Loading...

45 thoughts on “Viral saat-saat sebelum kereta terbabas akibat letih atau mengantuk

  1. Faiz Hakimi September 21, 2017 at 12:57 pm

    kejar la bagi hon bonggok

  2. Ivan Ban September 21, 2017 at 12:57 pm

    Ape lah orang yng rakam tu…

  3. letzsee9 September 21, 2017 at 12:57 pm

    Yang rakam ni otak tak cukup berkembang.. Tak ada kebijakan untuk membuat sesuatu padahal seorang manusia yang waras dan tidak bodoh sudah semesti akan membunyikan hon atau paling tidak pun tidak menjerit kegembiraan sebegini.

  4. Goku supersaiya September 21, 2017 at 12:57 pm

    kalau dalam situasi camni,ini guna nya lampu high beam myvi dan hon tenonet nonet..

  5. Pejoi 2883 September 21, 2017 at 12:57 pm

    Semua Banggang..

  6. CIPAP MASAM September 21, 2017 at 12:57 pm

    majoriti yg komen sini smua setuju yg rekod video viral ni mmg sgt2 bodoh…spatutnya eksiden boleh dielakkan, bkn buat gelak2 mcm tu…setuju x smua?

  7. CIPAP MASAM September 21, 2017 at 12:57 pm

    babi pundek punyo kelate…xdop raso nok tolong, x abih2 dok jerit mnyalak supo anjing wehhhh butohhh

  8. Pak Lah Pak Lah September 21, 2017 at 12:57 pm

    nk rakam tpi takut2

  9. Nadzri Muhammad September 21, 2017 at 12:57 pm

    Viral lebih penting dari tolong orang lain…nanti bila kena Kat batang idung sendiri baru padan muka…nanti bila Tanya kenapa x tolong ..orang lain jawab .. Buat nak tolong ,I cuma nak rakam buat viral je..padan muka.

  10. Azil Hakim Abdul aziz September 21, 2017 at 12:57 pm

    Dh rakam panjang2 pastu gelak2…. baik lah korang bg hon kat dia biar dia sedar bahaya kat depan.. skrng dh jd camni br korang nk laillahillalah…

  11. Do Wan September 21, 2017 at 12:57 pm

    Bodoh punye tukang rakam nih …dh tau org bwk kete tu ngantuk..srh dye benti..ni x..suke lg tu tgk..bahalol bin tolol…dh terjadi baru nk kesian kt org xcdent tu..org mcm nih pun ada ka..

  12. aidil zack September 21, 2017 at 12:57 pm

    Bodoh yg merakam nii….ptt hon laa td….tau menjerit mcm bahalol..

  13. Lobo King September 21, 2017 at 12:57 pm

    tak guna duk takbir slalu…pttnya gi cegah bkn duk jerit….setan yg viral ni….beruk!!!

  14. maya arluna95 September 21, 2017 at 12:57 pm

    yg rakam mcm sundal..da thu kete dpn mcm tu,knpa xkjar dan block dy..suoh dy berhnti rehat..ini x bole plak memekak dlm kete smbil rakam.bodoh lembu…

  15. Black Roses September 21, 2017 at 12:57 pm

    Kalau kat negara orang putih,diorang dh hon kalau tengok kereta mcmni…hanya sebab nk rakam and bleh crita kat org aku tgok ni tgok ni..hon la wei..kalau terjadi kat kau nti xtawla…org xhon kau tgh ngntuk bwak kreta..

  16. Filzah Izzati September 21, 2017 at 12:57 pm

    Mulut je lebih yg dlm kereta ni.

  17. Filzah Izzati September 21, 2017 at 12:57 pm

    Yg rakam ni pun satu. Kau dah lama perasan. Patutnya hon lah kekuat lelama. Biar yg mengantuk ke yg letih tu tekejut. Biar alert. Aihh dah terbabas reti lak nak jerit jerit

  18. Pika Saje September 21, 2017 at 12:57 pm

    bodohh yg rakam ni..g laa tlg

  19. Sky September 21, 2017 at 12:57 pm

    aku langsung x terkejut kreta tu excden..tpi terkejut makcik tu dok memjerit..mcm nak bg penampor jaaa haisss..😏

  20. Ashry Ahmad September 21, 2017 at 12:57 pm

    yg rakam bongok…atas bawah atas bawah…

  21. MEGAT MOHD HAFIZ September 21, 2017 at 12:57 pm

    Yg rakam mcm sial, blh gelak2, mcm bodoh ank haram

  22. Najwa Zulfakri September 21, 2017 at 12:57 pm

    lgar yg rakam ni bior mati..

  23. Mr Wasabi September 21, 2017 at 12:57 pm

    knp x hon ke ape? dok syok record je

  24. EJAM SYKES September 21, 2017 at 12:57 pm

    mabok ???

  25. Anna Suzana Zamri September 21, 2017 at 12:57 pm

    Seronok tgk org mati ???

  26. Anna Suzana Zamri September 21, 2017 at 12:57 pm

    Yg rakam ni bodoh . Hg dah nampak org tu ngntok p laa bagi hon dkt dia bagi dia sedar . Boleh pulak dokk gelak2 mcm bodo ! Hurm xfhm aq . Seronok ka ?

  27. hisham ibrahim September 21, 2017 at 12:57 pm

    Yg rakam tu bodoh..knp tak kejar je keta tu..tekan hon ke pe..bangang nak mampus

  28. Seremban 8787 September 21, 2017 at 12:57 pm

    jerit2 minah2

  29. ali thecrack September 21, 2017 at 12:57 pm

    Susah nak cakap……@#$!

  30. Zakiah Muhammad September 21, 2017 at 12:57 pm

    Orang yang rakam nie bangang… Taw nak menjerit je… Cerr bayangkan kalau laki kau tu bawak kete mcm orang mabuk… Marah pulak? Xkot pulak?

  31. Cek Yah September 21, 2017 at 12:57 pm

    hon la bodoh … bkn jerit

  32. muhamad nazar September 21, 2017 at 12:57 pm

    Kejo hon lah

  33. Budok Klate September 21, 2017 at 12:57 pm

    yg rakam ni xde sifat DAKWAH. kalau nampak kawan tu ngantuk hon la kasi amaran!!! atau pon pintas kereta tu kasi dia berhenti. ketuk cermin kereta berbual2 sikit lama2 hilang la ngntk.. yg rakam sahaja dpt faedah viral je lah.. adeh..

  34. man inas September 21, 2017 at 12:57 pm

    Yg rakam slow betul..xde keperihatinan..bodoh bawak la lju sikit n hon krete tu suh benti dulu..klu dri awal ko tolg xdela die terbabas..dengan cuma hnye merakam ape kepuasan yg ko dpt sebenarnye si perakam..??

  35. azlan haritz September 21, 2017 at 12:57 pm

    org yg drive kete dn rakam tu knpe jd "BODOH" sgt??? anda ade hak utk buat tindakan yg sepatutnye.. setidak2nye anda bole selamatkn nyawe pemandu dn nyawe org ln.. dh b'laku kemalangan mcm tu baru nk reti mengucap??? otak letak kt mane hah??? menyirap btul aku kt driver dgn org yg rakam ni… GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

  36. Rizalman Mustapa September 21, 2017 at 12:57 pm

    orang kelate biasalah

  37. Norhaimi Haimi September 21, 2017 at 12:57 pm

    Laillahaillallah konon..nk muntah.pegila dekat hon suruh dia berhenti rht.bkn tengok je suruh dia mati

  38. Brader Jaxs September 21, 2017 at 12:57 pm

    Tergelak2, terjerit2 apa hal?? Hon la kejutkan pemandu tu..

  39. Roy Kam September 21, 2017 at 12:57 pm

    Aku hairan dengan mereka yang merakam video ini.Sepatutnya perakam ni bagi hon beberapa kali sebagai tanda amaran untuk pemandu kenderaan yang mengantuk itu.Pernah sekali aku terserempak dengan pemandu yang mengantuk di sebuah jalan di Terengganu.Aku follow dia rapat,pastu aku bagi hon beberapa kali dan menyebabkan die tersedar dan aku minta die berhenti tepi jalan.Pastu aku bagi sepatah dua kata pada pemandu tu dan pastu aku bla dari situ.

  40. AD NEW September 21, 2017 at 12:57 pm

    asal rakam je??? nape xhon bg driver tu sedar??? saja nak tgk teman tu excident ek??? selfish.

  41. Saiful Safuan September 21, 2017 at 12:57 pm

    Mabuk ketum ni dh tau letih rest larhhh tepi dulu sohaiii

  42. insan hensem September 21, 2017 at 12:57 pm

    kemalangan boleh di elak..kalau perakam ni xbodoh cam hanat…

  43. Uam4me fb September 21, 2017 at 12:57 pm

    Dah nampak pemandu tue bahaya penguna lain ..high beam/ hon lah bagi sedarkan pemandu tue dlm bahaya…ni tidak..asyik menjerit memekak menyalak…bila musibah dah berlaku..baru nak bertahlil…Klu nyawa yg hilang kan tragis..Typical Betul lah

  44. MOHAMAD HAFIZZI MOHAMAD SAHARIL September 21, 2017 at 12:57 pm

    Aku harap spesis spesis yang suka merakam waktu lihat orang lain dalam kesusahan mampos dan pupus cepat ,dalam masa 2 minit lebih tu macam macam kau boleh buat untuk bg pertolongan

  45. mrmuhdfazri zamri September 21, 2017 at 12:57 pm

    hanjingg . hon lah gilew. bukan jerit2.

Leave a Reply