40 thoughts on “Viral pergaduhann mengunakan parang dikedai makan

  1. Idham Lengleng Lengleng October 5, 2017 at 10:47 am

    korang respect baju kuning.. bt malu je.. hahaha tgk laa baju kuning tu pegang paranf.. baju merah tu tgn kosong.. walaupun dia tgn kosong dia xlari.. aku respect dia lagi.. sbb dia berani

  2. PCOSAMUDERAPTwf โ„ข October 5, 2017 at 10:47 am

    INI DI SBBKAN INGGERIS YG BAWAK MASUK PUAK2 ITAM DI TANAH MELAYU WAKTU ZAMAN DULU MAKIN LAMA MAKIN BESAR KEPALA…TUIKKKKKK..

  3. al-hafiz Hafiz October 5, 2017 at 10:47 am

    Buat laporan polis..

  4. panadol .activ5 October 5, 2017 at 10:47 am

    yg aku nk.gelak,india panggil geng die,geng die pon xbrani dtg…hahaaaa

  5. Muhd Luqman October 5, 2017 at 10:47 am

    Pelik aku malaysia ni sikit sikit gaduh hahaha bro tempat aku , india cina semua ngam takde pun nak gaduh gaduh

  6. Shahirrahim Shahirrahim October 5, 2017 at 10:47 am

    India sudah jerit panggil kaum haahhaaa

  7. Shahirrahim Shahirrahim October 5, 2017 at 10:47 am

    Tapi aku tengok baju kuning tu, kalau tk main barang, rasenye lagi hebat kot, dari segi pukulan die memang terbaik

  8. Shahirrahim Shahirrahim October 5, 2017 at 10:47 am

    Melayu vs india…

  9. syukri aziz October 5, 2017 at 10:47 am

    Bangsa yg gado bawak parang nie dia bkan fighter sbenarnya. Mreka acah gangster. Pdahal hamster. Klu gentle tngan kosong. Tngok sape knock out dlu. Baru laki. Nie bwk parang puihh. Pstu sembang dia otai. Puihhh Kat muka org mcm tu

  10. alan shuhime October 5, 2017 at 10:47 am

    dah miskin, bodoh pulak. dah bodoh, bangsat pulak!

  11. Mad Nas October 5, 2017 at 10:47 am

    Keling pengecuttt

  12. dong dong October 5, 2017 at 10:47 am

    Ini kes criminal. bro baju merah boleh repot kena pukul , diugut ngan senjata tajam. siap ada video lagi.

  13. TIGER TIGER October 5, 2017 at 10:47 am

    Sbb tu alien x nk dtang kt bumi… ssma manusia nk gaduh.. alien jdi pelik..

  14. Mak Aku October 5, 2017 at 10:47 am

    Keling babi

  15. Aquelah Sinjo October 5, 2017 at 10:47 am

    Tanah melayu tapi ekomoni cina pegang . Tanah melayu tapi pekerjaan bangla pegang . Tanah melayu tapi yg merosakkan orang melayu . Tanah melayu hanya kata sahaja yg tinggi melangit tapi hakikatkanye suke menjatuhkan . Sekian dari orang melayu .

  16. MUHAMMAD FARIS BIN AZLAN - October 5, 2017 at 10:47 am

    Tak guna

  17. worrior worrior October 5, 2017 at 10:47 am

    India berani akan berlawan berpuak beramai..lawan2 1 by 1 mmg tak lah..

  18. Abdul Azim October 5, 2017 at 10:47 am

    Kedai dobi sentul ni

  19. G legend October 5, 2017 at 10:47 am

    masuk tempat orang bawak otak bukan pisau๐Ÿ˜

  20. Drim Vincent Drim Vincent October 5, 2017 at 10:47 am

    Pgang parang memang lh bju merah 2 takut nk dkat….cuba sma2 pkai tangan… nk tgok spa tera……bgi mlu je pkai parang gaduh…

  21. myzs alya October 5, 2017 at 10:47 am

    btoi2 bntai je diorg ni negara kite

  22. Tengok Movie October 5, 2017 at 10:47 am

    gangster melayu guna tangan hanya bila melancap…
    India tu tunggu je mamat tu turun kan parang..
    2 orang takut lagi ke ? guna parang phuii gangster melayu. sori sy melayu juga tkboleh blah la tgk gangster melayu. tgk matsalleh cara diorang fight mcm mana, fair takde guna parang pakai tangan sekali tumbuk K.O tapi melayu tumbuk 10 kali tak rasa lagi.

  23. HY ROSSI October 5, 2017 at 10:47 am

    pakai parang boleh la nk tnjuk hero try tangan kosong …bru boleh 1lwn1 …bodoh pnya orng

  24. Muhammad Roslan 360 October 5, 2017 at 10:47 am

    Ape kes nie..bparang potong daging lg..hmm

  25. edwin lim October 5, 2017 at 10:47 am

    Tak Kira kaum dan bangsa di Malaysia siapa gaduh siapa salah what we want is peace

  26. Yusman Yusof October 5, 2017 at 10:47 am

    sory la maca disebab kn gurauwan kasar ko aq terlutut buah ko sory sangat dh xde dah maca tu

  27. hairie haniff October 5, 2017 at 10:47 am

    jngn bg muke kt keling ni…ingt diorang ni hormat ke kt melayu, cina pn same" depan je baik

  28. Epul Epul October 5, 2017 at 10:47 am

    ni kt sentul laa.. kat kedai dobi .

  29. leess_ 340 October 5, 2017 at 10:47 am

    hmmm

  30. Kassim Baba Nyonya October 5, 2017 at 10:47 am

    dia panggil geng macha2..geng mancha takut sebab da kena sound abang2 besar melayu dah bukak langkah(SIAP SEDIA)…

  31. Anton Pribadi October 5, 2017 at 10:47 am

    Coba orang melayu sama indonesia berani apa tdk

  32. ํ•˜๋ฐฑ์˜ October 5, 2017 at 10:47 am

    Sebab jenis mcm ni kekadang orang lain jadi mangsa

  33. Fiq 31 October 5, 2017 at 10:47 am

    admin klau ye pn nk viral kasi tmpat betul ye hahaha ni bkn kedai mana ni dobi belakang utc k hahaha

  34. Fiq 31 October 5, 2017 at 10:47 am

    ni dekat sentul ni belakang utc kedai dobi baru hahahaa

  35. su35 vs raptor22 Jupiter October 5, 2017 at 10:47 am

    Jgn pangil polis Panggil ppim baru tahu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  36. Linda Fauzi October 5, 2017 at 10:47 am

    klau tak tahu crita seb3nar ko org tak pyah nak buat andaian sendiri.tak pasal pasal gaduh perkaunman plk..ape pon ini tanah melayu.so org melayu yg ada otak pikir ni tanah air
    melayu ,jgn lg bagi org luar memerintah.jgn kerana duit tanah tergadai,maruah hancur.

  37. SHoutz October 5, 2017 at 10:47 am

    tu kapak bkn parang..adoii

  38. KingJack TV October 5, 2017 at 10:47 am

    Dlm ni ada jgak spesis pukimak melayu yg kecam baju kuning .Halo bro mau kasitau sikit . India klau gaduh ada 2 benda ja mreka buat .Parang atau geng . Aku rsa klau brader tu tak acah pgang pisau dh lama brader tu kna gangbang dgn geng2 india ni . Cuba letakkan brader baju kuning dkt india tu .aku rsa dh bersepai darah sbb apa ? India takda hati perut .Bukan semua yaa .

  39. DL HS October 5, 2017 at 10:47 am

    dua2 bdoh

  40. Gmilmax Gmilmax October 5, 2017 at 10:47 am

    arr tulaa.. Melayu menangkan mlyu. keling menangkan keling.. bodoh la.. nmpak sgt bodoh dekat situ.. dua2 bangsa bangang tak reti nak hormat orang lain..

Leave a Reply