Loading...

38 thoughts on “Viral perkara yg tak dijangka berlaku baru lepas jatuhh

  1. Farid Zuan November 29, 2017 at 3:27 am

    Haha .. woii marah sapa ..

  2. Anti Macai November 29, 2017 at 3:27 am

    Lau towing dtg tak sampai 5 minit lepas kejadian ko org pakat tukol kepala pembawa towing tu yea..

  3. Omay C November 29, 2017 at 3:27 am

    Aku xthu nk kesian ke nk gelak

  4. Gula Batu November 29, 2017 at 3:27 am

    Ateeeee… ngapeee le situ kome melabun… yakwohhhh… beghansur le lekaih… kawan kome pn udoh cakap bukan nak ngalo… tup2 udoh datang kancil menggeletek licin…

  5. Alan DoubleSix November 29, 2017 at 3:27 am

    Subhanallah'

  6. Izzat Safwan November 29, 2017 at 3:27 am

    Aku rasa kereta tu nak Pergi elak selekoh tapi sebab dia bawak laju sangat sebab tu tergelincin Dan jadi seperti itu

  7. penonton youtube November 29, 2017 at 3:27 am

    Boekk…. Hahahahah

  8. Siva Pavi November 29, 2017 at 3:27 am

    Nasib malang 😂😂

  9. sarwan ali November 29, 2017 at 3:27 am

    Alamak budak keje kat iman resources ke tu baju kantoi

  10. Roy Roy November 29, 2017 at 3:27 am

    kes letak mnyk..

  11. Pecinta Dua roda November 29, 2017 at 3:27 am

    Aku rasa keta tu minum ketom

  12. Adha Din November 29, 2017 at 3:27 am

    """ wuu kereta [woii!!]"""
    back sound😹

  13. Insan Yang Lemah November 29, 2017 at 3:27 am

    minyak atas jalan ny..budak-2 ny pown dh jatuh dulu,lepastu tgok kancil tu punya drift nmpak sgt ada orang letak minyak atas jalan..lincin dy lain mcm kot

  14. Amirul Shah November 29, 2017 at 3:27 am

    Driver: langgar budaakkkkkk
    Mangsa: woiiii!

  15. VideoViral Malaysia!!! November 29, 2017 at 3:27 am

    kreta tu laju sgt

  16. dina sofia November 29, 2017 at 3:27 am

    Ada yg luka parah ke lepastu?

  17. Quick Silver November 29, 2017 at 3:27 am

    NI KES TOWING KETE LETAK MINYAK KAT JALAN. AKU PENAH KENA MACAM NI. HATI2 GENG TIME JALAN SELEKOH.

  18. Ejart klown FPSmalaysian November 29, 2017 at 3:27 am

    NANI ? kansei dorifto~

  19. Nazry Nazry November 29, 2017 at 3:27 am

    kalau nak masuk lumbe kete. x yah viral bro. drift pon x pandai. sikit2 nak tunjuk. kasi mkn belacan sikit.

  20. Bear Keramat November 29, 2017 at 3:27 am

    Minyak

  21. Amiin Hassan November 29, 2017 at 3:27 am

    elok sgt la tu.. kalau dh jadi kat tempat corner/selekoh camtu.. jangan duk lme2… kan dh jdi satu lagi alkisah..

  22. EnErGuYzZ _ November 29, 2017 at 3:27 am

    mesti kena tu ingt Ada jpj Kot haha tu yg buat drift hahaha

  23. Fie loyalety November 29, 2017 at 3:27 am

    Kenapa tak sambung rakam kan rugi tuh mesti semua orang nak tahukan lepas kejadian tuh haha

  24. abang man kendur November 29, 2017 at 3:27 am

    Buleh pulak dia sound 'WOII' lepas kena langgar tuu..hahahah

  25. AA November 29, 2017 at 3:27 am

    kete tu terkejut ada diorg tepi jalan. kete tu ingatkan roadblock, tu yg tekan break tu.

  26. Danish Afiq November 29, 2017 at 3:27 am

    terkejut aku 😂

  27. tok chai November 29, 2017 at 3:27 am

    Nasib baik kereta blkg xda😂😂

  28. Haffiqz Mna November 29, 2017 at 3:27 am

    Nasib baek kreta blakang xde..last2x smpai kreta 😂

  29. Soekarno quetoes November 29, 2017 at 3:27 am

    Jalan licin

  30. ADVENTURE ROBLOX November 29, 2017 at 3:27 am

    kereta tu terbalik ke

  31. ADVENTURE ROBLOX November 29, 2017 at 3:27 am

    memang dasyat

  32. Master XD November 29, 2017 at 3:27 am

    Khianat ni… Letak minyak atas jalan

  33. isyraf ismady November 29, 2017 at 3:27 am

    lol

  34. vandersar32 November 29, 2017 at 3:27 am

    Apa kesudahan bikers tu?

  35. Siput Malam November 29, 2017 at 3:27 am

    ni la sbb lando marah… tayar celup… nampak tayar tu bunga xsekata…..

  36. Nick WK November 29, 2017 at 3:27 am

    TOKy0 DriFt

  37. alesya s November 29, 2017 at 3:27 am

    Apa yang jadi lepas tu???

  38. ALIF Rashid November 29, 2017 at 3:27 am

    Wah amazing tu lah pandu biar lambat asal selamat

Leave a Reply