Loading...

49 thoughts on “Viral PPIM Bengang Dengan Boy Iman, Bertumbuk Dengan Scammer Omar

  1. Harjit Leddar September 25, 2017 at 12:27 am

    Tahniah Abg Long.. Kita Support you bos

  2. watie2340 September 25, 2017 at 12:27 am

    Sampai ada mangsa yg mninggal dunia 😢😢 kes x settle lg, 3 ekor pnyamun tu mmg x de hati perut, nape x tipu je ahli keluarga or suku sakat or knalan penyamun tu biar mrk rsa 😤😤😤, duit la ni susah nk cari sng2 je kna rompak, diharap bkl pembeli2 rmh lps ni kna bljr mcm mna nk beli rmh

  3. Syafiq Pisal September 25, 2017 at 12:27 am

    Thanks a lot ppim

  4. Zaifah Abidin September 25, 2017 at 12:27 am

    Hero masyarakat…..

  5. Ahmed Javis September 25, 2017 at 12:27 am

    😅

  6. Amirul Mohd Zain September 25, 2017 at 12:27 am

    terbaik lah abg yusof ni…klau lah dia ni abg aku….hehehehehehee

  7. Isman Wafiza September 25, 2017 at 12:27 am

    Alhamdulilah..masih ada lg org yg nk bela dan prihatin kpda mangsa ditipu ….terima kasih bnyak2. ALLAH ada disisi org yg ikhlas dari hati yg ingin mnolong .alhamdulilah2 amin2..

  8. kingZy September 25, 2017 at 12:27 am

    steady bang!!

  9. Brotherhood September 25, 2017 at 12:27 am

    Kadangkala itu perlu…Salute Yusuf Azmi and PPIM perjuangan diteruskan ☝️doa mengiringimu wahai saudaraku,salam…

  10. poliklinik rozikin September 25, 2017 at 12:27 am

    semangat perwira,rela bertaruh dgn manusia2 yg kurang berfikir panjang.saya sendiri berbangga dengan abg yusof,peranan yg baik sanggup membela org bernasib baik,semoga di beri umur panjang dan murah rezki.jika saya ada umur panjang dpt la sekurang2 nya berjumpa berjabat tangan.insyaallah

  11. RAHIM AZIZ September 25, 2017 at 12:27 am

    Kami berbangga dengan anda semua berdiri diatas jalan kebenaran………….

  12. adi raimin September 25, 2017 at 12:27 am

    dah settle ke kes nie boss?? boy iman tu jng kasi muke.. bley plak bershooping ngan bini die..apo lahhh mengonceng org jo..

  13. Daniel Minis September 25, 2017 at 12:27 am

    Ppim syabas.. perjuang malaysia aku support korg dari belakang dan aku doa kan dapat selesai kan kes ni Amin…

  14. Mr Nobody September 25, 2017 at 12:27 am

    Orang yang beriman adalah orang yang mampu menahan kemarahannya… tahap kesabaran tinggi .. itulaa orang yang beriman .. Banyak masalah Boleh diselesaikan dengan pelbagai cara ..

  15. ZEROCOOLOOCOREZ September 25, 2017 at 12:27 am

    Kesabaran … Harap Lepas Ni Orang Kiri Kanan Dia .. Makesure Bantu Cool Down Kan Dia Segera Bila Dia Dah Hilang Kawalan..

    #TeruskanUsahaAndaPPIM
    #SayaSokongAnda

  16. Zulkafli Adam September 25, 2017 at 12:27 am

    You are the best,bro Yusof Azmi,keep up the good work.Semoga usaha anda d berkati Allah.No retreat no surrender.

  17. Haziq Hilmi September 25, 2017 at 12:27 am

    PPIM IS HERO!!!!

  18. Zaber Zee September 25, 2017 at 12:27 am

    Mmg patut pn…diorg kena..Saya rasa penipuan yg semcm ini patut…Diambil tindakan yg sepatutnya…Terima kasih diatas perjuangan anda…PPIM…Yg membela nasib org2 yg tidak terbela sebelum ini…Skrg sudah semakin terbela…Diharap semuanya akn dpt diselesaikan kelak

  19. Kenyadik Juak September 25, 2017 at 12:27 am

    Slm PPIM Yusuf Azmi saya dari jauh pun sentiasa berdoa dan sentiasa bersama PPIM.Kalau setakat samseng usah takut dan gentar berjuta org seperti kami di belakang PPIM.

  20. aBaNG bOnaR September 25, 2017 at 12:27 am

    pd ppim tlg jgn lepaskan boy iman..dia pun terlibat

  21. aBaNG bOnaR September 25, 2017 at 12:27 am

    boy iman mmg pukimak,org tgh sedih padal duit lesap..dia leh sdap shoping sakan..kan cilaka tu!

  22. Viral Malaysia September 25, 2017 at 12:27 am

    Yusuf azmi PPIM is the best!!! dia ni ialah hero malaysia..ini baru betol HERO MALAYSIA!!!

  23. Irsyad Ismail September 25, 2017 at 12:27 am

    terima kasih sebab guna tangan tuan sebagai wakil tumbukan kepada manusia manusia syaitan….

  24. John 72 September 25, 2017 at 12:27 am

    Mudah mudahan Allah swt melindugi ppim….insyaAllah….aaminnnn

  25. fairul September 25, 2017 at 12:27 am

    Terbaek saudara Y A. Teruskan kami tabik sama awak

  26. Nazree SHAH September 25, 2017 at 12:27 am

    👍👍👍👍 PPIM

  27. garing cafe September 25, 2017 at 12:27 am

    kami sokong PPIM… dan paham perasaan pengarah PPIM yang bengang dan marah,,,,,bila perasaan kasih sayang berada pada tingkat yang tinggi,membayangkan keadaan mangsa2 penipuan yang susah,,,dan berdepan dengan seseorang yang tak nak bertanggung jawab,,,angkuh,sombong dalam menyelesaikan masalah……saye manuia biasa mungkin akan melakukan hal yang sama,,,,,,yaitu bagi pelajaran buku 5

  28. Wan Ahmad Wan Nasir September 25, 2017 at 12:27 am

    Pastikan boy iman satu lokap ngn dato kabi

  29. hafif shaari September 25, 2017 at 12:27 am

    syabas PPIM we support u PPIM

  30. ahmad albab September 25, 2017 at 12:27 am

    Video dia ada dengan aku..tgk la

  31. Fadzlan Waridwan September 25, 2017 at 12:27 am

    Dh agak dh…konsep.samseng ppim ni…apa kuasa ko nk main terjah2 org..ko nGO je…report polis n saman je la…nk tlg, bayar duit guaman mangsa…

  32. Wade Von Haussen September 25, 2017 at 12:27 am

    Kudos ppim…
    Teruskan perjuanganmu

  33. JDAinterior Azraffi September 25, 2017 at 12:27 am

    PDRM buat apa?

  34. naim shariff September 25, 2017 at 12:27 am

    Harap sgt yusuf azmi ni bertanding mengantikn najib,

  35. manja sayang September 25, 2017 at 12:27 am

    👍👍👍trbaik

  36. Kusaidi Anuar September 25, 2017 at 12:27 am

    terbaikkk

  37. ARiP RaYYaN11 September 25, 2017 at 12:27 am

    kalau xbawa ke makamah,mcm kite sedang mnyelamat jenayah2 ni,.undang2 ade,sy rase ramai sokong jika dorang ni dmasukkan ke penjara dn didenda. . ..sy xthu la knpe xberkenang dngn boy iman ni,terang2 die tak hiraukan ape yg trjdi,

  38. ARiP RaYYaN11 September 25, 2017 at 12:27 am

    sy tengok dri awal2 boy iman tu,ape yg terjdi mcm tak trkesan kat die,siap saman lgi,mate duitan die ni,die ambik kesempatan,mohon adil ,mereka smua terbabit mohon ke muka keadilan.wajibb itu

  39. ARiP RaYYaN11 September 25, 2017 at 12:27 am

    sy nmpak dri awal2 lg ,tnye la smua orang pendapat pasal boy iman,…trus berjuang ppim ,insyaAllah terbongkar sikap sbenar dorang ni,.

  40. ARiP RaYYaN11 September 25, 2017 at 12:27 am

    sy xberapa percaya boy iman..kalau die dpihak benar,kenapa nk bertumbuk bagai,die dh thu awal2 penipuan ni,die bukan calang orang,harap jngn terlalu percaya kat boy iman tu

  41. Let it Be September 25, 2017 at 12:27 am

    hmmm.. mendapat pun si omar tu ! geram betul jenis ayat manis kaki putar belit .. naya ke org lain je tau !

  42. fascinating niceview September 25, 2017 at 12:27 am

    wsalm wbt

  43. ho kap September 25, 2017 at 12:27 am

    SCAMMER MAMPOS MASOK NERRAKE!!!!!

  44. nego co September 25, 2017 at 12:27 am

    Omar Keling berkicap????? Nampak ke kicapnya gelap gelita…? Bagus bagi si Boboiboyot tu sekali. Biar dia boleh buat thesis kicap Dan falsafah Belon.

  45. yee mukthar September 25, 2017 at 12:27 am

    Kami xkan kecam kepada pihak ppim, ppim bnyk membantu rakyat malaysia

  46. yee mukthar September 25, 2017 at 12:27 am

    Yusuf azmi we are support your from behind, betoi ke dok speaking aku ni, hahaha, yg penting ppim terbaik dan patut disokong kerana membela rakyat malaysia yg teraniaya drpd pihak2 tertentu….

  47. Faris Iskandar September 25, 2017 at 12:27 am

    smga Allah S.W.T Mlindungi anda dn kluarga.amin

  48. Mustakim 09 September 25, 2017 at 12:27 am

    Teruskan usaha murni ini

  49. Rajaie Rajaie September 25, 2017 at 12:27 am

    Semogaa allah permudahkan urusan takbir allahuakbar

Leave a Reply