Loading...

48 thoughts on “Viral tengah karaoke sekali ada suara mengilai terus senyap semua

  1. Donald Cum September 24, 2017 at 1:14 pm

    Malam ni, mmng aku xnak dngar bunyi tu.

  2. Ardina Vera September 24, 2017 at 1:14 pm

    Hm .. okla

  3. azka rayyan September 24, 2017 at 1:14 pm

    Nasib la tngah karaoke hntu dtg, kalo malaikat maut datang cabut nyawa, nk jwb apa depan Allah..

  4. amirul falish September 24, 2017 at 1:14 pm

    Tempat sosial..memang tmpt dy larhh..normal la tuh…

  5. R 01-JDT September 24, 2017 at 1:14 pm

    Semua yang bertudung sama je termasuk mak nenek kau sendiri bay

  6. ghtty nhfted September 24, 2017 at 1:14 pm

    Mcm bunyi monyet je

  7. Adhi September 24, 2017 at 1:14 pm

    cantiknya hantu tu😂

  8. Alif Muqriz September 24, 2017 at 1:14 pm

    Mungkin layan ike ike kot😂

  9. DeriCacao September 24, 2017 at 1:14 pm

    Itu hantu ? Bukanya itu suara kera atau suara beruk ..

  10. Didi Tribal September 24, 2017 at 1:14 pm

    Hantu rimas dgr suare korang kot.

  11. muhammad akif bin che omar September 24, 2017 at 1:14 pm

    Dasar punya hantu bilik sebelah nak buat projek pun tutup la microphone kau dlu🤣🤣

  12. Cik Payed September 24, 2017 at 1:14 pm

    yang komen semua "MALAIKAT" yang tak pernah karaoke dan membuat dosa … hahahahahahaha .

  13. Oveer Dosee September 24, 2017 at 1:14 pm

    Bilik sebelah terpekik tu

  14. Flame Repellent September 24, 2017 at 1:14 pm

    Diorg ni xtahu suara org tgh hilangkan dara kah? hahaha
    Hantu pn xpergi tempat gini, org je yg pergi jeng3
    Aku pn stakat keyboard assassin je. 😂

  15. Hadi Zulkifli September 24, 2017 at 1:14 pm

    Ni lagi satu , asal tudung pg mengaji. Jadi yg x bertudng , pg buat maksiat ? Aku recommend kau g cari liang lahad cepat2

  16. Hadi Zulkifli September 24, 2017 at 1:14 pm

    Lain kali psg set karaoke drmh je, baru x kene koen ngarur . kalau kena komen tmpt maksiat juga, orang tu memang dajjal

  17. Zurita Zain September 24, 2017 at 1:14 pm

    suara hantu tu merdu la hahahs

  18. Zurita Zain September 24, 2017 at 1:14 pm

    mangaji la

  19. Aesthetic Brahhh September 24, 2017 at 1:14 pm

    bhahahahahahaha

  20. Abu Bakar September 24, 2017 at 1:14 pm

    Amboi.klu pasal mengutuk menghina org bkn main lg..

  21. Muhammad Nor Ikmal September 24, 2017 at 1:14 pm

    Knapa letak mic msih ada org nanyi lagi??

  22. catsman cat September 24, 2017 at 1:14 pm

    Th is that??

  23. lynna momo September 24, 2017 at 1:14 pm

    Hantu pon gelak dgar suare korang

  24. Yazeed Kenzo September 24, 2017 at 1:14 pm

    😂 mcm tipu je lol..

  25. Amirul Eagan September 24, 2017 at 1:14 pm

    awat rakam sendri time karoke. nak cri femes ka

  26. Sofy said September 24, 2017 at 1:14 pm

    Orang suruh g masjid kau g melalak sayang.

  27. Muhammad Izwan September 24, 2017 at 1:14 pm

    Kakak kawan aku😂

  28. Kelab Usahawan GiatMara Perak September 24, 2017 at 1:14 pm

    #hantuponnakkareoke lain kali belanje hantu sekali tak de lah die nak megilai

  29. irwan_ tpg September 24, 2017 at 1:14 pm

    dia nak tumpang karaoke tu takut ape DUET je la…haha

  30. Salman 1978 September 24, 2017 at 1:14 pm

    Xsedor lagi ke jo

  31. Mak Aku September 24, 2017 at 1:14 pm

    Tgh beromen tu..bilik sebelah..

  32. Muhamad zahier September 24, 2017 at 1:14 pm

    couple kat sebelah lupa off mic tu…tau2 la kalau tempat mcm ni ape yg dibuatnye selain karoeke

  33. adli azimi September 24, 2017 at 1:14 pm

    kala aku remang bulu romer…hahahaha..jahat kawww bunyi suara tu..hahahaha😂😂😂

  34. Amir Danial September 24, 2017 at 1:14 pm

    Alahh yg komen acah nak nasihat mengaji lah ape lah … Cm lah kwn² ,adik beradik pmpuan korg takpenah buad . Lancau ah yg komen acah baik . Die nak tunjuk suara dlm vdeo tu ,korg nk sound² cm bagus psl . Masing² dpt hidayah sndri . Hidayah milik Allah . Takpayah nak judge org lw diri tak betol .

  35. ayudessaify September 24, 2017 at 1:14 pm

    ringtone aje tuuhhh….

  36. Mr Zain September 24, 2017 at 1:14 pm

    Bunyi macam kucing aku yang lapar

  37. Koko Meng September 24, 2017 at 1:14 pm

    Sekali cllrinton lah…. …..

  38. Iman Nadia Zamri September 24, 2017 at 1:14 pm

    Hai…..bkn nk mengutuk…semua org suka menyanyi….tapi lebih baik kite mengaji dan berzikir…saya sklh rendah lagi….ustazah ckp klu bagi kaum perempuan x elok mwnyanyi kt karaoke sbb suara perempua aurat…..bukan nk mengutuk ye….assalammualaikum

  39. Farah Natasya 94 September 24, 2017 at 1:14 pm

    Pontianak datang membawak budak, menjerit mengilai terbahak bahak, haha

  40. marzuki Jukirock September 24, 2017 at 1:14 pm

    Pontianakkkk!

  41. khairun nizam September 24, 2017 at 1:14 pm

    Rasa ni muka org seberang jaya

  42. noor azimah September 24, 2017 at 1:14 pm

    tumpang tanya sikit….dalam bilik karaoke ada camera tersembunyi keeeeee

  43. sarah sariena September 24, 2017 at 1:14 pm

    Agk2 larh…nk tpu…dkt f0n p0n adew larh suara tuh….😕😕

  44. DAN RADIATION9988 September 24, 2017 at 1:14 pm

    Seram gila

  45. Katrine Emily September 24, 2017 at 1:14 pm

    Prank kot, suara bnde tu bukan cmtu

  46. Putra ashraff ridzuan September 24, 2017 at 1:14 pm

    Emmmmm😞

  47. zelangRIMA zelangRIMA September 24, 2017 at 1:14 pm

    Tanda2 dajjal hmpir tiba

  48. Ethan Croe September 24, 2017 at 1:14 pm

    Kimochi… Ike ike… Cuba dgr betul2 😂

Leave a Reply