29 thoughts on “Viral seram betul rider kurang mahir ni bawak motor

  1. Remon Rampage August 31, 2017 at 5:56 am

    bwk laju kat corner, akan overshoot, makan side kanan 😉

  2. Arep Fadhil August 31, 2017 at 5:56 am

    overshoot ni… kemungkinan rider tu silap masa braking point

  3. Zaiton Isa August 31, 2017 at 5:56 am

    Ni bkn tmpat yg 125zr xcident tu ke?..tmpat mcm sme

  4. Farhan Hairuddin August 31, 2017 at 5:56 am

    Oversteer

  5. Uno Peligroso August 31, 2017 at 5:56 am

    Baik kau main basikal baliklah der kalau corner pun dah masuk jalan orang.

  6. Wenndyn JuansVEVO August 31, 2017 at 5:56 am

    overshoot laaa. maybe dia fikir klau brek blkng akn sliding. klau aku laaa time corner time tu aku lock handle guna enjin breaking laaa.

  7. Mohd Fandi August 31, 2017 at 5:56 am

    slmber je dy..hahah

  8. Ahmad Fauzi August 31, 2017 at 5:56 am

    Ni bukan kurang mahir, ni overshot… rossi pon pernah jad gyni bro..

  9. kecoa tamvan August 31, 2017 at 5:56 am

    Org malayshit klo ngomonk blepotan. Saleko" apa…. bahasa alien.

  10. Riezal re August 31, 2017 at 5:56 am

    dkt indon ke

  11. Indon Bodoh August 31, 2017 at 5:56 am

    jenis baru dapat motor terus bajet rossi

  12. Amar Alauddin August 31, 2017 at 5:56 am

    Sedao kau letak kurang mahir. Sehebat rossi pun slalu je slah. Ni die overshot. Kalau die konar jugak tergolek ah

  13. kuntum takmalu August 31, 2017 at 5:56 am

    rider pelir masam

  14. Fizibosspng fbosspng August 31, 2017 at 5:56 am

    tgk mcm overshot…

  15. Hanzo 24 August 31, 2017 at 5:56 am

    Baru belajar bwk superbike ni

  16. Md Lo August 31, 2017 at 5:56 am

    duit byk beli moto besar belum tentu otak & skill selari

  17. Budok Klate August 31, 2017 at 5:56 am

    tu bukan kurang mahir. lahanat bahaya woi!

  18. Arepeace Mito August 31, 2017 at 5:56 am

    Pergi elite speedway ade school of knee down..xtau baca race line ke..bingai

  19. saiful weng August 31, 2017 at 5:56 am

    hrini hri dia.esok2 hri kita.

  20. Khairul Nizam August 31, 2017 at 5:56 am

    Kuala klawang my home town..

  21. Danial Danial08088 August 31, 2017 at 5:56 am

    sedang rossi pow pernah cium jalan ini kan plak kita, 😊 ..

  22. Danial Danial08088 August 31, 2017 at 5:56 am

    yang mahir pow kdang2 ada juga yg overshot cmtu.. 😊 kalau salah tolong betol kn..

  23. NURUL Cahaya August 31, 2017 at 5:56 am

    org lain jd mangsa

  24. The GUN August 31, 2017 at 5:56 am

    Tu lah tgh seleko bwk laju lgi

  25. Ana Shdh August 31, 2017 at 5:56 am

    Bagi aku masa 0:10 motor yang belah kiri salah bukan belah kanan sebab dah crossline mcm yg dah tertera kat atas tajuk tu bila rider yg kurang mahir bwk motor. Yang belah kanan tu diorang riding corner ke apa ka takde pulak nak makan side belah kiri. Lagisatu takde kenderaan lain dekat lane diorang maybe sbb tu diorang berani nak buat stunt mcm tu kot.

  26. Shahrill Shahrill August 31, 2017 at 5:56 am

    kalau tak pandai bwak sper bike.beli je ex5..bwak snang kos pun murah..

  27. Rusdiela diela August 31, 2017 at 5:56 am

    huhh mau tekemut2 ontot bro due orng tu nak elak kene langgar 😓

  28. Nick WC August 31, 2017 at 5:56 am

    kira mahir la tu tak accident.. kalau aq mau tak hancur aq langar tu orang

  29. mohammad asyraf August 31, 2017 at 5:56 am

    Mcm nih yg bahaya kt genting perez tgh2 kayuh terkejut tetibe muncul

Leave a Reply