21 thoughts on “VIRAL PPIM BAGI PELUANG DEKAT BOY IMAN SAMPAI JUMAAT

  1. Akram huzaifah September 25, 2017 at 9:37 am

    Org klu scammr tetp akn putar belit

  2. Akram huzaifah September 25, 2017 at 9:37 am

    Mana hmba allh tu,dh muat vdeo fb,bru tau lgit tnggi ke rendah,jgn x tgk langsi kdua

  3. Eedy Wynter September 25, 2017 at 9:37 am

    pakcik yg pakai jacket tu cara cakap mcm cerdik pandai… kene juga tipu..

  4. Akram huzaifah September 25, 2017 at 9:37 am

    Dnial pelawak solo pun prnh kna tipu dgn omar ni 30ribu..nti ade lh hmba allh ni pnyayang..enth pnjuru mana msuk,main terjah
    #ini org lma kata prgai mcm main acah blkang prang..

  5. Akram huzaifah September 25, 2017 at 9:37 am

    Org yg kne brape lma,qs tu akn buat pngiraan..aku krje compny syarikat,yg action blh ckp org tu slh ke ape,x kne btg hdung blh acah2 x langsi..

  6. Akram huzaifah September 25, 2017 at 9:37 am

    Tgk dia byar dgn company mana,slpas byar main tukar compny,msuk lpas tu kblkng..tgk biar bfkir..mna ade compny blh bgi spruh discount,lesen qs ni blh tntu kn hrga bkn sbrngan,smua org blh buat stamnt kt polis,mna ade compny mna blh amik aleh syarikat

  7. Akram huzaifah September 25, 2017 at 9:37 am

    Klu kau rsa x langsi,tgk ape dia buat lpas ni,x prlu nk bdoh kn org,kau spe..sblm kau ckp,sdara aku pun ade yg ke,rsa hbat,kes mcm ni bnyak brlku..jgn acah2 mcm kau pro..x prlu acah2 backup,brape bnyak baik..hri jmaat kata nk jmpe,omar pun x de hri ni,duit msing2 x dpt..klu kau rsa bgus,join ppim…matang biar pnglman,bkn dgn umur..

  8. anak perak AMSP September 25, 2017 at 9:37 am

    Minit 10:36 hahahahhaha abg azmi otak abg pandai lah….
    Hahahahahahhaha naya la kao omar oi.di topok kepalo dio tu sonang.hahahhahahaah

  9. Yuss Ebo!!! September 25, 2017 at 9:37 am

    Nasihat sy bg mangsa berhentilah nk ambil jln mudah rmh durian runtuh bagai.logik akal sudah,kita renavtion rmh pun pling xd 20-30k,sebaiknya gunakan duit anda dgn cr berhemah,baik select contraktor yg dilntik cidb,sah then kita bt sndri,nk design sndri.walaupun mngkin kos nya mahal tp pasti 100 % rmh milik kita.jd pembeli yg bijak,dihrp kita semua brhati2 scammer mrata2 zmn skrng ni

  10. Wan Syaifulaizan Wan Yusof September 25, 2017 at 9:37 am

    Kalau melayu2 ni tak tamak, nak cepat kaya takde la kena tipu kat sana sini. Pakai otak la sebelom invest dlm apa2 bisnes.

  11. haji playboy September 25, 2017 at 9:37 am

    Dh viral kt youtube ni..mne nye si dalang nk kluar.. dh tau2 org nk dia kluar ari jumaat

  12. ohhh Fitri September 25, 2017 at 9:37 am

    satu unit rumah rm 80k…dua unit rumah rm 100k…gila murah….hahaha…gempak

  13. Liteyo Vlastkoe September 25, 2017 at 9:37 am

    apa kejadah buat binaan je bkn rmh..projek kejadah ni??

  14. pakja rx September 25, 2017 at 9:37 am

    Penpu penyamun memang cekap putar belit…,

  15. azli jebard September 25, 2017 at 9:37 am

    mula2 aku xrase nak comment… tpi bila tgk rase ustaz sorg je yg tak EMO…yang lain semua sama je… paria….

  16. Black Shadow September 25, 2017 at 9:37 am

    si dalang sebenarnya c umar ni la.. ckp belit

  17. apis azali September 25, 2017 at 9:37 am

    tak sabar nak tunggu jumaat…

  18. mel Ling September 25, 2017 at 9:37 am

    Assalamualaikum, saya dpt merasai yang bersalah dari kes ini ialah kesemuanya kerana dari segi percakapan…

  19. Aroma World September 25, 2017 at 9:37 am

    PPIM ini lebih hebat dari jabatan atau penguatkuasa yg diberi gaji oleh kerajaan. Bkn bohong..!

  20. Mohd Zamsyah September 25, 2017 at 9:37 am

    best betul cara ppim tekan dia baru tau takut hahahaha

Leave a Reply