40 thoughts on “Viral seram sejuk pandu kereta sekali jumpa makhluk ni

  1. Aided Mizi August 30, 2017 at 1:40 pm

    Slmber je abng ni ngorat …x senng btul pompuan ni kt dunia kena ngorat dh jdiy hntu pon kena hahah

  2. bane mi August 30, 2017 at 1:40 pm

    Orang sembayang kot

  3. bane mi August 30, 2017 at 1:40 pm

    Lol

  4. Zirah Dinamik August 30, 2017 at 1:40 pm

    hahahahaha power hantu ni…slamber je dia jln hahahahaha

  5. WaterBall_03 August 30, 2017 at 1:40 pm

    tipu lah tak kan lah hantu macam tu tak hilang biasanya kalau dah dekat hilang

  6. Mirul 20088 August 30, 2017 at 1:40 pm

    Kenapa kain dia tak kotor….biasa mcm pontianak kain dia buruk

  7. Tok Kasi August 30, 2017 at 1:40 pm

    Perempuan tu nk tipu tk jadi.Jalan relax je mcm manusia biasa. Boek abg ni haha.

  8. Agung Gaming August 30, 2017 at 1:40 pm

    Hahahaha….hantunyaa olah ragaa yaa…:-D

  9. XΕΓ‚ΕšΕ€Ε» xD August 30, 2017 at 1:40 pm

    Jin x pijak tanah

  10. Nur Izzati August 30, 2017 at 1:40 pm

    Entah entah akak tu baru balik dari solat kot . dia bukak telekung tu sebab panas , MAYBE πŸ˜‚πŸ˜‚ .

  11. muhd afiq August 30, 2017 at 1:40 pm

    aku ni selalu tolong merawat org , and tak semestinya jin/iblis tak punya kaki . rata rata yang aku hadap semua Berkaki je . awak belajar mana jin /iblis mana ada Kaki ? pemikiran kolot . dia nak tunjuk diri dia pun dia sakit tau, so sweet dia sanggup bersakit demi nak tunjuk diri dia kat awak . muah

  12. Rain saja August 30, 2017 at 1:40 pm

    Indon claim.. Pontianak asalnya dari surabaya.. Jadi pontianak milik indonesia #doneclaim

  13. Nazroy bananana August 30, 2017 at 1:40 pm

    asal tak minx no kudaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  14. Curang Kawin lain August 30, 2017 at 1:40 pm

    wasit curang kerana tak bagi tumpang…

  15. Hariz Aiman Aiman August 30, 2017 at 1:40 pm

    Kot org tu tngah berak kat sungai..ko pegi tegur terkucil la dia..apa daaa

  16. Anuar 5954 August 30, 2017 at 1:40 pm

    kahkahkah tapi kalau dia tegur tekejut dia

  17. Irul Beng Beng August 30, 2017 at 1:40 pm

    Hahaha kakinya hitamπŸ˜‚πŸ˜‚

  18. Midah Idah August 30, 2017 at 1:40 pm

    pahal aq tgk dia cam baru lepas berak

  19. zainy zai August 30, 2017 at 1:40 pm

    ganas hantu zaman skng ade kaki….cibaiiiii je

  20. Seth Dan Seth Nasir August 30, 2017 at 1:40 pm

    Linda martopo

  21. Tengku Yazid August 30, 2017 at 1:40 pm

    wow seram giler

  22. Paranoid Android August 30, 2017 at 1:40 pm

    Faked!!! Lakonan semata.

  23. Amir Afzan08 August 30, 2017 at 1:40 pm

    tu mesti orng gile kut

  24. Zakariah Baharum August 30, 2017 at 1:40 pm

    Pontianak ..mana ada jalan kaki.

  25. Fikri Shahrudin August 30, 2017 at 1:40 pm

    Diaorang sengaja takut kan kita bagi budak2 tak kelua malam

  26. Hanyakamu Kamu August 30, 2017 at 1:40 pm

    hantu nk glemer la tu bila kna viral

  27. Alif Aiman August 30, 2017 at 1:40 pm

    Ni orang baru lepas berak ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  28. mohd johari ghazali August 30, 2017 at 1:40 pm

    tone calour kaki n muka tak sama..muka pucat..kaki normal..

  29. Alis Eye August 30, 2017 at 1:40 pm

    hai hantu npe ko dgn geng ko ske bpakaian putih. ko ni hantu indo ke

  30. mohd firdaus mohamad noor August 30, 2017 at 1:40 pm

    Sakai..berak tepi jalan

  31. lifelesskids August 30, 2017 at 1:40 pm

    fake, melayu bodoh bangang abadi saje yang percaya ni hantu. MELAYU BABI

  32. DL HS August 30, 2017 at 1:40 pm

    spe prcaya dia bangang

  33. Bee3 Line August 30, 2017 at 1:40 pm

    Viral punya pasai.. Si John nih.. Heheh

  34. Amr Dyl August 30, 2017 at 1:40 pm

    Pabila orang gila pakai telekung..haha

  35. Ammar Robin August 30, 2017 at 1:40 pm

    buat pon qeja kantoi

  36. Ammar Robin August 30, 2017 at 1:40 pm

    pikiaq Aku bodoh ka kaki hitam. ngan kaki pon bulu mcm tahap babun dah aku tengok.

  37. mat genin August 30, 2017 at 1:40 pm

    Nasib baik hantu tu berjalan….kalau terbang dah lain cite nye

  38. Farizuan Radzi August 30, 2017 at 1:40 pm

    hello sape tuu . hello .. haaa bapak ko nii .

  39. aman man August 30, 2017 at 1:40 pm

    Tu orang lah..mmg ada sakit mental.Dapat tolong bawakan ke hospital mental.

  40. my hiro irma samira August 30, 2017 at 1:40 pm

    penipu aku pon boleh buat

Leave a Reply