20 thoughts on “VIRAL SAJAT MENANGIS KENA MARAH DENGAN ALIFF SYUKRI

  1. Rafi Rapi December 13, 2017 at 11:43 am

    buang mse jelha buat video mcm nie.. sp setuju unlike

  2. Aqilah Noor Hizam December 13, 2017 at 11:43 am

    Marketing sbb nak tukar sajat dengan bini aliff tu

  3. Rose Onn December 13, 2017 at 11:43 am

    Tergedik gedik menari kat khalayak ramai tu tak malu pula…ni abang Alif nak tegur pandai pula malunya…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  4. Anis Shazwani December 13, 2017 at 11:43 am

    kalau ye pun nak marahยฒ dato xperlu la rakam , sama la macam nak berak dalam tandas , perlu ke buat live ? marah dia professional sikit , you ni memalukan abg sajat la dato , makin jatuh la rating sajat pahni

  5. ko ape hal December 13, 2017 at 11:43 am

    Bila nak kluar ni ..xsabar2 nk unlike..

  6. HandsomeKookie 07 December 13, 2017 at 11:43 am

    Alololo siannya abang sajat kena marah

  7. Kak Yani December 13, 2017 at 11:43 am

    sian sajat

  8. Baby Shark December 13, 2017 at 11:43 am

    Ada nampak mummy happy? Ok dari segi lakonan boleh lah buat mummy tersenyum, tapi bila masuk je suara beruk tuh habis jahanammm!!!! Apa ni???

  9. Amira Mutalib December 13, 2017 at 11:43 am

    Penat dgn marketing strategy yg berbaur lakonan. ๐Ÿ˜ด

  10. lanjore December 13, 2017 at 11:43 am

    Lakonan je tu. nak dpt likes mcm tu laa. Gaduh apa sengih2 mcm tu hahahahahaah

  11. Khairul Azhar December 13, 2017 at 11:43 am

    Pala buto kilan…ni belakon je

  12. Ainna Izati December 13, 2017 at 11:43 am

    marketing level pun ..

  13. i-MASTER CHANNEL December 13, 2017 at 11:43 am

    haha tu la "Abg nak tegur'.. bila Abg aliff tegur sajat nangis pulak…

  14. Nur Diandra December 13, 2017 at 11:43 am

    ni nk tiru cumi cumi jugak ke? ala lapuk dah

  15. Lee Kwang Soo Fandom December 13, 2017 at 11:43 am

    Nampak lisa n yusry cover nak gelak time sajat kena marah๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  16. Qisha beutiful princess Pretty December 13, 2017 at 11:43 am

    celaka punya alif syukri nak marah je

  17. tang inamo bobo December 13, 2017 at 11:43 am

    wayang je ni

  18. Fatin Nabilah December 13, 2017 at 11:43 am

    Korang Ni Nak Mengata Orang Je Cerminlah Diri Sikit

  19. khutub khanahz December 13, 2017 at 11:43 am

    ala pondan ngan pondan gaduh pon setakat tarik rambut je sambil jerit2..

  20. Mr Peregrines December 13, 2017 at 11:43 am

    Pandai berlakonnn si Alif 2 alam ni ..dasar 2 alam …. mencapap je keje …. dah kaya pon bodob

Leave a Reply