira Liana swe December 8, 2018 at 5:15 am

    Ok lah girl cuma record jew daripada dia tergedik gedik dekat situ

  29. John Jeppy December 8, 2018 at 5:15 am

    Dah nma pun prempuan, no wonder la adoi

  30. Muhdfaiz Abdrahim December 8, 2018 at 5:15 am

    Haha batak record

  31. Jesse Rose December 8, 2018 at 5:15 am

    Adeh.. Kalau saya mmg dh join dh dorang laki tu haha πŸ˜‚πŸ˜‚ xsempat nak pegang fon rakam2 bagai.

  32. Adam Apiz December 8, 2018 at 5:15 am

    huhuh

  33. Muhd Iman December 8, 2018 at 5:15 am

    Kayu bhaii hahahaha… Tpi ape ii pon semangat cintakan negare tu mesti ade

  34. mustafa Said December 8, 2018 at 5:15 am

    Kalau lah semangat memperjuangkan agama mcm ni….baru sungguh ank melayu.

  35. muchris rosyta December 8, 2018 at 5:15 am

    I lelaki dan I klu tengok bola react macam girl tu. Takde pun nyanyi semangat gitu2! πŸ˜‚

  36. Ady Bah aden December 8, 2018 at 5:15 am

    Up load kt ig.yalllll

  37. overtime 1999 December 8, 2018 at 5:15 am

    Drama melayu agak agak penulis skrip lelaki ke pompuan? Cerita nak sama jer…

  38. Emy 7685 December 8, 2018 at 5:15 am

    Hok aloh….!!!

  39. azhar helmy December 8, 2018 at 5:15 am

    Jgn mainΒ² ngn pmpuan nie…kluar gengΒ² drama kol 7 bru ko tahu…jdi sadin la ko kat situ kena himpit kiri kanan…

  40. nor atikah December 8, 2018 at 5:15 am

    Aku pula terbalik. Abang2 aku tgk bola lek2 je. Aku pulak yg emotional. Lgipun diorg x reti main bola. Masing2 minat badminton dgn bola keranjang.

  41. Eykin Azhari December 8, 2018 at 5:15 am

    bgus jgk aktiviti dieorg dari buat bkn2 kn..mcm nie bru best😁

  42. Mactavish Darwin December 8, 2018 at 5:15 am

    Wat paa laa rakam tu ada DPN mata tgk ja laaa gatai ngoh nak caqi susah

  43. Adam Haz December 8, 2018 at 5:15 am

    Perempuan tu dtg nak tgok bola ke nak tgok laki laki kat situ 😏

  44. Fatin Iliqa Hazarul Ariffin December 8, 2018 at 5:15 am

    Ak perempuan yg suka bola…bkn sbb player handsome ke apa..

  45. Fitri Bb fitri December 8, 2018 at 5:15 am

    Hahaha

  46. Ahmad Ameer December 8, 2018 at 5:15 am

    Tgh survey player2 yg encem2 tu..

  47. M Muaz December 8, 2018 at 5:15 am

    Hm mungkin kalau setiap perkara yg berlaku kaum perempuan yg akan keluar telefon lalu merakam kejadian tersebut berbanding lelaki mungkin barangkali?

  48. Hazriq JR December 8, 2018 at 5:15 am

    Harap lepas ni malaysia juara

Leave a Reply